Målaresset i Göteborg AB logo

Målaresset i Göteborg AB

4.7 (47)
Målaresset i Göteborg AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Patrik Gustavsson

+46704439462

Adress

Ekebygatan 19

42254 Hisings Backa

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Välkommen till Målaresset i Göteborg AB!

Vi är ett etablerat måleriföretag med över 20 års erfarenhet. Vi utför måleri samt totalentreprenad för privatpersoner, brf och företag i Göteborg med omnejd.

Vår styrka är att vi är lyhörda för kundens önskemål och förstår att det är detaljerna som är avgörande för ett perfekt slutresultat. Vi tror att det är därför våra kunder rekommenderar oss till sina vänner och bekanta.

Målaressets spetskompetens är inom måleri, tapetsering samt konsultation inom bygg. Vi kommer gärna ut och tittar på ditt byggprojekt oavsett om det gäller en villa, radhus eller lägenhet i hela Stor-Göteborg

Vi ser fram emot att träffa dig!

review-person
Helen
Renovering 40kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2024-03-22

review-person
Mattias
Målning Invändigt & Spackling 180 kvm i Torslanda, Göteborg
2024-03-18

Mycket proffsigt bemötande och väl utfört arbete - vi är mycket nöjda!

review-person
Alexander
Målning Invändigt 25 kvm i Kungsbacka
2024-02-07

Kanon bra jobb och dessutom väldigt trevliga att ha att göra med!

Svar från Målaresset i Göteborg AB
2024-02-08

Tack Alexander! Glädjande att höra, det va kul att kunna hjälpa till! 🙂

review-person
Henrik
Målning 45 kvm i Göteborg
2023-12-19

Patrik var väldig hjälpsam, och vi rekommandera starkt :)

review-person
Jonas
Målning Invändigt 35 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2023-12-15

Transparenta, ärliga, proffsiga, behjälpliga, snabba och lätta att ha att göra med. Och bra resultat! Vi är jätteglada att vi valde Målaresset.

review-person
Linda
Målning Invändigt 60 kvm åt företag i Mölndal
2023-11-22

Blev bra till slut. Arbetet tog mer tid än vad offerten sa och de fick korrigerat det som vi inte var nöjda med.

review-person
Martin
Målning Invändigt & Spackling 120 kvm i Onsala, Kungsbacka
2023-08-22

Suverän service från Målaresset för målning av så gott som hela insidan av vår villa. Shivan och kollegor var professionella, punktliga, noggranna och respektfulla - och resultatet blev suveränt, trots komplicerade förutsättningar. Vi kommer definitivt anlita dom igen för för både inom- och utomhusmålning. Fem stjärnor!

review-person
Stefan
Målning Utvändigt av villa i Västra Frölunda, Göteborg
2023-08-14

Målaresset har gjort ett så bra arbete här i vår samfällighet! Dom jobbar effektivt och jobbet blir väl utfört och dom anstränger sig verkligen för att göra kunden nöjd. Målningen är utfört till stor belåtenhet, alla husen är så fina och det är inget kladd med målarfärg där det inte ska vara färg (vilket ofta sker när det är amatörer som gör det). Dessutom är dom är servicemindade, finns tillgängliga för frågor och hjälper alltid till om man har en fråga, vilket har varit väldigt uppskattat av oss. Vi kan varmt rekommendera Målaresset

review-person
Guy
Målning 150 kvm i Göteborg
2022-12-21

Professionella, hjälpsamma och mycket trevliga killar!

review-person
Charlie
Målning Utvändigt 85 kvm i Mölnlycke, Härryda
2022-11-15

review-person
Marie
Målning 60 kvm i Göteborg
2022-07-23

Snabba, trevliga, punktliga, dock lite slarviga runt element rören.

review-person
Anders
Målning Invändigt 40 kvm i Kullavik, Kungsbacka
2022-07-04

Efter problem med att få oss nöjda gjorde de en mycket bra korrigering. De lyssnade på vad vi tyckte var dåligt gjort och rättade till detta. Slutresultatet blev bra.

review-person
Jenny
Målning Invändigt 21 kvm i Vallda, Kungsbacka
2022-06-21

Jättebra kontakt från första början, Shivan hörde av sig direkt efter att jag lagt ut offerten. Som utomlandsboende har jag kanske inte varit den lättaste kunden, men Shivan och Patricks team hjälpte till på allra bästa möjliga sätt och gick igenom arbetet först när jag var på plats igen! Tak och väggar fick sig ett ordentligt lyft och jag kan varmt rekommendera dem! Tack för att stugan nu ser bättre ut än den gjorde innan!

review-person
Michael
Målning Utvändigt 60 kvm i Mölndal
2022-04-01

review-person
Negar
Målning Invändigt 8 kvm i Mölndal
2022-03-08

Rekommenderas! Snabb respons (inom 20 min) och kunde ge prisindikatiob direkt & började jobbet direkt - även helg. Bra kommunikation arbetet igenom o proffsigt resultat, duktigt team + att de besiktigade sitt arbete efteråt för att fixa ev. missar. 🙏 Stort tack!

review-person
Martin
Målning Invändigt 82 kvm i Hovås, Göteborg
2022-02-12

Noggranna och snabba.

review-person
Styrbjörn
Målning Invändigt 70 kvm i Göteborg
2021-10-08

Väldigt trevliga killar! Snabb respons, kunde börja direkt, jobbade även lör-sön. Väldigt bra resultat!

review-person
Carina
Målning Invändigt 50 kvm i Göteborg
2021-10-04

Mycket ket vänliga och utförde uppdraget både snabbt och proffsigt, Kom även förbi och kollade om jag var nöjd efter det arbetet var klart

review-person
Jacob
Spackling 55 kvm i Göteborg
2021-09-23

Shivan ringde mig en timme efter min förfrågan gått ut på Offerta och kom förbi samma dag. Med sin expertis och generositet (delade fritt med sig av sina kunskaper och råd) vann han uppdraget som han och teamet bakom löste med en rejäl glimt i ögat. Tak och väggar samt lister fick sig ett ordentligt lyft och jag fann the-go-to-målaren jag inte trodde fanns.

review-person
Silja
Målning Invändigt 20 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-08-13

Mycket bra företag Noggranna Rekommenderar starkt

review-person
Chenshuang
Målning Utvändigt 300 kvm i Göteborg
2021-08-12

De är ett jättefint team med trevliga killar! De har bytt och målat mitt fasad son utlovat i offert och jag är jättenöjd med deras jobb! De har vunnit mitt förtroende, så jag har även gett dem ett till jobb att måla mitt tak, vilket har de gjort jättefint med! Starkt rekommendera Målaresset till alla Ni som vill ha ett trevligt och ansvarfullt företag att jobba med. Stacy

review-person
Andreas
Målning Utvändigt 170 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-06-05

Trevliga och Proffsiga killar. Kan varmt rekommenderas. Målade om vår villa vilket innebar målning av träfasad, tegel och fönster. Mvh, Andreas

review-person
Filip
Målning Invändigt 50 kvm i Göteborg
2021-05-06

Shivan på Målaresset har varit en stjärna att jobba med! Bra och vänligt bemötande genom hela processen! Proffsigt och väl utfört jobb, kan varmt rekommendera!

review-person
Joakim
Målning, Spackling 12 kvm i Mölndal
2021-04-21

I samband med att vardagsrummet skulle målas om förväntade oss att tydliga märken från tidigare tavelkrokar skulle spacklas över. Men spackling ingick inte i priset utan skulle kosta extra, vilket vi i efterhand fick reda på. Fönsterna målades varpå färg hamnade på rutan på flertalet ställen och dessutom målades gångjärnen över. Detta fick vi i efterhand skrapa bort. Hade vi vetat det vi vet idag hade vi valt en annat företag då främst kommunikationen var bristfällig, men även städningen och slutresultat. Vi uppskattar däremot att de var villiga att komma tillbaka för att åtgärda vissa fel.  

review-person
Mikael
Målning Invändigt 8 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2021-04-08

Vi anlitade Målaresset för att måla om vårt kök. De gjorde hembesök dagen efter vi först haft kontakt, och påbörjade jobbet bara några dagar senare. De klockade torktiden perfekt och allt var helt klart på mindre än 2 dagar. Resultatet blev jättebra, och man kan se en stor nogrannhet när man tittar nära. Som bonus vi fick även mycket värdefull rådgivning kring framtida ändringar vi planerar att göra i köket. /Mikael

review-person
Linda
Målning, Spackling 25 kvm i Landvetter, Härryda
2021-01-22

Jag och min sambo är mycket nöjda över samarbetet. Vi kan varmt rekommendera Shivan & Patrik.

review-person
Jesper
Målning Invändigt 60 kvm i Göteborg
2020-12-26

I samband med husköp ville vi uppdatera nästan alla ytskikt på två våningsplan, samt ett par andra uppdrag (golvslip och elrenovering) innan inflytt. Vi stressades av tanken att behöva lägga mycket av vår egen tid på att koordinera mellan olika hantverkare som behövde komma dit med rätt timing. Målaresset var inte bara grymt kunniga och passionerade för sin grej, de löste även kontakter till andra de hantverkartyperna och tog på sig ansvaret för att koordinera alla tre jobben åt oss. Vårt uppdrag var således ganska omfattande, men de blev klara precis i rätt tid. Dagarna innan deadline (vår inflytt) jobbade de stenhårt för att bli klara. De respekterade verkligen vårt slutdatum, var kunniga och duktiga, lätta att kommunicera med och gav ett rättvist pris. Jag kan verkligen rekommendera Målaresset.

review-person
Emma
Spackling 66 kvm i Göteborg
2020-10-06

Serviceinriktade, blev mycket nöjd!

review-person
Jörgen
Målning Utvändigt i Göteborg
2020-09-18

Fint jobb, snabbt utfört, mycket smidigt och trevlig personal. Rekommenderas varmt.

review-person
Joakim
Målning 64 kvm i Göteborg
2020-08-30

Snabbt svar och mycket trevligt bemötande av Shivan. Jobbet blev snabbt klart och är supernöjd! Toppkvalite ??

review-person
Tarek
Målning Utvändigt av villa i Göteborg
2020-07-25

Anlitade målaresset och har gjort ett kanon jobb på mitt hus, väldigt duktiga målare kan sin grej. Grym kontakt med Shivan förklarade hur allt skulle gå till och hur långt tid cirka skulle ta och måla färdigt , har haft tur med vädret. rekomenderar starkt att anlita dessa duktiga målare. och kommer bara anlita detta företaget framöver.

review-person
Romeo
Målning Invändigt 81 kvm i Göteborg
2020-07-24

Frugan är höggravid med vårt andra barn och stressen är på topp när vi tog ett beslut att måla hela lägenheten. Vi blev kontaktade av målaresset via offerta som kom hem till oss redan samma dag som de ringde för att se och sen lämna offert dagen efter. Redan då upplevde vi att det här kommer bli bra. Två veckor senare var de igång och nu 4 dagar efter är allting klart. Seriöst företag med kvalité och kundtillfredställelse i högsta fokus. De målade tak och väggar i lägenheten med proffsig utförande. Kom med bra idéer när jag och frugan var osäkra. Nu när målningen är färdig kunde vi inte bli med nöjdare. Tack för allting.

Svar från Målaresset i Göteborg AB
2020-07-24

Härligt att höra! Tack för förtroendet vi är glada att hjälpa till och tacksamma för de fina orden. Grattis till den nya familjemedlemmen! Hälsningar Shivan & Patrik

review-person
Josefin
Målning Utvändigt 150 kvm i Västra Frölunda, Göteborg
2020-05-27

Mycket väl utfört arbete. Från offertförfrågan till utförande. Trevliga och duktiga målare. Gick dessutom både smidigt och fort. Väldigt nöjd.

review-person
Mohammed
Målning Utvändigt 130 kvm i Angered, Göteborg
2020-05-11

tack för bra jobb

review-person
Stephanie
Spackling 6 kvm i Askim, Göteborg
2020-04-26

Super nöjd med detta arbete. Målning av väggar, tak samt fönster gjorde dem jätte fint. Trevlig personal som kom under tider som är satta. Jag rekommenderar den varmt! /Stephanie

review-person
David
Målning av kök & tak 15kvm i Alingsås
2019-02-28

Från kontakt till utfört arbete tog det bara några få dagar, proffsigt och trevligt bemötande och bra utfört arbete. Varma rekommendationer.

review-person
Lena
Tapetsering av 3 väggar i Göteborg
2018-04-06

Trevlig och duktig kille. Nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera honom.

review-person
Heli
Målning av väggar & tak 45m2 Göteborg
2017-04-22

Mycket nöjd med slutresultatet. Arbetet tog dock mycket längre tid än det var planerad.

review-person
Marie
Tapetsera 3 sovrum & måla lister + tak i Frillesås, Kungsbacka
2017-04-07

De har gjort ett utmärkt jobb

review-person
Ludvig
Kakelsättning i badrum 5m2 i Göteborg
2017-02-24

Kanonsnyggt och professionellt utfört!

review-person
Patrik
Lägga klinkers & mosaik 2,5m2 i Askim, Göteborg
2017-02-23

Bra utfört arbete på rimlig tid

review-person
Ketty
Målning av 20 kvm innertak i Göteborg
2016-11-21

Mycket nöjd

review-person
Michaela
Ommålning/tapetsering av ca 190 kvm i Göteborg
2015-04-15

Vi vill varmt rekommendera Patrik, otroligt väl genomfört arbete, högsta tänkbara ambitionsnivån på målning/tapetsering. Vi är sååå nöjda!

review-person
Marie-Louise
Målning & tapetsering ca 20 kvm i Göteborg
2015-03-18

Klanderfri målning och tapetsering och städning.

review-person
Marie
Målning ca 80 m2 i Göteborg
2014-07-03

Bra resultat, väldigt bra för priset, och klart i tid. Schysst kille. Hittade några små droppar färgspill på parketten.

review-person
Siw
Uppsättning av 4 tapetbårder i Göteborg
2013-11-12

Snabb och duktig. och trevlig.Jag kan varmt rekomendera, Mållaresset.

review-person
Mattias
Spackling & Målning i kök i Alingsås
2011-11-28

TREVLIG FIRMA BRA MÅLARE JOBBAR SNABBT BRA VERKTYG

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

A Soliditet - Kreditvärdig
A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr

Målareförbundet
Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll
MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.

Måleriföretagen i Sverige
Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Företagarna
Företagarna

Medlem i Företagarna - Sveriges största företagarorganisation.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt