Luks Ekonomi AB logo

Luks Ekonomi AB

5 (2)
Luks Ekonomi AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Madelene

+46737453151

Adress

FANSTAVÄGEN 11 E

75550 UPPSALA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

På Luks Ekonomi AB är vi övertygade om att varje företag förtjänar att ha en stark ekonomisk grund. Vi är en flexibel redovisningsbyrå som omfamnar en modern och nytänkande syn på redovisning och ekonomihantering. Vår styrka ligger i vår förmåga att skräddarsy unika lösningar som passar just dig och ditt företag.

När du väljer oss som din redovisningsbyrå kan du fokusera på din kärnverksamhet med förtroendet att vårt team tar hand om ekonomiarbetet. Vi strävar efter att inte bara lösa ekonomiska utmaningar utan också att erbjuda bästa möjliga rådgivning.

Vår bas är i Uppsala, men våra tjänster inom redovisning, ekonomi och lönehantering är tillgängliga för företag i hela landet.

review-person
sadeq
Löpande bokföring i Göteborg
2024-02-20

Man känner sig osäker när man ska välja en redovisningsbyrå mellan många andra men de (Luks Ekonomi) svarar på alla frågor, gör allt i tid och inga krångel. De svarar snabbt i telefon eller mejl även om det är typ 19:00 på kvällen och även helger. Jag har Allen och Madeline. Jättebra

review-person
Johan
Löpande bokföring i Skövde
2024-02-07

Väldigt kunnig och trevlig.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF

Företaget är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Swedbank

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1 000 000