Lokatten Bygg & Entreprenad AB logo

Lokatten Bygg & Entreprenad AB

5 (5)
Lokatten Bygg & Entreprenad AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mikael Klingborg

+46707227607

Adress

Ranhammarsvägen 18a

16867 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Hantverkare med många års erfarenhet som ger kvalité på utfört arbete! Vi arbetar effektivt efter gällande byggnormer samt lagar.

Lokatten Bygg & Entreprenad AB Erbjuder nybyggnation, tillbyggnation, renovering, mark entreprenad, gjutning, puts, snickeri, plattsättning, spackling, målning mm.

review-person
Melissa
Nybyggnation av nyckelfärdigt hus 12 kvm i Bromma, Stockholm
2023-11-05

Friggebod byggd på villatomt. Vi ville ha boden byggd i lösvirke så att det blev en miniatur av huset samt isolerad och med dragen el. Vi upplevde att de förstod hur vi ville ha det direkt och ställde mycket bra frågor redan vid startmötet som fick oss att tänka på detaljer vi inte hade funderat på. Allt har flutit på otroligt bra - de bästa snickarna vi haft att göra med! Trevliga snickare, bra kommunikation, de höll sig inom budget och tidram och gav oss värdefulla tips längs vägen. Vi kommer definitivt använda dem igen och kan varmt rekommendera Lokatten Bygg & Entreprenad AB. Tack!

review-person
Mikael
Renovering av altan/trädäck 100 kvm i Täby
2023-04-03

Bra jobb, lyssnar på mig som kund och vi har en bra dialog.

review-person
Baran
Byggnation av altan 40 kvm i Bromma, Stockholm
2020-07-13

Altanbygge: Snabb respons på offertförfrågan, genomgående professionellt bemötande och ett mycket väl utfört arbete inom den estimerade tiden. Vi är mycket nöjda med vår altan.

review-person
Torgny
Uterum ca 12 kvm i Spånga, Stockholm
2019-06-28

Väldigt nöjd, bra bygge, bra dialog och hårt arbete som höll lovad tid och lovat pris, dessutom ordning och reda och löpande upprensning på byggplatsen så allt såg proffsigt ut.

Svar från Lokatten Bygg & Entreprenad AB
2019-07-31

Tack för förtroendet samt omdömet! Mycket trevligt att få arbeta åt er med projektet. Det är glädjande att vi uppnått era förväntningar. Med vänlig hälsning Mikael Klingborg Lokatten Bygg & Entreprenad AB

review-person
Gunilla
Altan/trädäck med liten trappa 30-40 kvm i Vällingby
2019-01-03

Jag har en fin altan som blev precis som jag hade tänkt mig.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Nordeuropa försäkring

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 miljoner

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2024-04-30
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.