Maxine Trädfällning AB logo

Maxine Trädfällning AB

5 (5)
Maxine Trädfällning AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Maxine Lindin

+46762577767

Adress

ESSINGETORGET 46

112 66 Stockholm

Maxine Trädfällning AB riktar främst in sig på trädfällning så som avancerad trädfällning, sektionsfällning och beskärning till kundens önskan. Jag brinner för mitt yrke och för mig handlar det i första hand om att du som kund ska få en bra upplevelse där du känner dig trygg och har förtroende genom hela processen samt bli nöjd med slutresultatet.

Maxine heter jag och driver Maxine Trädfällning AB sedan 2021. Jag har många års erfarenhet inom trädfällning och yrket. ​ Mitt fokus ligger på att du som kund sätts i fokus med dina önskemål och att vi tillsammans lägger upp en arbetsplan utifrån din önskan och efterfrågan.

Tjänster Trädfällning Sektionsfällning Beskärning Bortforsling Stubbfräsning

review-person
Felix
Trädfällning 1 st åt BRF i Bromma, Stockholm
2024-04-28

Super

review-person
Marcus
Trädfällning i Saltsjö-Duvnäs, Nacka
2024-02-29

Riktigt proffsig sektionsfällning av stor björk i tätbebyggt villaområde. Snabb, flexibel och lyhörd, skulle använda igen. /Marcus

review-person
Sara
Trädfällning i Tumba, Botkyrka
2023-11-06

Väldigt bra utfört arbete! Maxine och hennes kollega tog ner ett jättestort körsbärsträd och 4 mindre träd utan problem, kapade upp de större stammarna till lämplig vedlängd åt oss samt fraktade bort riset till en rimlig summa. Om något problem uppstod kommunicerades det på plats. Kan gladeligen rekommendera Maxine!

review-person
Anna
Trädfällning, Häck, Ta bort stubbe i Skogås, Huddinge
2023-09-22

review-person
Oscar
Trädfällning, Buskar, Ta bort stubbe i Tyresö
2023-09-10

Proffsigt utfört arbete genom hela processen. Dessutom med god kommunikation vilket alltid underlättar. Allt utfördes precis som överenskommet och vi blev av med ett par besvärliga träd och stubbar. Kan enbart rekommendera!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.