Linn&Lorens construction company entreprenad AB logo

Linn&Lorens construction company entreprenad AB

5 (1)
Kontaktperson

Lorens

+46760486563

Adress

Varuvägen 9

12530 Älvsjö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Observera att vi är nya på Offerta!

Llcc Entreprenad AB är en pålitlig och familjeägd byggentreprenadfirma med en stark inriktning på kundnöjdhet. Med vår erfarna personal, som inkluderar 6 skickliga hantverkare och 3 maskinförare, strävar vi alltid efter att överträffa förväntningarna.

Vårt engagemang ligger i att förvandla det som verkar omöjligt till möjligt och leverera utmärkta resultat. Som ett av Sveriges mest eftertraktade byggföretag, erbjuder vi våra tjänster till både privatkunder och företag. Vi är övertygade om att detaljerna är nyckeln till en lyckad byggprocess, och därför fokuserar vi noggrant på varje aspekt av ditt projekt.

Vi är din partner från projektets början till dess avslutning och arbetar i nära samarbete med dig för att förverkliga dina byggdrömmar. Vi skapar anpassade lösningar som uppfyller dina önskemål och vi är dedikerade till hållbara och säkra byggmetoder. Med vårt team av erfarna proffsbyggare kan du vara säker på att ditt projekt är i trygga händer.

Våra konkurrenskraftiga priser är transparenta och kan enkelt jämföras med andra aktörer på marknaden. Vi är stolta över att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvaliteten.

Kontakta oss idag för att börja din byggresa med Llcc Entreprenad AB och upplev kvalitet, precision och dedikation i varje projekt vi tar oss an.

review-person
Jean-Pierre
Partiell badrumsrenovering 5 kvm i Huddinge
2024-02-20

Dom verkligen rädda min situation! Wow strålande! 👍👍👍

Svar från Linn&Lorens construction company entreprenad AB
2024-02-22

Tack för ditt förtroende! Mvh Lorens

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

trygg hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

800000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll
MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.