MG Byggtjänst logo

MG Byggtjänst

5 (1)
MG Byggtjänst - Kontaktperson
Kontaktperson

Murat Güdücü

+46739853733

Adress

SÖDRA KUNGSGATAN 8 A

642 35 Flen

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Välkommen till MG Byggtjänst – Där Kvalitet Möter Kundnöjdhet

På MG Byggtjänst strävar vi efter att inte bara bygga, utan också skapa meningsfulla och varaktiga relationer. Vi sätter kundbemötandet i fokus och tror på att varje projekt är en möjlighet att överträffa förväntningar.

Vi på MG Byggtjänst kompromissar aldrig när det gäller kvalitet. Varje byggprojekt vi tar oss an genomsyras av noggrannhet och yrkeskunnighet. Vi använder endast material av högsta kvalitet och tillämpar de senaste byggteknikerna för att säkerställa hållbara resultat.

Vi förstår vikten av att förstå våra kunders unika behov och önskemål. På MG Byggtjänst strävar vi efter att skapa en öppen och transparent kommunikation genom hela processen.

Vi ser fram emot att omvandla dina visioner till verklighet och bygga något extraordinärt tillsammans!

review-person
May
Renovering av innerdörr i Södertälje
2024-03-25

Vi fick väldigt snabb hjälp av MG Byggtjänst, redan dagen efter kunde dem komma och montera våran dörr som var sönder. Dem fixade problemet snabbt och smidigt, väldigt noggrann och gjorde det där lilla extra. Vi är väldigt nöjda och glada över att vi valde MG Byggtjänst. Väldigt professionella och vet vad dem gör.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 00

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.