Liseberg-bygg & kakel AB

Bojan Tosic
Kontaktperson
Bojan Tosic
076-947 73 99
Adress
Enevägen 11
428 34  Kållered

Företagsbeskrivning

Hej !

Liseberg Bygg & Kakel AB är ett mindre företag som startades 2011. Vi är specialiserade inom bad/våtrum. De flesta
anställda har över 15 års erfarenhet i branschen.

Ett proffsigt och snyggt utfört arbete med de bästa metoderna och högkvalitativa material är vårt motto.

Vi kommer kostnadsfritt och tittar på objektet.
Vi arbetar som totalentreprenörer åt dig som kund, dvs vi tar hand om din badrumsrenovering från början tills du är helt nöjd med ditt nya och snygga badrum.
Vi bygger till ett fast pris, så även om det skulle hända något oväntat under själva renoveringsprocessen som t.ex upptäckt av en gammal fuktskada, behöver du inte oroa dig för ytterligare kostnader eller avgifter. Om du anlitar oss, för att renovera badrum kan du lita på att vi inte lägger på några extra kostnader på fakturan om jobbet har tagit längre tid eller har varit mer kostsamt för oss än vi estimerat. Har vi räknat fel får vi stå för det. Många företag lämnar öppet pris vid visa delar av renoveringen, om de gör så ,då är det garanterat att de höjer priset till slut en bra bit. Vi håller verkligen utlovad tid och fasta priser som vi har kommit överens om, detta bevisar våra referenskunder också genom sitt omdöme.

Vi tar fortlöpande bilder under renoveringsprocessen för att ni ska kunna känna er trygga med att arbetet är fackmannamässigt utfört. Efter utfört arbete för ni usb minne med alla tagna bilder. EL Arbete ingår i det totala entreprenad av ert badrum och utförs av ett el behörigt företag EL FAST i Göteborg.

Våra samarbetspartners. Liseberg Bygg & Kakel AB har fått genom åren ett stort nätverk av nöjda kunder och samarbetspartners runt om i Göteborg som hjälper oss och våra kunder att hitta rätt material för rätt projekt. Våra partners kan både erbjuda material, inredning, 3D ritningar av ert nya badrum och expertis till förmånliga och rabatterade priser när vi utför en badrumsrenovering i Göteborg .(Ni som kund behåller alla våra rabatter). Använd Liseberg Bygg & Kakel AB som referens när du handlar material hos någon av våra partners så ser vi till att hämta och leverera det beställda inredningen när det blir dags. Våra samarbetspartners hittar ni på vår hemsida.

Fakturan för arbete och material skickar vi efter avslutat arbete dvs efter uppvisade fakturor för inredning som kunden köpte genom Liseberg Bygg & Kakel AB och efter avstämningen med kunden, så vi är säkra på att kunden är nöjd. (Vi tar aldrig pengar i förskott) Projektet avslutas genom att vi skickar ett kvalitetsdokument, vilket gäller som garanti i 10 år från utfärdandet.