MelAB logo

MelAB

4.7 (26)
Kontaktperson

Mattias Eriksson

+46708439310

Adress

Rådhusgatan 4B

15172 Södertälje

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2012

Vi är ett Svenskt elinstallations företag i Södertälje som jobbar mot både privatpersoner och företag. Vi söker alltid nya kunder för ett förhoppningsvis trevligt samarbete där vi även hjälper till med projektering där stor kunskap finns. Kanske funderar ni på bygga nytt eller bygga om, eller kanske en laddbox till er nya elbil. Vi kan hjälpa till med råd om både energismarta och praktiska lösningar till det mesta.

Bred och stor kunskap när det gäller -Kraft (allt från vägg/lamputtag till nya centraler mm) -Belysning (allt från enstaka ljuspunkter till kompletta belysningssystem där vi har stor kunskap inom LED teknik, fasadbelysningar, olika belysningsstyrningar mm. ) -Till och ombyggnationer/Nyinstallationer -Laddboxar med lastbalansering -Felsökning (villor, radhus,lägenheter, övriga fastigheter) -Innehar allmän behörighet inom vår egen firma. -Stor vikt läggs vid energibesparing över våra jobb.

Vi innehar företagsförsäkring via Folksam samt allmän behörighet inom vår firma samt är anslutna till Installatörsföretagen med kollektivavtal. Vi utför de allra flesta typer av jobb. I de flesta fall kommer vi med kort varsel runt Stor Stockholm!

Mvh/ MelAB

review-person
Steve
Kabeldragning i Trångsund, Huddinge
2020-06-28

Vi är jättenöjda, bra kvalitet på arbetet, trevlig personal, pålitliga och hjälpsamma.

review-person
Magnus
Byte av 5 st eluttag & strömbrytare i Nykvarn
2020-04-12

Allt fungerade toppen!

review-person
Karolina
Byte av strömbrytare, eluttag & installera belysning i Älta, Nacka
2020-02-10

Allt fungerade väldigt smidigt. Mycket nöjda med både resultatet och priset, anlitar gärna MelAB igen i framtiden!

review-person
Martin
Byte av elcentral & undercentral till pool i Stallarholmen, Strängnäs
2020-02-08

Jag hade 2 företag på besök genom Offerta för byte av huvudelcentral och undercentral. Båda företagen var mycket professionella i sitt bemötande och MEL AB hade ett något lägre pris jämfört mot det andra företaget. MEL AB var professionell med utförandet av arbetet och svarde på alla frågor man hade. Det kändes under hela tiden tryggt med MEL AB som utförare då kostnader för påkomna brister i anläggningen diskuterades före åtgärd så man hade full koll kostnader utöver det offerereade. Jag kan absolut tänka mig att anlita MEL AB igen och kan rekommendera MEL AB till andra.

review-person
Per
Elinstallation 125 kvm i Ekerö
2019-10-03

Efter flera års el problem i ett radhus ifrån 60-talet är äntligen över efter att anlitat MelAB. Har anlitat flera elbolag innan med väldigt dåligt resultat. Melabs hantering ifrån offert till slutarbete har varit över förväntningarna. Mattias kunskap när de gäller kvalitets och säkerhetstänkande är mycket uppskattande samt fick vara med personligen vid flera felsökningar som åtgärdades mycket snabbare än väntat. Huset har haft flera brister efter andra elektriker. Har betalat lägre pris för elektriker förut men med dåligt resultat. Blir billigare och anlita en person som Mattias som tar ansvar ifrån hela projektet personligen istället för att ha andra som utför jobbet. Mitt råd är att inte låta styras av billiga offerter ifrån andra elfirmor utan anlita hellre MelAB. Vi skrev ett kontrakt med löpande pris vilket jag är nöjd med. Har inte fått slutfakturan än men är helt lugn då vi haft en tydlig kommunikation ifrån början när de gäller pris,arbete och material.

review-person
Johan
Byta till ny elcentral i Strängnäs
2019-05-29

Riktig gediget och väl utförd om trådning av villan. Inga konstigheter under resans gång! Mycket nöjd kund //Johan

review-person
Håkan
Installation av laddbox för elbil i Hässelby, Stockholm
2019-04-16

Proffesionell, kunnig och trevlig. Lämnade offert för laddplats i flerfamilj hus.

review-person
Mikael
Elreparationer åt Brf. i Eskilstuna
2018-05-19

Mycket kunniga, duktiga och seriösa. I vår BRF visade det sig att tidigare utförda eljobb i källaren var riktiga "fuskkopplingar" när man "lyfte på locket" MelAB löste problemen så vi fick säker el, utöver de jobb som var planerade från början. TIPS: Vem du än väljer för el - Kolla först att de har rätt behörighet för jobbet. Slå först in företagsnamnet på https://www.allabolag.se/. Ser allt bra ut där så kopiera org. nummret och gå in på https://e-tjanster.elsakerhetsverket.se/foretag/kolla-elforetaget Under Verksamhetstyper ska du nu se vilka behörigheter företaget har.

review-person
Bengt
Installera jordat uttag i 29 garage i Norsborg, Botkyrka
2017-06-20

Mattias med kompanjon skötte installationen på ett utmärkt sätt. Trevliga killar dessutom. Kommer rekommendera Mattias till grannar i framtiden.

review-person
Ulf
Byte av 6st elradiatorer i Täby
2017-03-10

Helt OK!

review-person
Anders
Flytt av elmätare i Stockholm
2015-01-07

Jag hade ett kort jobb med en del oförutsett strul. Allt löstes på ett schysst sätt. Mycket trevlig och tillmötesgående. Toppen!

review-person
Susanne
Elinstallation till växthus & garage i Södertälje
2014-08-12

Trevlig och pålitlig hantverkare som gjorde ett mycket snyggt och professionellt jobb.

review-person
Mats
Installation av uttag & badrumsfläkt i Nacka
2014-06-09

Jag är mycket nöjd med Mattias arbete. Trevlig, intresserad och mycket kunnig. Han såg direkt var problemen var och kunde fixa till dessa på ett mycket kompetent sätt. Allt Mattias gjorde blev mycket bra och snyggt, så jag vill på alla sätt rekommendera honom om du vill ha någon el-installation utförd. Mats

review-person
Roger
Eldragning i sommarstuga, ca 20 m2 i Eskilstuna
2014-05-12

Sommarstuga Eskilstuna Mattias och MelAB gjorde ett suveränt bra jobb när han drog helt ny el i vår sommarstuga. Bra, snyggt, snabbt och i tid. Finns inget att klaga på. Om jag vi skulle kunna rekommendera dom och skulle vi använda dom igen om vi behöver har fler el jobb utförda? Definitivt ett rungade klart svar med JA. Med vänlig hälsning! Roger och Marie

review-person
Samuel
Dra ny el på övervåning, 50 m2 i Huddinge
2014-04-01

Mycket trevlig och seriös elektriker. Kommer på utsatt tid, tar rimligt betalt, gör ett bra jobb och är lätt att få tag på. Han svarar gärna på frågor och vi kommer ha fortsatt kontakt med Mattias under resten av byggprojektet. Hos oss drog han fram all el på en nybyggd övervåning om 60kvm.

review-person
Toni
Elinstallationer i radhus i Södertälje
2014-03-19

Ett mycket seriöst, korrekt och trevligt bemötande från första kontakt. Arbetet genomfördes helt enligt överenskommelsen, i tid, och inom den beräknade tiden. Kommer jag att anlita MelAB för fler uppdrag i framtiden? Utan tvekan; ja! Toni, Södertälje

review-person
Kate
Installation av strömbrytare i Botkyrka
2014-01-14

Very friendly and efficient service by Matthias.

review-person
Ingrid
Reparation av belysning i Stockholm
2013-10-25

Kom på utsatt tid och såg snabbt felet (gjort av andra "byggare") Åtgärdade men satte in för stark lampa så allt smälte. Dock löstes det bra med att jag fick ny armatur.

review-person
Peter
Elinstallationer i nybyggt garage i Nacka
2013-10-11

Flexibla, trevliga, och gjorde ett kanonjobb med mitt garage! /Peter

review-person
Otto
Div. elarbeten i radhus i Nacka
2013-08-12

Mattias utförde jobbet enligt överenskommelse, bra resultat som vi är mycket nöjda med.

review-person
Calle
Kontroll av elcentral i Stockholm
2013-07-28

Snabb kontakt och snabbt och smidigt utförande. Mattias på MelAB var mycket professionell.

review-person
Kajsa
Installation av fler eluttag, Huddinge
2013-07-23

Serviceinriktat och trevligt bemötande och de hade möjlighet att snabbt åta sig uppdraget, vilket vi önskade. Vi är mycket nöjda.

review-person
David
Dragning av ny ledning till bastu i Botkyrka
2013-05-25

Mattias kom snabbt på plats enligt överenskommelse. Ett trevligt bemötande och snabbt utfört arbete enligt offerten. Allt blev gjört och Mattias kom med egna förslag på hur vi bäst kunde lösa saker. Resultatet blev bra.

review-person
Ingela
Elinstallationer i lägenhet i Stockholm
2013-04-07

Trevlig, men tankspridd.

Svar från MelAB
2013-04-07

Tråkigt att vi missade vägguttaget ovanför bokhyllan. Trodde vi var överens när jobbet var utfört / Mvh/ MelAB

review-person
Daniel
Felsökning av golvvärme i Salem
2012-12-04

Felsökte och installerade ny termostat till golvvärme samt åtgärdade felkoppling i säkringsskåp. Trevligt bemötande och snabbt utfört arbete.

review-person
Caroline
Elarbete i vardagsrum i Stockholm
2012-11-25

Mycket trevligt bemötande. Snabb och effektiv.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

EIO
EIO

Medlem i Elektriska Installatörsorganisationen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Inkassotillstånd
Inkassotillstånd

Den som driver in fordringar för annans räkning, eller fordringar som har övertagits för indrivning, måste ha Datainspektionens tillstånd.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2014-09-05
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.