M9 BYGG AB logo

M9 BYGG AB

4.7 (40)
M9 BYGG AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Johan L

+46767907601

Adress

Enebybergsvägen 12

182 36 Danderyd

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

M9 BYGG AB är ett professionellt byggnadsföretag som utför alla vanliga bygg & hantverkstjänster vid nyproduktion, ombyggnader, renoveringar och tillbyggnader.

Vi har spetskompetens inom renoveringar av badrum och kök och vet vad som krävs för att göra dig som kund nöjd. Vi kan hjälpa till från planering till färdigt projekt!

Företaget hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och bostadsrättsföreningar i stor-Stockholm. Inget projekt är för litet eller stort för oss.

Vanliga byggtjänster vi utför:

Badrumsrenovering Köksrenovering Byggnationer av hus, garage, friggebodar m.m Ombyggnader Renoveringar Tillbyggnader som altaner, uteplatser Golvläggning Måleri & Tapetsering

M9 BYGG AB drivs av yrkeskunniga hantverkare med lång arbetserfarenhet med byggnationer och renoveringstjänster. Vi erbjuder en helhetslösning med totalentreprenad för att underlätta kommunikation och samordning mellan alla hantverksgrupper. Företaget har skickliga hantverkare inom alla områden som snickare, golv & takläggare, plattsättare, målare, vvs, el och marktjänster.

Välkommen att kontakta oss för ett gratis hemsök och kostnadsförslag, när du behöver hjälp att förbättra din fastighet!

review-person
Anna
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 6 kvm i Bromma, Stockholm
2023-07-31

Vi är supernöjda med totalrenoveringen av vårt badrummet som utfördes av M9 Bygg AB. Professionellt bemötande och utförande från första kontakt till färdigställt badrum. Vi har fått snabb återkoppling på våra frågor, fått stor hjälp med inköp av inredning och alla som vi varit i kontakt med har varit mycket tillmötesgående. Hantverkarna har gjort ett fantastiskt jobb. Stort tack till Johan och hela teamet på M9 Bygg AB!

review-person
Per
Total badrumsrenovering 5 kvm i Täby
2022-12-16

M9 byggde om vårt badrum, allt gick så smidigt. Tajmade torktider perfekt och såg till att vissa arbeten skedde under helgen så att arbetet kunde fortgå på veckorna. Något av det viktigaste och mest uppskattade var att det alltid var rent och snyggt under arbetet samt när de lämnade huset. Använder gärna dem igen!

review-person
Anette
Total badrumsrenovering 5 kvm i Järfälla
2022-11-19

Kan verkligen rekommenderas detta företag. Snabb, smidigt och bra service. Gjort ett toppen jobb.

review-person
Richard
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 5 kvm i Nacka
2022-09-25

M9 Bygg AB som helrenoverade mitt badrum gjorde ett fantastiskt arbete! Slutresultatet blev över förväntan. M9 Bygg åtgärdade kompletteringsarbetena snabbt. Trevlig och proffsig personal. Stort tack till arbetsledare Ramil för mycket bra kommunikation, hjälpsamhet och service. Tackar även Ikram samt Johan som lämnade offert. Trivs som fisken i vattnet nu i mitt nya fina badrum. Tack!

Svar från M9 BYGG AB
2022-09-28

Stort tack Richard för ditt fina omdöme. Vi önskar dig all lycka med ditt fina badrum och välkommen åter i framtiden. MVH Alla på M9 Bygg AB

review-person
Roger
Total badrumsrenovering 7 kvm i Sundbyberg, Stockholm
2022-08-03

Dålig kommunikation.

Svar från M9 BYGG AB
2022-09-28

Tack för ditt omdöme Roger. Beklagar kommunikationen som du upplever men hoppas du är supernöjd med ditt fina badrum. MVH Alla på M9 Bygg AB

review-person
Martina
Total badrumsrenovering 3 kvm i Hägersten, Stockholm
2022-04-24

Noggrant utfört arbete, tog lite längre tid än bestämt men berodde inte på företaget. Nöjda med det utförda arbetet och samarbetet under projektets gång. Rekommenderar arbetsledaren Ramil som alltid var tillmötesgående för våra behov och önskemål.

Svar från M9 BYGG AB
2022-09-28

Hej Martina! Tack för det fina omdömet! Roligt att höra från dig och välkommen åter. Med vänlig hälsning Team, M9Bygg

review-person
Jenny
Total badrumsrenovering 2 kvm i Hägersten, Stockholm
2022-04-07

Vi är supernöjda med vår bardrumsrenovering och rekommenderar varmt denna firma. Vi själva har rekommenderat vidare till vår granne, då vi blev så nöjda! Vi möttes av lyhördhet, noggrannhet och de levererade efter avtal både när det kommer till pris, tid och kvalitet. Kommer absolut anlita igen om vi ska renovera i framtiden!!

Svar från M9 BYGG AB
2022-04-07

Tack Jenny för ditt fina omdömen! Det glädjer oss att du är supernöjd. MVH Alla på M9 Bygg AB

review-person
Olivia
Total badrumsrenovering 5 kvm i Hägersten, Stockholm
2022-03-17

Som förstagångsrenoverare var vi väldigt begränsade i kunskap och osäkra på detaljerna kring vår badrumsrenovering. Vi hade därför inledningsvis lite svårt att släppa på tyglarna och lita på processen. Som tur var blev vi tilldelade Ramil för att leda projektet. Resultatet blev långt över vår förväntan. Mycket tack vare just Ramil, som gjorde sitt allra yttersta i alla lägen för att se till att vi skulle bli nöjda med badrummet på detaljnivå. En oerhört kompetent hantverkare med många strängar på sin gura. Vi vill också rikta ett stort tack till Johan L som snabbt och smidigt såg till att reda ut diverse smärre hinder som uppstod under resans gång. Vi rekommenderar M9 bygg varmt och ser fram emot att boka Ramil och Johan för alla våra framtida renoveringsprojekt. 10/10! mvh, John & Olivia

Svar från M9 BYGG AB
2022-03-18

Hej Olivia och John! Tack för det fina omdömet! Vi är väldigt glada över att ni är nöjda och hoppas att ni får mycket glädje av ert nya badrum! Med vänlig hälsning Alla på M9 Bygg AB

review-person
Andreas
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Stockholm
2021-11-02

Professionellt bemötande, bra uppföljning samt väl presenterad offert. Ska bli intressant att komma igång med projektet! //A

review-person
Linnea
Total badrumsrenovering 3 kvm i Bagarmossen, Stockholm
2021-08-04

Tyvärr får dom bara en trea, för fick väldigt höga förväntningar efter första besöket. Sen tyckte jag att startuppmötet inte gick som jag tänkt, kändes som att han inte skrev upp dom detaljerna jag berättade eftersom jag fick upprepa mig rätt så många gånger under tidens gång. Sen uppstod det lite strul, som dom åtgärdade när jag påpekade det, dock kändes det lite för mycket och vad hade hänt om jag inte hade påpekat det? Badrummet blev fint och jag är nöjd. I efterhand hade jag dock valt ett annat företag, för kände att kommunikationen inte var den bästa.

review-person
Mohsin
Badrumsrenovering i Upplands Väsby
2021-07-13

Toppen

Svar från M9 BYGG AB
2022-03-18

Hej Mohsin. Tack för ditt omdöme! Med vänlig hälsning Team, M9Bygg

review-person
Joakim
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 4 kvm i Täby
2021-07-11

Allt funkade toppen. De höll tiden och gjorde ett bra jobb. Vi gjorde en ändring från ursprunglig beställning under början av bygget som hanterades bra och det tydligt vad det kostade.

Svar från M9 BYGG AB
2022-03-18

Hej Joakim. Tack för ditt omdöme. Skönt att du är nöjd med oss. Med vänlig hälsning Team, M9Bygg

review-person
Per
Total Badrumsrenovering i Sundbyberg
2021-07-02

Trevligt bemötande - dom förstod vad jag ville ha Duktiga hantverkare

Svar från M9 BYGG AB
2022-03-18

Hej Per! Tack för det fina omdömet! Roligt att höra från dig och välkommen åter. Med vänlig hälsning Team, M9Bygg

review-person
Lovisa
Total badrumsrenovering 5 kvm i Huddinge
2021-05-09

Bra utfört arbete på kort tid! Supernöjd :-)

Svar från M9 BYGG AB
2022-03-18

Hej Lovisa. Stort tack för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning Alla på M9Bygg

review-person
Patrick
Total badrumsrenovering 5 kvm i Handen, Haninge
2021-04-07

Nu har det gått tre månader sedan M9 Bygg slutförde arbetet på vårt badrum. Jag har väntat så länge med att lämna mitt omdöme för att vara säker på att allt hade gjorts rätt. Men vi har inte upptäckt några fel under dessa tre månader. Vi är nöjda med utförandet och med att allt gjordes klart enligt tidtabellen och till det pris vi hade kommit överens om. Det enda negativa var att det ibland var svårt att få tag på arbetsledaren. Annars kan jag säger att vi är supernöjda med M9 Bygg.

Svar från M9 BYGG AB
2021-04-07

Hej Patrick! Tack för det fina omdömet! Vi är väldigt glada över att ni är nöjda och hoppas att ni får mycket glädje av ert nya badrum! Med vänlig hälsning Team, M9Bygg

review-person
Mikael
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Stockholm
2020-10-21

Bra och tydlig anbud, väldigt duktiga hantverkare. Man höll det vi kom överens om. Tyvärr tog det lite för lång tid att utföra uppdraget men det kanske berodde på sommartid / Covid 19. Kommunikationen kunde vara bättre så man slipper jaga.

review-person
Simon
Total Badrumsrenovering 10 kvm i Upplands Väsby
2020-10-19

För att göra en lång historia kort så efter otroligt mycket stul, otrevliga byggare (och även ägare under en viss tid) och väldigt märkliga beslut som behövdes göras om pga att komunikationen var dålig så är jag inte alls nöjd med detta bolag och jag kan inte rekommendera någon att hyra in dom. Det enda positiva med dom är att tillslut efter mycket problem blev det ett bra slutresultat. Dom blir "kränkta" eller liknande för att man hyr in en oberoende besiktning, vilket säger väll en hel del bara där. Golvvärme glömdes, nycklar försvann, takfärg revs bort, svårt att komunicera med osv. Håll er borta från M9 bygg.

Svar från M9 BYGG AB
2020-11-23

Hej Simon, Roligt att höra att ni blev nöjda med slutresultatet! Att det förekommer missförstånd i kommunikationen längs vägen som sedan löses till ett lyckat slutresultat måste väl ändå räknas som positivt. Det är standard att alltid hyra in en oberoende kontrollant vid renoveringens slut. Denne kontrollant godkände även utfört arbete. Samt att ni verbalt uttryckt att ni var nöjda och glada när vi skiljdes åt. Detta omdöme skriver ni ca 5 månader efter utfört arbete samt utan dialog med oss om att ni ändrat uppfattning. Önskar er ett fortsatt bra år med ert nya badrum! Med vänlig hälsning Team M9Bygg

review-person
Desirée
Total badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm
2020-10-14

Seriös firma med väldigt duktiga hantverkare. Slutresultatet blev över alla förväntningar och projektledaren var väldigt engagerad genom hela uppdraget. Arbetet drog ut på tiden pga yttre faktorer som inte var deras fel och de var väldigt flexibla och måna om att få allt klart och enligt mina förväntningar. Kan varmt rekommendera M9 bygg! Jag köpte in allt material själv och då krävdes det att man har lite koll själv, men för mig funkade det bra.

review-person
Anders
Total badrumsrenovering 6kvm i Sollentuna
2020-08-26

Mycket nöjd med resultatet. Tidplan ok. Tillmötesgående och lösningsinriktad arbetsledare. Kunnig personal (engelskan kan utvecklas). Justeringar åtgärdades snabbt. Prisvärda och professionella.

Svar från M9 BYGG AB
2020-09-07

Hej Anders, Tusen tack för det fina omdömet! Väldigt roligt att höra att ni är nöjda med resultatet. Vi hoppas att ni får mycket nöje av renoveringen! Med vänlig hälsning Team M9

review-person
Emelie
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Uttran, Botkyrka
2020-07-20

Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. En del detaljer längs arbetets gång behövde vi påtala men det var aldrig några problem att justera eller åtgärda. Prisvärda och professionella.

Svar från M9 BYGG AB
2020-09-07

Hej Emelie, Tack för det fina omdömet och förtroendet. Vi är glada över att ni är nöjda och hoppas att ni kommer att trivas! Med vänlig hälsning Team M9

review-person
Anders
Total badrumsrenovering 10 kvm i Bromma, Stockholm
2020-05-25

Vi är mycket nöjda med vårt nyrenoverade badrum. De hantverkare som genomförde renoveringen var noggranna, kvalitetsmedvetna och flexibla. En stor fördel under detta projekt var att jag som beställare kunde vara hemma från start till mål varför många detaljer kunde hanteras direkt med hantverkarna utan fördröjning och på så sätt blev slutresultatet precis som vi önskat.

Svar från M9 BYGG AB
2020-05-26

Hej Anders, Tusen tack för det fina omdömet. Vi är så glada att ni är nöjda! Önskar er en fin sommar! MVH / Team M9

review-person
Mats
Total badrumsrenovering 4kvm i Huddinge
2020-05-12

Mycket nöjd med genomförande och slutresultat. Inga fördröjningar och allt löpte enligt plan.

Svar från M9 BYGG AB
2020-05-13

Hej Mats. Tack för ditt fina betyg! Det glädjer oss att du är nöjd med arbete och resultat. Önskar dig en trevlig dag! Mvh / Team M9

review-person
Sofia
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Bandhagen, Stockholm
2020-05-07

Snabba och effektiva. Jag fick två badrum klara på bara 4 veckor. Och kakelarbetet är oerhört välgjort och snyggt. Kunde inte var nöjdare.

Svar från M9 BYGG AB
2020-05-07

Hej Sofia. Tack för ditt fina omdöme, det värmer våra hjärtan otroligt mycket! Vad roligt att du är nöjd med oss. Önskar dig en fortsatt bra dag! Mvh / Team M9

review-person
Margareta
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Järfälla
2020-04-06

M9 har slutfört badrumsrenoveringen hos oss och vi är jättenöjda! Kakel och klinkerläggningen blev verkligen fint gjort. Vi har blivit trevligt och proffsigt bemötta, blivit ordentligt informerade av alla hantverkarna efterhand om vad som ska göras och vad som gjorts. Offerten har följts till punkt och pricka. Stort tack till alla hantverkarna för trevligt bemötande och ett bra utfört arbete!

Svar från M9 BYGG AB
2020-04-15

Hej Margareta. Stort tack för ditt fina omdöme! Lycka till med ert nya badrum :D Mvh / Team M9

review-person
Margareta
Total badrumsrenovering 4 kvm i Täby
2020-03-09

M9 har just slutfört badrumsrenovering hos mig och jag är så nöjd! Det blev verkligen fint. Har hela tiden blivit trevligt och proffsigt bemött, och kontaktansvarige platschefen har hela tiden varit tillgänglig och återkopplat direkt om jag undrat över något. Den detaljerade offerten har följts till punkt och pricka. Tack allihop!

Svar från M9 BYGG AB
2020-03-10

Tack Margareta för ett toppen betyg. Vi känner oss väldigt stolta när vi läser de fina orden du lyfter oss med. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag Mvh / team M9

review-person
Frida
Total Badrumsrenovering 5 kvm i Tyresö
2020-03-05

Vi är mycket nöjda med arbetet som M9 Bygg utförde hemma hos oss. Dialogen fungerade bra och resultatet blev jättefint. Bra med en tydlig och väl specificerad offert så att det var lätt att veta vad som ingick i priset och vad som kom till utöver. Proffsig rådgivning av platschefen under arbetets gång. Stort tack!

Svar från M9 BYGG AB
2020-03-09

Hej Frida, Det var ett nöje att åta oss uppdraget. Tack för ditt omdöme och vad roligt att ni är nöjda med oss. Ser fram emot fortsatt samarbete i framtiden. Mvh / team M9

review-person
Andreas
Total badrumsrenovering 4 kvm i Vallentuna
2020-02-06

Mycket bra bemötande och slutresultat! Var under hela renoveringen lätt att få kontakt och svar på eventuella frågor och funderingar, vilket kändes tryggt och proffsigt. Fast pris på offerten innebar verkligen fast pris och det tog lika lång tid som uppskattat. Rekommenderas absolut!

Svar från M9 BYGG AB
2020-02-06

Hej Andreas. Tack för ditt omdöme. Kul att du är nöjd med oss. Vi önskar dig lycka till med ditt nya fina badrum. Mvh / team M9

review-person
Ayeh
Total Badrumsrenovering 8 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
2019-12-17

Är väldigt nöjd med samarbetet med M9 BYGG AB. Hela processen har skötts väldigt fint, från det första initiala mötet för offerten till själva arbetsprocessen, kontakten och avslut. Dem har varit väldigt flexibla, vänliga och tagit sig tid för eventuella funderingar man har som kund kring renoveringen. Renoveringen genomfördes snabbt och smidigt. Rekommenderar varmt detta företag.

Svar från M9 BYGG AB
2019-12-19

Hej Ayeh. Det var roligt att höra att du är nöjd med oss och renoveringen. Vi har alltid som målsättning att ha 100% nöjda kunder. Tack för ditt omdöme och god jul och gott nytt år! Mvh / lag M9

review-person
Jan-Åke
total Badrumsrenovering 6 kvm i Sollentuna
2019-12-13

Ett mycket bra företag seriösa , fast pris, höll tiden, mycket bra städning efter att arbetet blev klart, enda plumpen är en elinstallation som man lagt på utsidan istället för inne i befintligt rör samt ett mycket högt pris för att flytta ett eluttag samt antennuttag vi godkände inte extrakostnaden så ingen flytt av uttag. Helrenovering av badrum hela tiden informerat vad man gör, vilket material man använder. "jättefint satt klinkers vägg & golv" samt en garderobsvägg byggd permanent. Enbart positivt att säga Hantverkare som kom när de skulle och gjorde klart det de skulle. Jag vet iallafall vart jag ska vända mej nästa gång. Jan Åke Moden 0705136797

Svar från M9 BYGG AB
2019-12-16

Hej Jan-Åke. Tusen tack för ditt fina omdöme och vi önskar er en god jul och ett gott nytt år! Mvh / lag M9

review-person
Robin
Total badrumsrenovering 4 kvm i Vaxholm
2019-11-06

Det blev ett kanonresultat på mitt badrum, höll tidsplanen samt hög flexibilitet för mina önskemål. Rekommenderas!

Svar från M9 BYGG AB
2019-11-07

Hej Robin. Vad roligt att höra detta fina omdöme. Vår målsättning är att alltid göra kunden nöjd. Tack för ditt omdöme. Mvh / lag M9

review-person
Emma
Total badrumsrenovering 5 kvm i Saltsjö-boo, Nacka
2019-11-01

Tillmötesgående och lyhört företag. Lösningsfokuserade och effektiva. Jättefint slutresultat. Det enda vi önskat annorlunda var en något snabbare kommunikation, dvs att de gärna skulle ha fått förekomma oss och informera ex om att hantverkaren var sjuk och inte skulle komma ett par gånger.

Svar från M9 BYGG AB
2019-11-04

Hej Emma. Vad härligt att höra att du är nöjd. Vi jobbar alltid med kommunikation så alla våra kunder får den bästa och snabbaste servicen. Tack för ditt omdöme. Mvh / lag M9

review-person
Jonas
Total Badrumsrenovering 10 kvm i Bromma, Stockholm
2019-10-24

Mycket bra. Snabb renovering, mycket prisvärd.

Svar från M9 BYGG AB
2019-11-04

Hej Jonas, Vad roligt att höra detta fina omdöme. Tack för ditt omdöme. Mvh / lag M9

review-person
Karolina
Badrumsrenovering 5 kvm i Enskede, Stockholm
2019-07-01

Mycket bra. Lyhörda och väldigt nöjda med resultatet.

Svar från M9 BYGG AB
2019-07-01

Hej Karolina, Tack för dem fina orden. Vad roligt att du är nöjd med resultatet. M9BYGGs vision är 100% kundnöjdhet. Mvh / lag M9

review-person
Oskar
Totalbadrumsrenovering 5kvm i Värmdö
2019-04-02

M9 Bygg gjorde mitt badrum på Värmdö, från början till slut har det varit en oerhört proffsig hantering, de kapslade varsamt in hemmet och skyddade mot damm och annat, de personer som kom var väldigt trevliga och hade fingertoppkänsla och gjorde det där lilla extra. slutresultatet blev riktigt bra, och jobbet blev klart ett par veckor innan utsatt datum, skulle det gå att ge 6 stjärnor här så skulle jag lätt göra det! Bra jobbat M9! /Oskar

Svar från M9 BYGG AB
2019-04-07

Hej Oskar, Tack för dem fina orden. Kul att du är nöjd med slutresultatet. M9bygg strävar alltid efter 100% kundnöjdhet, vi sätter alltid kunden i fokus och är lyhörda för era önskemål. Mvh/team M9

review-person
Vertti
Badrumsrenovering 4 kvm i Spånga, Stockholm
2018-11-28

M9 BYGG AB gjorde en totalrenovering till vårt badrum. Allt gick enlig tidsplanen och vi är supernöjda med resultatet. Rekommenderar.

Svar från M9 BYGG AB
2018-12-02

Hej Erik, Tack för toppen betygen! Härligt att ni är nöjda. Vi känner oss väldigt stolta, när vi läser de fina orden du lyfter oss med. Med vänliga hälsningar Elvin & Team M9bygg

review-person
Begrek
Badrumsrenovering i Hägersten, Stockholm
2018-11-12

Bytte avloppsstammar, 2 st badrum. Mycket bra finish på arbetet i slutändan, vi är väldigt nöjda med resultatet. Höll tid och budget till punkt!

Svar från M9 BYGG AB
2018-11-12

Hej Begrek, Det var ett nöje att åta oss uppdraget. M9BYGG´s vision är 100% kundnöjdhet, kul att ni är nöjda med resultatet. Tack för förtroendet! Med vänliga hälsningar Elvin & Team M9bygg

review-person
Andreas
Badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2018-07-04

M9 Bygg har renoverat vårt badrum samt delar av kök. De har mött våra höga förväntningar med råge. Elvin och hans killar visade prov på god yrkesskicklighet med öga för detalj. Resultatet på badrummet var i toppklass utan några anmärkningar och liknar i nuläget någonting man annars ser på lyxhotell. De var professionella och respektfulla, och visade hänsyn till och hanterade på ett imponerande sätt knepiga grannar. Hela M9 Bygg var flexibla och anpassade sig till våra önskemål om arbetstider utan krångel. Elvin, i synnerhet, var extremt lyhörd och införstående samt kommunicerade på ett smidigt och trevligt sätt med oss. Rekommenderas varmt! 5 av 5 guldstjärnor. Vi kommer utan tvivel att anlita dem igen. //Andreas och Sandra

Svar från M9 BYGG AB
2018-11-12

Hej Andreas & Sandra, Kul att höra att ni är nöjda med M9 byggs team. Att jobba på Östermalm (Fältöversten) vad inte inte en av dem enklaste uppgifterna, men med vårt professionella entusiasm är inget uppdrag omöjligt!! Ser varmt fram emot framtida samarbeten. Med vänliga hälsningar Elvin & Team M9bygg

review-person
Minna
Badrumsrenovering 13 kvm i Skärholmen, Stockholm
2018-06-12

Bra utfört av vårt badrum. Professionellt och noggrant. Tidsplanen höll enligt vår önskan. Kan varmt rekommendera M9Bygg AB.

Svar från M9 BYGG AB
2018-06-21

Hej Minna, M9BYGG´s vision är 100% kundnöjdhet. Kul att ni är nöjda med resultatet. Mvh Elvin

review-person
Anand
Renovera badrum & gästtoalett i Stockholm
2018-04-19

Super nöjd! Jag rekommenderar starkt Elvin och M9 Bygg AB team. De var fullt engagerade från det första besöket till slutförandet. Jag valde M9 Bygg trots att jag hade liknande prisutbud från andra företag eftersom de förstod mina behov och gav bra förslag. Teamet som arbetade med projektet var skickligt och extremt trevliga människor. Badrumsrenoveringen var klar i tid och resultatet blev mycket fina badrum och wc. De var flexibla och försökte tillgodose alla våra behov. Jag skulle säkert överväga dem för våra framtida renoveringsprojekt.

Svar från M9 BYGG AB
2018-04-25

Hej Anand, Tack för ett toppen betyg! Vi känner oss väldigt stolta när vi läser de fina orden du lyfter oss med. Vi önskar dig och din familj ett trivsamt boende i ditt nyrenoverade hem! Mvh M9 BYGG AB

review-person
Leo
Badrumsrenovering 13kvm i Sollentuna
2018-02-07

Bra utfört arbete allt enligt överenskommen tidsplan. Jag rekommenderar M9 bygg.

Svar från M9 BYGG AB
2018-02-07

Hej Leo, Det var ett nöje att åta oss uppdraget. Tack för förtroendet och omdömet. Ser fram emot fortsatt samarbete i framtiden. Med vänliga hälsningar M9BYGG

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

M9 Kakel

Vi har även en egen butik i Danderyd

M9 Kakel - 1
Kundfavorit

Kundfavorit - 1
Reco

blob:https://supplier.offerta.se/69da574a-2549-4e6d-a585-f8845c940ea9

Reco - 1
Badrumsrenovering

Helrenoverat badrum & gästtoalett i Årsta

Badrumsrenovering - 1
Badrumsrenovering - 2
Badrumsrenovering - 3
Badrumsrenovering - 4
Badrumsrenovering - 5
Helrenoverat badrum

Helrenoverat badrum i Sollentuna

Helrenoverat badrum - 1
Helrenoverat badrum - 2
Helrenoverat badrum - 3
Helrenoverat badrum - 4
Helrenoverat badrum - 5
Tillbyggnad Villa i Spånga

Tillbyggnad Villa i Spånga inom 1 år

Tillbyggnad Villa i Spånga - 1
Tillbyggnad Villa i Spånga - 2
Tillbyggnad Villa i Spånga - 3
Tillbyggnad Villa i Spånga - 4
Tillbyggnad Villa i Spånga - 5
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Essingen

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Lidingö

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Södermalm

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum - 4
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Södermalm

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum - 4
helrenoverat badrum - 5
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Stockholm city

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum - 4
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Täby Kyrkby

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum

helrenoverat badrum i Järfälla

helrenoverat badrum - 1
helrenoverat badrum - 2
helrenoverat badrum - 3
helrenoverat badrum - 4
helrenoverat badrum - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Auktoriserat PER-företag
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.