MV Elteknik AB logo

MV Elteknik AB

5 (8)
MV Elteknik AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mauricio Vergara

+46707537351

Adress

TUVE KYRKVÄG 161 A

41746 GÖTEBORG

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

MV Elteknik AB är din pålitliga partner inom elinstallationer. Vi erbjuder professionella tjänster som omfattar el-, solcells- och laddboxinstallationer. Vårt engagerade team av erfarna elinstallatörer strävar alltid efter att leverera högkvalitativa lösningar. Med fokus på kundnöjdhet och säkerhet är MV Elteknik AB här för att möta dina elektriska behov på ett pålitligt och effektivt sätt.

Tjänster vi erbjuder:

  • Elinstallationer

  • Belysning

  • Omdragning av el

  • Byte av elcentral

  • Smarta Hem

  • Laddboxar

  • Solcellsinstallationer

  • Felsökningar

Vi ser fram emot att hjälpa dig med din kommande installation, hör av dig till oss vid eventuella frågor eller funderingar.

review-person
Johan
Elinstallation i Alingsås
2024-04-29

Fantastisk nöjd med Mauricio ock MV Elteknik från dag ett. Proffsigt offert, inlyssnande på mina önskemål och kom även med bra tips och inspel. Gör det lilla extra för säkerställa kundnöjdhet. Mycket proffsig, kan varmt rekommendera Mauricio och MV Elteknik.

review-person
Armin
Elinstallation i Hisings Backa, Göteborg
2024-03-24

review-person
Joakim
Belysning, Kabeldragning i Göteborg
2024-03-01

Toppenbetyg från första kontakt! Mauricio hörde av sig samma dag som vi la ut arbetet via Offerta. Han tog sig tid att komma hem till oss redan dagen efter för att kunna bedöma arbetet och ge en så precis offert som möjligt. Mauricio kom med förbättringsförslag och idéer på sådant vi själva aldrig tänkt på. Det var tydligt att han själv tyckte arbetet va kul. Utöver trevlig och tydlig kommnuikation utförde han själva arbetet över förväntan. Allt från materialval, föreslagna lösningar, för- och efterarbete var toppen. 10/10, skulle absolut anlita igen!

review-person
Frida
Elinstallation i Öjersjö, Partille
2024-02-13

Väldigt nöjd, snabbt och enkelt.

review-person
Ulf Evert
Elinstallation i Kungälv
2024-02-07

Seriöst företag som genomförde byte av 50 spottar i vårt kök snabbt och med hög kvalitet. Kan verkligen rekommendera företaget.

review-person
Andrei
Installation av eluttag & kabeldragning i Mölndal
2024-02-03

Väldigt tillmötesgående and professionell i bemötandet! Positiv och flexibel, och villig att svara på frågor och funderingar utanför huvudjobbet. Hjälpte även till att lösa elsynder som föregående ägare hade gjort sig skyldiga till, samma dag, vilket uppskattades väldigt mycket. Kommer utan tvekan höra av mig igen i framtiden när behovet uppstår.

review-person
Oscar
Inkoppling av ny tvättmaskin i Göteborg
2024-01-31

Rekommenderas! Enkel och snabb återkoppling, arbetet utfördes smidigt enligt överenskommelse. Bara plus.

review-person
Kristian
Elinstallation i Göteborg
2024-01-21

Jättebra arbete. Vi är väldigt nöjda och Mauricio är otroligt service-minded, trevlig och seriös. Vi skulle rekommendera honom alla dagar i veckan.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

2000000

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-01-17
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.