LWF Företagssupport logo

LWF Företagssupport

5 (1)
Kontaktperson

Lena Wistén-Femia

+468827586

Adress

Hagalundsgatan 32

169 64 Solna

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2019

Jag hjälper dig oavsett om du behöver:

Löpande hjälp med bokföring, löner och skatter. Hjälp en gång om året med bokslut och deklarationer. Ett bollplank för diskussioner om din affärsidé eller ditt företags ekonomiska situation. Stöd inför att starta eget företag och söka starta-eget-bidrag. Jag har lång erfarenhet av olika branscher och arbetar med alla sorters företag. En del av mina kunder vill inte befatta sig med ekonomi, andra har stora kunskaper men vill ha tid att ägna sig åt det de tycker är roligast.

Det viktigaste är vi tillsammans skapar en heltäckande bild av företagets ekonomiska situation - en nödvändighet för framgång och lönsamhet!

Kontakta mig gärna för ett första kostnadsfritt möte för att diskutera vad just ditt företag behöver hjälp med.

review-person
Niclas
Löpande bokföring i Stockholm
2023-10-02

Hon var tydlig, skickade fullständig offert, ringde mig och var

Svar från LWF Företagssupport
2023-10-19

Hej Niclas, Jag har utgått ifrån att du tar hand om redovisningen själv eftersom du inte har hört av dig men det finns en liten oroand tanke att det har hänt dig någonting. Hoppas naturligtvis inte och du kan bara bekräfta det med några rader så jag vet. Mvh Lena

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF

Företaget är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter.