Markbolaget i Uppland AB logo

Markbolaget i Uppland AB

4.7 (6)
Markbolaget i Uppland AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Magnus Andersson

+46705922991

Adress

Gamla Uppsala 331

75594 Uppsala

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Välkommen till Markbolaget i Uppland AB!

Vi har många års erfarenhet och kompetens inom tomt- och markarbeten. Vi strävar alltid efter 100% kundnöjdhet och är självklart flexibla och öppna för en nära dialog under vårt uppdrag. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du anlitar oss. Vårat mål är därför alltid att vi ska göra allt för att uppfylla Era önskemål.

Kontakta oss gärna för mer information!

review-person
Valerio
Dränering 14-60 lpm i Uppsala, Knivsta
2023-12-11

Positiva aspekter: Företaget fick ursprungligen uppdraget att göra om dräneringen och utföra andra arbetsuppgifter såsom koppling av stuprör, installation av stenkistor och läggning av 1x10 m markduk. Negativa aspekter: Dräneringen kopplades felaktigt till avloppet, och detta krävde åtgärd från företaget. Ett stuprör fungerade dåligt och krävde ytterligare arbete från företaget för att koppla tillbaka till ett tidigare rör: vi fick inget avdrag däremot. Markduken fungerade inte alls, då började ogräset att växa vid flera punkter efter bara några dagar. Personalen kom ofta sent eller försvann mitt under dagen, vilket kan ses som ett problem med punktlighet och tillgänglighet. Svårigheter att få en tydlig faktura med alla nödvändiga detaljer. Slutsats: Vi är inte fullt nöjda och är tveksamma kring att rekommendera Markbolaget. Det betonas dock att trots bristerna hos Markbolaget, fanns det inga andra leverantörer som verkade vara överlägsna. Andra företag föreslog antingen gigantiska åtgärder, var orimligt dyra eller erbjöd svartarbete utan försäkring. Slutsatsen är att trots vissa problem med Markbolaget, kan det vara svårt att hitta ett bättre alternativ bland de tillgängliga leverantörerna.

review-person
Johan
Schaktarbete 500 kvm åt företag i Uppsala
2023-12-04

Superbra och smidiga att jobba med!

review-person
Caroline
Trädgårdsanläggning i Uppsala
2023-06-07

Mycket hjälpsam och bra utfört arbete

review-person
Emma
Dränering 48 lpm i Uppsala
2022-07-28

Magnus har ett toppen bemötande och bra utfört och dokumenterat jobb

review-person
Daniel
Dränering 42 lpm i Uppsala
2020-10-23

Magnus var mycket trevlig och lyhörd, hjälpte oss att flytta buskar och försökte minimera skada på tomten. Dräneringen Verkar ha utförts enligt konstens alla regler. Rekommenderas!

review-person
Katarina
Dränering 60 lpm i Knutby, Uppsala
2020-10-16

Smidig, trevlig, lyhörd, omsorgsfull och effektiv. Bästa möjliga omdöme. Katarina

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.