Malmö Byggvision AB logo

Malmö Byggvision AB

0 (0)
Malmö Byggvision AB - Kontaktperson
Kontaktperson

André Ohlin

+46708950101

Adress

LIMHAMNSVÄGEN 111

216 48 Malmö

Välkommen till Malmö Byggvision AB!

Vi är ett företag där kvalité och service är det absolut viktigaste gällande de projekt vi tar oss an. Med rak kommunikation och lyhördhet till våra kunder, ser vi till att varje projekt kantas av trygghet. Vi har goda referenser från både privatkunder och större bolag vi agerar underentreprenör till. Vi är våtrumsbehöriga via BKR och innehar givetvis ansvarsförsäkring och F-skattsedel.

Malmö Byggvision AB utför bland annat:

  • Badrumsrenoveringar *Finsnickeri/möbelsnickeri i egen verkstad *Microcement applicering och försäljning *Om/Tillbyggnad *Helrenoveringar/Totalentreprenad *Nybyggnation/Attefallshus

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Asbestutbildning
Asbestutbildning

Utbildning för rivning, sanering och hantering av asbest.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

PCB-utbildning
PCB-utbildning

Utbildning för rivning av PCB material.

RISE
RISE

Certifierade av Swedish Institute for Technical Approval in Construction.

Svanenmärkning
Svanenmärkning

Företaget uppger att det har en giltig licens för Svanmärkta städtjänster och uppfyller SIS Miljömärknings krav för denna miljöcertifiering

Astma och Allergiförbundet
Astma och Allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundet vill öka kunskapen hos andra om hur det är att ha ett osynligt handikapp som astma och allergi.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Motorsågskörkort
Motorsågskörkort

Ett motorsågskörkort finns i olika behörighetsnivåer och tilldelas den som har genomgått och blivit godkänd på utbildningarna som krävs för de olika nivåerna av körkortet.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-01-04
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.