MEGAWEBB Nordic AB

Roy Dahlgren
Kontaktperson
Roy Dahlgren
076-656 56 55
Adress
Erik Dahlbergsgatan 9
411 26  Göteborg

Företagsbeskrivning

Att fixa en snygg hemsida ska vara enkelt och billigt – något som drev oss på MEGAWEBB ända från starten när företaget såg dagens ljus på västkusten 2014. Med hundratals kunder i ryggen har vi kunnat växa fort och med omtanke. Vad som skiljer oss åt från andra leverantörer är att vi ser till att du får högklassig kvalitet – till marknadens bästa pris! Mobilanpassade hemsidor som du lätt som en plätt kan ändra på själv – för att du som kund långsiktigt ska kunna ha en modern hemsida till lägsta underhållskostnad. MEGAWEBB värnar om alla sina kunder och tycker att det ska vara en självklarhet för alla småföretagare att ha en professionell plattform på nätet. Känner du dig inspirerad? Kika in bland våra tidigare kunduppdrag i Referenser eller bläddra bland våra stilfulla mallar.

Bolaget ägs delvis av privata intressenter och av Erexit Group AB; som även äger DO Sverige AB och Svenska E-brev AB.

CSR – samarbete med Barncancerfonden

Vi nöjer oss inte att bara hjälpa företag - vi har även ett samarbete med Barncancerfonden, vars verksamhet ligger oss varmt om hjärtat. Barncancerfonden erhåller ett bidrag varje gång vi ansluter en ny kund. Summan blir större ju större paketlösning kunden köper. Välj oss på MEGAWEBB - med såväl plånbok som omtanke!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Ta fram logga och ev hemsida åt företag i Haninge

Super trevliga och mycket tillmötesgående. Lyhörd och jobbar tills man ör nöjd. Absolut bästa servicen på alla nivåer till en mycket rimlig peng. Lämnar mina varmaste rekommendationer

Webbdesign befintlig hemsida i Malmö

De var tillmötesgående, svarade snabbt, kom med förslag om man bad om det.

Webbdesign för ny hemsida i Partille

Bra personlig service, löser förfrågningar snabbt.

Webbdesign åt konsultföretag i Farsta, Stockholm

Bra bemötande och snabb service.

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 500,000:-*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.