Mälarhöjdens Tak & Sol AB logo

Mälarhöjdens Tak & Sol AB

5
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
(2)
Kontaktperson

Rickard Valdal

+46739829023

Adress

KOCKTORPSVÄGEN 20

132 43 SALTSJÖ-BOO

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

MPB är specialiserade på takarbeten och vi har hjälpt många kunder att få det tak de behöver. Vi har lång erfarenhet av takarbeten och vårt fokus är säkerhet, kvalitet och miljö. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive tak reparation, takbyte och tak installation, golv, måleri, uteplatser samt snickeri. Vårt team består av erfarna yrkesmän som är dedikerade till att ge dig det bästa resultatet.

Vi fokuserar på kundens behov och strävar efter att skapa personliga och engagerande relationer med våra kunder. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser.

Vårt företag har en stark historia av nöjda kunder och vi är stolta över att ha byggt upp ett rykte för att leverera högkvalitativa takarbeten. Vi kan inkludera referenser från tidigare kunder i våra offerter för att visa vad vi kan göra för dig.

Alla arbeten utförs på fackmannamässigt vis med yttersta noggrannhet. Omläggningar lämnas alltid 10 års garantier på. Vi kommer gärna ut till er och tittar, mäter och fotograferar för kommande kostnadsfria offert. Välkomna. Vi har precis startat samarbete med Offerta, därav inga omdömen men det kommer!

Vi hoppas att du väljer MPB för ditt takarbete. Tack för att du överväger oss!

review-person
Claes
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Takläggning 52 kvm i Bromma, Stockholm

Proffsiga Arbete utfördes snabbt med god kvalitet

review-person
Henrik
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Takläggning 250 kvm i Älta, Nacka

Bra och prisvärd offert som inkluderar de krav vårat försäkringsbolag (Länsförsäkringar) ställer på takomläggningar enligt deras hemsida. Snabbt besök och snabb utlovad byggstart. Projektet är ännu inte påbörjat/genomfört och ett slutligt omdöme hur arbetet har genomförts samt vilket den slutliga kostnaden blir kan inte ges vid denna tidpunkt, Mvh, Henrik fastigetsägare/upphandlare

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.