Ilfa Bygg AB logo

Ilfa Bygg AB

5 (7)
Ilfa Bygg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Flarjo Braimllari

+46728305931

Adress

LÖVSTAVÄGEN 56A

19442 Upplands Väsby

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2010

ILFA Bygg är ett väletablerat byggnadsföretag som utför byggnations och renoverings-arbeten i hela Stockholm. Ett komplett byggföretag med 15 års arbetserfarenhet som utför alla vanligt förekommande byggarbeten vid byggnationer, snickerier, renoveringar, om och tillbyggnader samt badrumsrenovering. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i mellan-Sverige med omnejd. Vi samarbeta med båda El och VVS företag. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

review-person
Rubab
Totalrenovering av befintligt toalett 6 kvm i Uppsala
2023-12-19

Proffsigt utfört arbete inom tidsram och med god kommunikation igenom projektet.

review-person
Marie
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Uppsala
2023-08-23

Trevliga och kunniga i sitt bemötande. Själva arbetet gick effektivt och flexibelt samt så blev det mycket bra.

review-person
Paulina
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Uppsala
2023-06-09

Otroligt nöjd! Badrummet blev jättefint, de höll tidsplanen på 1,5 vecka trots att vissa leveranser strulat. Otroligt lätta att samarbeta med. Snabba svar, bra idéer och väldigt trevliga.

review-person
David
Totalrenovering av befintligt badrum, toalett i Uppsala
2022-09-19

Ilfa Bygg genomförde under sommar 2022 omfattande renoveringsarbeten i vårt radhus (renovering av två badrum och en toalett, samt målning av husets samtliga väggar och tak) - och vi är otroligt nöjda med resultatet. Arbetet genomfördes enligt tidsschema, höll budgeten och präglades av en trevlig och öppen dialog där Ilfa Bygg kom med ett flertal goda idéer om hur man kunde förbättra badrummens funktioner/ design. Byggarbetsplatsen var dessutom alltid välorganiserad och mycket väl städad. Med det sagt skulle vi inte tveka att rekommendera Ilfa Bygg vidare till våra vänner och familj - eller anlita dem igen vid framtida behov.

review-person
Andreas
Total badrumsrenovering 5 kvm i Upplands Väsby
2022-06-28

Smidigt utfört, hjälpte till med materialval och kom med idéer och förslag. Arbetet utfördes enligt plan och de hade bra styrsel på de underleverantörer som användes (el o VVS). Vi är jättenöjda med vårat badrum!

review-person
Jens
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Uppsala
2022-02-11

Vårt projekt var totalrenovering av ett badrum/toalett (3,3 kvm) samt en dusch/vägghängd toalett (2,2 kvm) i Uppsala. De befintliga rummen var i original från mitten av 1960-talet och i mycket dåligt skick. Flarjo och hans medarbetare rev och byggde upp två fantastiskt bra våtutrymmen på kort tid. Samarbetet med Flarjo var helt friktionsfritt - han kom i god tid, stannade så länge arbetet krävde och han förklarade så att man förstod arbetets gång. Dessutom var han väldigt trevlig, hjälpsam och svarade på frågor om husrenovering som inte alls hade att göra med badrummen. När arbetet avslutats fick vi prickfria våtrumsintyg från GVK och när vi fick fakturan fanns där inga överraskningar utan allt var som vi kommit överens om. Jag och min fru är mycket nöjda med samarbetet med Flarjo och ILFA Bygg och skulle med glädje anlita dem igen! Jens, Uppsala

review-person
Li-Lian
Total badrumsrenovering 3 kvm i Uppsala
2022-01-20

Flarjo och Ilfa Bygg gjorde ett helt fenomenalt jobb med våra badrum - helt transformerade från gamla 70-talsbygg till moderna badrum med allt som vi ville ha. Vårt hus hade problem med gamla rör som låg fel men Flarjo fixade alla oförutsedda problem så att det blev ordentligt - till och med det som inte syns är i bättre tillstånd nu. Flarjo gör ett grundligt jobb och höll alltid god kommunikation om var vi låg till och vad han rekommenderade borde göras. Teamet jobbade på outtröttligt mitt i smällkalla vintern och gjorde allt för att vi skulle kunna få våra badrum som vi ville ha dem, även när det innebar extra komplikationer. Vi kunde inte ha föreställt oss ett bättre resultat.

Svar från Ilfa Bygg AB
2022-02-03

Stort tack Lian och så klart att vi ska hjälpa er med mer jobb i framtiden. Kul för oss att transformera två gamla badrum till moderna med ett super bra resultat.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar AB

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 milj

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

GVK-auktoriserat företag
GVK-auktoriserat företag

GVK-auktoriserat företag (AB Svensk Våtrumskontroll).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.