Lundmark Fastighet AB

Martin Lundmark
Kontaktperson
Martin Lundmark
072-312 74 37
Adress
Kjellbergsgatan 5 A
411 32  Göteborg

Företagsbeskrivning

Lundmark Fastighet AB är det trygga valet, oavsett om ni ska göra en mindre renovering i villan/lägenheten eller stambyta ett flerbostadshus. Vi är ett litet företag med stora ambitioner och för oss är våra kunder mycket viktiga, vi ser långsiktigt på vår relation till er och vet att vi genom goda referenser och kundnöjdhet når framgångar. Tydlig kommunikation och professionellt bemötande samt hantverksskicklighet är någonting vi levererar i alla projekt vi åtar oss. Vi är specialister på våt och badrumsentreprenader men utför även totalrenoveringar, kök och ytskikt inklusive golvläggning, samt har bred erfarenhet av mur och putsarbeten. Vi använder oss enbart av fuktskydd och tätskikt av högsta kvalitet när vi bygger badrum!

Vi har även stark kompetens inom teknisk fastighetsförvaltning. Vi kan hjälpa dig att se till att din fastighet drivs affärsmässigt, underhålls rationellt och förbrukar mindre energi.
Vi har kontor och lager i centrala Göteborg där vår projektledare sitter, och våra hantverkare utgår ifrån.

Privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar - alla är lika välkomna till oss!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Badrumsrenovering 3 kvm i Lindome, Mölndal

Väldigt nöjda med Lundmarks fastighet för helrenovering av litet badrum.

Martin är väldigt tillmötesgående och är flexibel vid extra önskemål och också bra som bollplank.

De hantverkare som var hos oss var mycket bra. Slutresultatet var mycket proffsigt. Enda nackdelen var att snickaren som gjorde merparten av arbetet inte kunde svenska eller engelska. Vi tycker det gick bra ändå, det finns andra sätt att kommunicera på. Trots detta tycker jag slutresultatet och viljan att lösa våra speciella problem mer än väl väger upp det tillkortakommandet.

Slutsats: Kan starkt rekommenderas.

Renovering av tvättstuga/badrum 14-15 kvm i Göteborg

Bygge av badrum från gammal tvättstuga i källare.
Slutresultatet blev kanon och Martin var bra att ha att göra med och kommunikationen fungerade helt ok, många bollar i luften samtidigt gjorde att vi behövde påminna om några saker ett antal gånger men allt löste sig utan knussel. Rekommenderas starkt.

Badrumsrenovering ca 4 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Mycket bra att ha att göra med. Bra kommunikation lätt att få kontakt med. Offerten höll

Badrumsrenovering 5 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Lundmark renoverade ett badrum på ca 5 kvm åt oss i vår villa. Hela projektet från första kontakt till avslutad renovering flöt på väldigt bra. Hög kvalitet på arbetet, bra kommunikation under tiden och lätta och professionella att ha att göra med. Vi kommer anlita dem för nästa projekt.

Totalrenovering av badrum 6m2 i Göteborg

Extremt noggrant och proffsigt utfört arbete. Trevlig och smidig personal som justerar arbetet efter kundens önskemål.
Hjälpte till med insperation och kontakt med förening.

/Viktor
Linnéstan Gbg

Badrumsrenovering 5 kvm i Västra Frölunda, Göteborg

Vi är mycket nöjda med vårt badrum. Kompetent personal som frågade oss direkt om det var några oklarheter. Höll tidsramen utan några problem. Löste problem med gammal rördragning på ett snyggt och funktionellt sätt. Slutresultatet blev över våra förväntningar.

Totalrenovering av badrum 5m2 i Göteborg

Noggranna och trevliga! Lätta att ha att göra med, både hantverkarna och ansvarig.

Renovering av badrum & tvättstuga 4,2m2 i Västra Frölunda, Göteborg

Duktiga hantverkare som är mycket noggranna! Vi är mycket nöjda med resultatet och att de höll sig inom tidsramarna är verkligen ett stort plus. Rekommenderas!

Stam & tappvattenbyte i 12 lgh åt brf i Göteborg

Arbetet att kartlägga stammar och tappvatten påbörjat. Hittills har Lundmarks visat stort kunnande och bra bemötande.

Badrumsrenovering 6 kvm i Göteborg

Vi är super nöjda med vårt nya badrum. Hantverkarna har varit väldigt trevliga och serviceminded. Alla våra önskemål är uppfyllda. Rekommenderas starkt till alla som önskar genomföra en badrumsrenovering.

Sammanslagning av badrum och tvättstuga i Göteborg

Nöjd med min badrumsrenovering. Behövde påminna om några detaljer som skulle göras enligt vad vi avtalat men överlag gick allt smidigt.

Renovering av garage till lgh 25 kvm i Göteborg

Jag ger mina varmaste rekommendationer till Lundmark fastighet. Arbetet att bygga om mitt dubbel garage till lägenhet har gått över förväntan med innovativa lösningar för avlopp, fasad etc. Arbetet har pågått varje dag under en period av sex veckor och jag har själv inte behövt engagera mig eller oroat mig för något. Martins hantverkare är av bästa sort och utför arbetet med precision och lämnar ingenting ogjort. Jag kommer framöver alltid anlita Martins gäng vid varje tillfälle jag behöver hantverkare.
Att priset jag offererades överensstämde med slutfakturen är inte heller alltid en självklarhet, i detta fall fanns inget att ifrågasätta. Lundmark hade dessutom ett av de lägsta priserna bland dem jag offererades av. Tack Martin och dina fantastiska handverkare.
// Niklas

Stambyte i radhus i Lerum

Lundmarks Fastighet AB hjälpte mig med stambyte, nytt badrum och lite andra renoveringar. Jag är verkligen nöjd med resultatet. Den tajta tidsplan vi satt upp hölls (i stort sett) och Martin var lätt att få tag på och snacka med. Bra pris och bra samarbete. Jag rekommenderar firman för mina kompisar.

Badrumsrenovering 5 kvm i Göteborg

Fantastiska killar,goa och trevliga och gjorde ett utmärkt jobb på vårat badrum.Allt inom tidsschema.Rekomenderar starkt.Tack killar/Fam .Öhlund

Helrenovering av duschrum 5,4 m2 i Göteborg

Totalrenovering av badrum inkl nya vatten/avloppsstammar. Stort och omfattande arbete som Martin och hans gäng löste väldigt bra både i tid och inom budget till ett mycket lyckat resultat. Bra kommunikation och löpande diskussioner under arbetets gång och aldrig några problem med förändringar eller tilläggsarbeten. Flera gånger löste dom även detta utan extra kostnad. Trevliga och skickliga hantverkare som flera gånger överträffade våra förväntningar. Vi uppskattade även Martins feedback och rådgivning rörande idéer och lösningar och att han hela tiden var tillgänglig under byggtiden, vilket gav en känsla av seriositet och trygghet, något vi sätter pris på.
Vi kan inte annat än att ge våra varmaste rekommendationer och skulle inte tveka att anlita dom igen!

Totalrenovera badrum, 5m2 i Ale

Projektet sattes snabbt igång och arbetet var mycket noggrant utfört och det gick mycket fort.
Är helnöjd med vårat nya badrum och kan varmt rekomendera Martin och hans killar.
Ni kommer inte att ångra er
Kicki

Renovera badrum & tvättstuga, tot. 10m2 i Göteborg

Mycket trevligt och hjälpsamt företag. Det var aldrig några problem att ändra på nått under jobbets gång. Kunnig och tillmötesgående personal. Jobbet blev gjort på utsatt tid och vi blev väldigt nöjda med resultatet.
Kan rekommendera dom till andra!

Renovera fuktskadad källare i Göteborg

Jag anlitade Lundmarks Fastighet AB hösten 2014 för att renovera min källare (gillestuga), mitt badrum och min tvättstuga. Lundmark Fastighet AB gjorde ett toppenjobb! Arbetet utfördes i tid och utan krångel. Firman var trevlig och kunnig. Jag känner mig mycket nöjd med slutresultatet och jag rekommenderar andra att anlita Lundmark Fastighet AB.

Badrumsrenovering ca 5 kvm i Kungälv

Jag blev riktigt nöjd med hela arbetet, som även gick snabbt och smidigt utan några problem. Noggrant och bra hantverk till ett mycket bra pris. Och sen var dom även mycket trevliga.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering Askim

Här gjorde vi en totalrenovering av en hall, toalett, dusch och tvättstuga. Det blev ett lyxigt badrum och en kompakt tvättstuga i anslutning.

Kontakt
Tonia Cerhexe
sprakcafeet@telia.com

Badrumsrenovering Kungsladugård

Vi renoverade en källarvåning i en tvåfamiljsvilla i Kungsladugård. Badrum, kök, golvläggning och plattsättning. Vi la även ner nya stammar och golvbrunnar i bottenplattan. Kunden är lärare i Byggnadsteknik och hade höga krav som vi klarade att leva upp till!

Kontakt
Dennis Hultman
dennis.hultman@fastighetsakademin.se

Badrumsrenovering Kungsladugård

Duschrum i original från 40-talet skulle renoveras. Här bytte vi alla stammar från källare till vån 2, ny layout på rummet med ny duschplats och dubbelkommod på en annan vägg jämfört med tidigare.

Kontakt
Wiktor
wiktor.swanson@gmail.com

Badrumsrenovering Landala

Litet badrum på 2 m2 byggdes om och gjordes större. Vi rev en vägg mot en garderob, drog om gjutjärnsstammar och tappvatten till våningarna ovanför och satte in en vägghängd toalett.


Badrumsrenovering Sävedalen

Nytt badrum i retrostil i villa byggd på 50-talet.


Badrumsrenovering Varla

Badrum i original från 70-talet behövde totalrenoveras. Ett förråd på andra sidan väggen i duschen skulle inkorporeras i det nya badrummet för att få mer yta. Vattenburen golvvärme med inbyggd elvärmare möjliggör komfortvärme också när fjärrvärmen slår av på våren.


Badrumsrenovering Vasastan

Vi renoverade ett badrum i Vasastan från tidigt 90-tal. Plastmattan i duschen hade börjat släppa så det var hög tid att renovera innan man fick en fuktskada.

Kontakt
Johan Myrén
johan.myren@bredband.net

Totalrenovering villa

Ett nedgånget hus förvandlades totalt till en modern bostad! Nytt kök, två nya badrum, alla ytskikt samt nytt värmesystem stod vi för.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Moderna Försäkringar*
Beloppsbegränsning: 10000000*
*Företagets egna uppgifter.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.