Mazars logo

Mazars

5 (1)
Mazars - Kontaktperson
Kontaktperson

Johan Tilander

+46722128034

Adress

Jakobsgatan 6

11152 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Mazars, en annorlunda aktör inom revision, redovisning, skatt och rådgivning i Sverige.

När du köper revisions- och rådgivningstjänster så söker du något speciellt. Hos oss får du en partner som ger dig service, är engagerad och tillgänglig och som levererar kvalitet.

Dessutom får du en rådgivare som är personlig, kan lyssna och som förstår dina frågor och problem. Tillsammans med dig bygger vi en relation och kontinuitet som utvecklar ditt företag.

Vi finns både lokalt och globalt och har valt att arbeta med ett brett spektrum av kunder. Det har gett oss stor kunskap om olika branscher men också erfarenheten av att arbeta med både små och stora företag. Den här kompetensen får du som företagare nytta av!

Att vara störst är inte ett mål i sig, men att vara bland de bästa, att leverera hög kvalitet kommer alltid att vara viktigt för oss. Vi är bra på att hantera både siffror och människor därför möter du hos oss mänskliga och lyhörda revisorer och konsulter.

review-person
Andreas
Revision i Järfälla
2022-12-14

Smidigt och korrekt förfarande!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare
FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare

Företaget är medlem i Branschorganisationen för revisorer och rådgivare Far. Far är organisationen för revisions- och rådgivningsbranschen.