MEGAWEBB Nordic AB

Roy Dahlgren
Kontaktperson
Roy Dahlgren
076-656 56 55
Adress
Erik Dahlbergsgatan 9
411 26  Göteborg

Företagsbeskrivning

Att fixa en bra hemsida till sitt företag ska vara både enkelt och billigt - det har varit vår vision ända sedan starten 2014! Med trogna kunder i ryggen har vi fått möjlighet att växa snabbt, och med omtanke. Grundstenen i vår vision är att se till att du som kund får en webbsida med högklassig kvalitet, till marknadens bästa pris! De hemsidor som vi producerar uppdateras efter de behov som finns på marknaden, och anpassas därmed efter både webb- och mobilanvändning. Vi möjliggör även för dig som som kund att själv kunna redigera din webbsida efter intresse och behov. Våra utvecklare och designers hjälper dig hela vägen från start till mål, och skräddarsyr dess skapandeprocess efter dina önskemål. Med hjälp av våra fasta priser kan du som kund försäkra dig om att du får den webbsida du önskar, utan några tillkommande kostnader!

Vi på MEGAWEBB värnar om alla våra kunder, och tycker att det ska vara en självklarhet för alla småföretagare att ha en professionell plattform på nätet. Känner du dig inspirerad? Kika gärna på våra tidigare kunduppdrag under kategorin "Referenser" eller bläddra bland våra stilfulla mallar.

Bolaget ägs delvis av privata intressenter och av Erexit Group AB; som även äger DO Sverige AB och Svenska E-brev AB.

Samarbete med Barncancerfonden

Vi nöjer oss inte att bara hjälpa företag - vi har även ett samarbete med Barncancerfonden, vars verksamhet ligger oss varmt om hjärtat. Barncancerfonden erhåller ett bidrag varje gång vi ansluter en ny kund.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Ta fram logga och ev hemsida åt företag i Haninge

Super trevliga och mycket tillmötesgående. Lyhörd och jobbar tills man ör nöjd. Absolut bästa servicen på alla nivåer till en mycket rimlig peng. Lämnar mina varmaste rekommendationer

Webbdesign befintlig hemsida i Malmö

De var tillmötesgående, svarade snabbt, kom med förslag om man bad om det.

Webbdesign för ny hemsida i Partille

Bra personlig service, löser förfrågningar snabbt.

Webbdesign åt konsultföretag i Farsta, Stockholm

Bra bemötande och snabb service.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Nutänk AB


Trendhuset i Torestorp


Varberg BoIS


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 500,000:-*
*Företagets egna uppgifter.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.