LRB tak & bygg AB

Aivis Ainsons
Kontaktperson
user Aivis Ainsons
phone 070-490 59 71
Adress
pin
Rotsundagårdsvägen 56
192 79  Sollentuna

Företagsbeskrivning

Välkommen till LRB tak & bygg!

L.R.B. Bygg har funnits sedan augusti 2010 och är en enskild firma, med erfarenhet inom bygg över 30 år. År 2016 omvandlade vi företaget till AB och går därefter under namnet LRB tak & bygg.

Vi arbetar med mesta inom byggbranschen som t. ex. tillbyggnaden, ombyggnaden, köksrenovering, golvläggning, fönster-och dörrbyte, takomläggning, fasadmålning, för att bara nämna några av de arbeten som vi utför.

Företaget sammarbetar även med andra entreprenörer, vilket gör att vi kan ta ett totalansvar för de flesta typer av projekt. Vi har även ett sammarbete med Trebolit och tätskiktsgarantier.

Vi arbetar alltid med kvalitet i fokus och vårt mål är nöjda och återkommande kunder.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Papptak om 120kvm i Stockholm

de gör bra jobb.

Papptak 135 kvm i Uppsala

ok efter kontakt och frågor

Taklyft på del av fritidshus i Norrtälje

Supernöjda!!

Ordning och reda, tillmötesgående och vi har redan hunnit anlita dem igen ;)

Rekommenderas starkt!

Målning 188 kvm i Sollentuna

LRB bygg målade om vår 2-plansvilla i Sollentuna och gjorde ett mycket bra jobb. Aivis var hela tiden kommunikativ och flexibel - tex då vi ville skjuta på startdatum för projektet. Killarna som jobbade var trevliga, pratade ok svenska och höll rent och snyggt. Slutresultatet var mycket bra. Vi rekommenderar LRB bygg för denna typ av uppdrag.

Rivning och återuppbyggnad av fuktskadad tillbyggnad 12 kvm i Solna

Jag kan inte annat än ge högsta betyg till LRB tak o bygg. De fick i uppdrag att riva och återuppbygga en vattenskadad tillbyggnad på ett fritidshus. Måste erkänna att jag var lite fundersam då LRB's offert låg markant lägre i pris än 2 tillfrågade konkurrenter men i efterhand är jag helnöjd med allt! Arbetet utfördes väldigt effektivt (2 veckor) utan att tumma på kvaliteten. Byggledare Aivis var samarbetsvillig och höll mig uppdaterad under arbetets gång. Priset blev något högre än offerten (ca 10%) men det berodde på oförutsedda tilläggsarbeten och extra material. Jag kan starkt rekommendera LRB och kommer anlita dem igen för egen del om behov uppkommer.

Byte av blindbotten/trossbottenskivor i krypgrund i Sigtuna

Väl utfört arbete, smidigt och snabbt. Kommer anlita företaget vid fler tillfällen.

Målning Invändigt & Tapeter 15-16 LM i Järfälla

Vi är mycket nöjda med utfört arbete och rekommenderar L.R.B Bygg. Arbetet utfördes helt i enlighet med våra önskemål och inom överenskommen tid. Vi kommer att be L.R.B. Bygg att lämna offert även nästa gång vi behöver få arbeten utförda.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrum

Badrumsrenovering


papptak

list tak i Skärholmens går d& papptak till Parhus i Gustavsberg


renovering av balkong

läggning av ny tätskikts matta Trebolit Elastolit TP 6500 och sten plator


snickare jobb

ny balkong & entré


Villa

Villa tak i Enskede


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 10 000 000 SEK*
*Företagets egna uppgifter.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.