Sweet Clean logo

Sweet Clean

5
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
(1)
Sweet Clean - Kontaktperson
Kontaktperson

Mohamad Snoubar

+46737048051

Adress

HOLMSGATAN 1 D

464 30 Mellerud

Välkomna till Sweet Clean!

Att anlita städ hjälp innebär att en främmande person kommer hem till dig . Det är viktig att du ska känna dig trygg med att anlita oss. Vi jobbar snabbt och effektivt och garanterar kvalitet.

Sweet Clean hjälper till med det mesta från hemstädning, fönsterputsning till flyttstädning och storstädning. Vi har kollektivavtal och våra professionella medarbetare har därför bra villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.

Vårt yttersta ambition är nöjda kunder och nöjda medarbetare. Vi tror på att vi och andra mår bättre när det är rent och när vi rengör skapar vi trivsammare hem, mer inbjudande entréer och produktivare arbetsplatser.

Vi jobbar hårt för att behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder. Vi ser fram emot att höra från dig!

review-person
Emma
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Dödsbostädning 60 kvm i Nol, Ale

Snabb återkoppling. Serviceminded. Prisvärda. Gjorde ett grymt jobb med röjning av bostadsrätt. Kan varmt rekommendera Sweet Clean.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

Fastighetsförbundet
Fastighetsförbundet

Bildades 1936 och organiserar främst lokalvårdare och fastighetsskötare hos privata städfirmor eller olika fastighetsägare.