Måleri Companiet i Stockholm AB logo

Måleri Companiet i Stockholm AB

0 (0)
Kontaktperson

Cristian Duque

+46735112306

Adress

FÄRNEBOGATAN 62 LGH 0901

12342 FARSTA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Vi är stolta över att vara en lokal målerifirma som fokuserar på att förvandla ditt hem till en fantastisk och inspirerande plats. På Måleri Companiet är vi specialister på att tillgodose behoven hos privatpersoner och småföretag, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar.

Vad gör oss unika:

  1. Personlig Service: Vi är ett litet företag med en personlig touch. Varje kund är viktig för oss, och vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och önskemål för varje projekt.

  2. Expertis: Vårt team består av erfarna och skickliga målare som är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat varje gång. Vi tar stolthet i vårt arbete och strävar efter perfektion i varje penseldrag.

  3. Flexibilitet: Vi förstår att ditt hem är din fristad, och vi är flexibla nog att anpassa oss till dina tidsramar och preferenser. Vi är här för att göra målningsprocessen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig.

  4. Kvalitetsmaterial: Vi använder bara högkvalitativa material och produkter för att säkerställa hållbara och vackra resultat som varar över tid.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?