MLK Entreprenad AB logo

MLK Entreprenad AB

0 (0)
MLK Entreprenad AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mikael Nilsson

+46733828108

Adress

VARDÖVÄGEN 34

136 58 VEGA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till MLK Entreprenad AB, ett byggföretag som är dedikerat till att leverera kvalitetsarbete med stort fokus på att hålla tidsplaner och löften. Med lång erfarenhet inom byggbranschen är vi specialiserade på att arbeta nära privatkunder för att hjälpa till att förverkliga eran vision.

Vi har erfarenhet av att utföra alla typer av byggarbeten, vilket säkerställer att varje projekt hanteras med precision och engagemang. Vi är stolta över vårat öga för detaljer och vi tillhandahåller kvalitativt hantverk och service för att möta alla våra kunders specifika behov.

På MLK förstår vi vikten av kommunikation, transparens och tillförlitlighet i byggprocessen. Vårt mål är inte bara att bygga strukturer, utan att bygga varaktiga relationer med våra kunder baserade på förtroende i första hand.

Oavsett om du har ett renoveringsprojekt eller ett kommersiellt byggprojekt, kan du lita på att vi levererar arbeten med resultat som kommer överträffa dina förväntningar.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.