Milo Renovering AB logo

Milo Renovering AB

0 (0)
Milo Renovering AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mario

+46762288053

Adress

Spiralbacken 12

165 64 Hässelby

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till Milo Renovering AB!

Vi är ett byggföretag som kan hjälpa dig med din drömrenovering. Vi har lång erfarenhet ifrån branschen och för oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker med oss under hela processen. Därför startar vi alltid med ett personligt möte för att lära känna er och era behov.

Vi är verksamma i Stockholm med omnejd och kan hjälpa dig med alltifrån en badrumsrenovering, till takläggning och alla tänkbara elinstallationer och totalentreprenader.

Hör gärna av er till oss för ett kostnadfritt hembesök där vi kan rådgiva er och lämna en offert.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-02-26
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-04-12
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.