LIKANA BYGG & PLATT AB logo

LIKANA BYGG & PLATT AB

4.9 (52)
LIKANA BYGG & PLATT AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Mikael Parvisto

+46729994848

Adress

Västberga alle 1

12630 Hägersten

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2013

Välkommen till oss! Jag grundade Likana Bygg med en vision om att vara det självklara valet för dig som söker ett seriöst byggbolag till ett konkurrenskraftigt pris.

Idag, fem år senare, har vi vuxit till ett sammansvetsat team på 15 medarbetare som jobbar stenhårt för att du ska få en prisvärd renovering levererad i tid.

Hos oss får du yrkesstolta hantverkare med lång erfarenhet av att arbeta hemma hos privatpersoner och som är certifierade via BKR och .

Vi arbetar över hela Stockholms län och kommer gärna ut till ditt radhus, villa eller lägenhet för att lyssna på vad vi kan göra för dig.

Anlita oss för att renovera ditt badrum, kök eller hela din bostad!

Jag ser fram emot att höra från dig.

review-person
Joel
Totalrenovering av befintligt våtutrymme 3 kvm i Skogås, Huddinge
2023-04-14

review-person
Jacob
Golvläggning 100 kvm i Bromma, Stockholm
2021-05-04

Snabba och proffsiga. Mkt bra resultat, så rekommenderar detta bolag varmt

review-person
Fanny
Total Badrumsrenovering 3 kvm i Jordbro, Haninge
2019-09-25

Resultatet blev jättebra 👌🏼 Trevliga killar som är kunniga och noggranna. Kan varmt rekommendera Likana!

review-person
Johan
Byggnation av våtrum 6 kvm i Skogås, Huddinge
2019-08-07

Jag är jättenöjd med Likana. Badrummet blev väldigt snyggt och välgjort. Det gick fort och de hade bra pris. Mycket lägre pris är många konkurrenter. Gick att komma in kontakt med projektledaren när som helst. Kan inte komma på något negativt så ger fem stjärnor.

review-person
David
Total badrumsrenovering 3 kvm i Bromma, Stockholm
2019-06-19

Mycket snabba och ordentliga, och hjälpsamma för någon som mig som inte renoverat badrum förut. Jag hade tur att de kunde börja redan veckan efter offerten var godkänd, så inköp för projektet skedde i jämn takt med själva arbetet. Likana kunde snabbt svara på frågor angående vad för inredning och material som behövde köpas in och vad som är värt att tänka på. Samtidigt ställde de frågor när det behövdes göra beslut som påverkar utseende osv. De var också rätt flexibla när det behövdes göra små förändringar i planen pga BRF-regler eller oförutsedda begränsningar pga badrummets storlek. Ett pyttelitet minus var att eftersom projektet började så fort så hann vi inte göra några små justeringar enligt inredningens behov (typ vara flexibel med eldragningen för kommod och handdukstork osv) och jag skulle gärna ha sett en mer detaljerad dialog kring det. Sammanlagt så fick jag ett mycket utrymmesanpassat badrum som byggts ordentligt och känns lyxigt.

review-person
Tommy
Golvslipning & delning av sovrum i Stockholm
2019-05-01

Tillmötesgående och lyhörda. Väldigt nöjda med resultatet, de små problem som upptäcktes längst med vägen hanterades med bravur!

review-person
Åsa
Total badrumsrenovering 4 kvm i Tyresö
2019-02-14

Mycket nöjd med kvalitet och genomförande med helrenovering av badrum. Bra resultat och lösningsinriktad och tillmötesgående personal och projektledare.

review-person
Claes
Badrumsrenovering 14 kvm i Sköndal, Stockholm
2018-01-20

Likana helrenoverade vårt badrum och de höll tidsplanen nästan precis. Vi är mycket nöjda med slutresultatet. Vissa saker som vi ville ändra på, löste de snabbt och smidigt och hjälpte oss även att kolla ett elfel som de förra ägarna lämnat efter sig. Vår kontakt Vadim, var alltid lätt att få tag på och hjälpsam. Claes och Karin i Sköndal

review-person
Martina
Badrumsrenovering 6 kvm i Brandbergen, Haninge
2018-01-12

Jag hittade likana via förfrågan på offerta och de var bland de första som hörde av sig och visade ett genuint intresse för renoveringen. Jag valde likana efter att ha tagit in 5 olika offerter, stora som något mindre företag. Tillmötesgående, flexibla och anpassbara utan krångel då jag hade en vattenskada i badrummet och föreningen var inblandad i rivningen och torkning. Samarbetsvilliga och löste krångel som uppstod på vägen väldigt enkelt och smidigt. Det fanns aldrig hinder eller problem, Vadim löste det alltid. Möttes av engagemang av arbetsledaren Vadim redan vid vårt första mötet. Väldigt duktiga hantverkare inom alla yrkes professioner. Arbetet blev klart inom lovad tid. Isolerade de andra lägenhetsutrymmen och skyddade möblerna som stod kvar kring arbetsplatsen, dvs det var rätt rent i resterande ytor av lägenheten under och efter. Väldigt prisvärda för det fantastiska arbete de gjorde i mitt badrum. Jag är en väldigt kräsen person och jag är SUPERNÖJD med deras arbete.

review-person
Magnus
Badrumsrenovering 4,2 kvm i Tullinge, Botkyrka
2017-10-02

Badrumsrenovering Tullinge 4,2 m2. Valde Likana Bygg och de gjorde en mycket bra renovering av vårt badrum och de blev klara inom utlovad tid. Efter några veckor började belysningen "spöka" men då kom Likana och bytte en strömbrytare som det var fel på. Rekommenderas!

review-person
Helge
Badrumsrenovering 3 kvm i Nykvarn
2017-08-08

Likana Bygg & Platt AB renoverade vårt badrum på i Nykvarn sommaren 2017. Vi är mycket nöjda med hur Likana skötte arbetet. Alla hantverkarna var duktiga och höll samtidigt ett högt arbetstempo. De täckte in alla berörda ytor mycket väl innan arbetet startade och höll god ordning på byggarbetsplatsen under hela arbetsprocessen. Vi hade mycket god kontakt med arbetsledaren Vadim under arbetet och kunde ringa när som helst för att stämma av alla våra frågor och funderingar som uppstod. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och stortrivs i vårt nya badrum. Tidplanen för arbetet hölls mycket väl. Vi rekommenderar absolut andra att anlita Likana Bygg & Platt AB för renoveringsarbeten.

review-person
Raud
Totalrenovering av badrum i Stockholm
2017-08-08

Renoverade vårt badrum med likana på 2 veckor och det blev bättre än vad vi hade förväntat. Alla på likana var också väldigt trevliga!! Kommer använda dem igen!

review-person
Alexis
Total Badrumsrenovering 4 kvm i Stockholm
2017-07-26

Lyhörda, duktiga och väldigt effektiva.

review-person
Stefan
Omfattande renovering av Brf lägenhet i Danderyd
2017-07-24

Duktiga hantverkare och trevligt bemötande. Allt blev inte klart i tid men det mesta, så det får väl vara ok med tanke på att det var en totalrenovering av en trea.

review-person
Lena
Totalrenovering av lägenhet ca 7m2 Nacka
2017-06-23

Vi använde oss aldrig av Likana Bygg pga ändrade omständigheter. Likana gav ett mycket seriöst intryck så det berodde inte på dem att vi inte engagerade dem.

review-person
Johan
Renovering av övervåning 60 kvm i Huddinge
2017-06-13

Jag är jättenöjd med Likana bygg! De har varit bra att ha och göra med och gjort ett riktigt bra jobb. De höll tidsplanen, städade efter sig, trevliga, kom med idéer på lösningar. Nästa gång jag behöver hantverkare ska jag definitivt anlita dem igen!

review-person
Pär
Golvläggning 90 kvm trägolv i Täby
2017-02-08

Mycket nöjda! De var seriösa, noggranna, snabba och mycket trevliga att ha att göra med. Kommer att anlita Likana bygg igen för kommande byggprojekt.

review-person
Per
Badrumsrenovering 4 kvm i Danderyd
2016-11-17

Vi anlitade Likana Bygg o Platt för att totalrenovera vårt badrum. Snabb offert, bra pris och snabb byggstart! Projektet utfördes i snabb takt samt var till vår belåtenhet. Arbetsledaren kommunicerade med oss dagligen gällande nyckelfrågor samt statusuppdateringar.

review-person
Erika
Renovera kök måla & lägga golv i lgh ca 60m2 i Danderyd
2016-10-24

Det som var bra: Kaklingen mycket bra. Pålitliga och punktliga. Bra måleriarbete. Lätta att samarbeta med. Mindre bra: Sista noggrannheten med finishen på finsnickeriarbetet. Gällande köket så var det de detaljerna med lådmontringen, passbitar samt insättning av Ikeas "låda i låda"-modell saknades. Det gjordes klart till sist och vissa av sakerna slutförde vi själva.

Svar från LIKANA BYGG & PLATT AB
2016-11-24

Hej, Ang "Mindre bra" vid våran sista mötet ni var nöjda med arbetet även med sista bitarna, finishen gjordes efter besiktningen och vad som slutfördes av er förstår jag inte riktigt, allt var ju klart!!! Vadim Kh / Likana bygg AB

review-person
Cristine
Badrumsrenovering 3,5 kvm i Stockholm
2016-10-24

Alla på Likana bygg är mycket trevliga och lätta att ha att göra med. Arbetet väl utfört.

review-person
Katharina
Badrumsrenovering 4 kvm i Södertälje
2016-08-02

Gjort ett bra jobb. Håll tiden som var sagt innan. Vid problem fick jag bra hjälp. Även sätter på spegel som kommit senare var ingen problem. Vid nästa gång jag ska renovera vet jag vem jag kontakta. Katharina

review-person
Stephanie
Renovering av lägenhet 93 m2 i Saltsjö-boo, Nacka
2016-07-06

Otroligt nöjd med vår totalrenovering av lägenheten! Punktliga och kompetenta hantverkare var på plats inprincip varje dag ink helger. Bra kontakt med arbetsledarna. Tillskillnad från andra företag som kontaktade mig redovisar Likana Bygg varje kvitto som vi gick igenom tillsammans, på det sättet betalade vi bara för det som använts till arbetet. De hade även bra rabatter på el och kakel. De lyssnade verkligen och tillgodosåg mina funderingar och justeringar. Små fel och justeringar efter besiktningen rättades snabbt. Stort tack till Suleyman, Vadim och Igor! Vi är verkligen extremt nöjda och rekommenderar verkligen Likana Bygg och kommer absolut använda dem igen till framtida renoveringar.

review-person
Yasir
Köksrenovering ca 10 kvm i Stockholm
2016-05-11

Är väldigt nöjd med det team som renoverade vårt kök. Frågade vid minsta osäkerhet på hur vi ville ha det, lyssnade på våra önskemål och jobbade hårt för att snabbt bli klara. Ibland även på helger när behov fanns att snabbt bli klar med någon del. Det var heller inget problem att göra mindre justeringar. Resultatet blev väldigt snyggt och proffsigt! Jag kan varmt rekommendera Likana och har gjort så i min bekantskapskrets. Tips är att undvika alltför många tillägg/ändringar från det som är överenskommet då timpriset för det är betydligt högre.

review-person
Marianne
Klinkersättning ca 7m2 i Handen, Haninge
2016-05-04

Vill tacka för ett oerhört fint utfört arbete i mitt hem. Era anställda har ett verkligen trevligt bemötande. Att på 3 dagar, inkl.lördag!!, förvandla mitt badrum med ett tråkigt slitet våtgolv till ett riktigt elegant sådant med vackert grå klinkers, var över förväntan. De arbetar effektivt och snabbt med en enastående skicklighet. Att sätta något annat än högsta betyg kändes helt fel.

review-person
Srdjan
Badrumsrenovering 4,8 kvm i Huddinge
2016-01-25

Likana bygg rekommenderas starkt för deras noggrannhet, punktlighet, erfarenhet och det viktigaste av allt att vi som kund kände oss trygga och alla våra önskemål löstes av Likana bygg!! Många +++++

review-person
Tsige
Totalrenovering av lägenhet ca 90 kvm i Stockholm
2016-01-25

Dem har total renoverat 4 rum och kök hos mig. Jätte duktiga. Jag är jätte nöjd och skulle kunna tänka mig att anlita de I framtiden också. Tsige

review-person
George
Renovera 2 badrum 6+4 kvm i Botkyrka
2015-12-15

Då var det dags att total renovera våra 2 badrum, anlitade vi Likana Bygg för att offerten motsvarade våra förväntningar. Projektet startades, genomfördes och trots några enstaka förskjutna dagar avslutade de exakt enligt tidsplanen. Projektledarna var lätt tillgängliga och kontaktbara alla tider. Mycket bra bemötande och framförallt trevliga och flexibla hantverkare. De är kunniga och de kommer oftast med bra förslag och idéer. De både lyssnade och tog till sig och satte våra önskemål i fokus. Resultatet blev snygga badrum. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Likana Bygg!

review-person
Mari
Badrumsrenovering, ca 2.3m2 i Nacka
2015-12-02

Vi anlitade Likana för att renovera två badrum i vårt parhus. Arbetet kom igång på avtalad tid och allt blev också klart i tid. Resultatet blev snyggt. De småfel som påpekades åtgärdades. De är måna om att man som kund blir nöjd och bemötandet var trevligt.

review-person
Petra
Badrumsrenovering, 12m2 i Botkyrka
2015-07-28

Likana bygg renoverade mitt badrum och vi är supernöjda! Arbetet gjordes med väldig noggrannhet och de var väldigt hjälpsamma med att lösa eventuella problem som uppstod! Rekommenderas varmt. / Petra och Yakup

review-person
Dorota
Renovera radhusbadrum i Huddinge
2015-06-06

Vi anlitade Likana för att renovera ett badrum samt bygga om ett av rummen. Vi är mycket nöjda med resultatet och vill därför rekommendera företaget vidare. Framförallt tycker vi att alla hantverkare varit mycket tillmötesgående och trevliga att ha att göra med. Alla våra önskemål respekterades och småfel åtgärdades direkt. Alla Likanas medarbetare var mycket flitiga och måna om ett bra resultat. Arbetsledarna var med och såg till att allt gick enligt de önskemål vi hade. Under arbetets gång har Likanas medarbetare även kommit med en del kreativa idéer och förslag vilket vi uppskattade. Vi rekommenderar företaget vidare och kommer även själva att anlita de igen nästa gång vi renoverar.

review-person
Daniel
Badrumsrenovering & renovering av väggar & golv i Solna
2015-06-01

Hade ett akut behov av en ganska omfattande renovering i min nya lägenhet. Allt gick i stort sett smidigt. Byggledarna förstod vad jag ville ha och om det blev missförstånd så åtgärdades felet snabbt. Snyggt arbete och bra engagemang från byggledarna för att få allt gå åt rätt håll och jag blev nöjd med resultatet. Varma rekommendationer!

review-person
Andreas
Renovering av undervåning, ca 60 m2 i Södertälje
2015-05-27

Jag lade från början ut ett uppdrag med renovering inomhus men vi har valt att vänta lite med det arbetet. Istället så valde vi att lägga 95 m2 plattor utanför villan och uppdraget gick till Likana. Vi valde Likana p.g.a. bra referenser och att de var lätta att prata med. Ett enkelt kontrakt och känslan av att man litar på varandra och kan ändra saker under arbetets gång. Arbetet kom igång en vecka före utlovad tid och killarna var mycket duktiga. Bolaget betalar skatt och är måna om ett arbete med kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Vi är mycket nöjda med hela processen och slutresultatet är fantastiskt. Det blir fem stjärnor och våra varmaste rekommendationer.

review-person
Mustafa
Målning av 2 våningshus i Södertälje
2015-05-11

Utförts arbeta enligt tidplan,stort tack för det! Firman kan sitt och vet vad som behövs,lyssande! Duktiga gubbar som jobbade effektivt,var o en har något o göra,bra team! Arbetet är tillräckligt bra,var inget usel eller slarvigt. Rekommanderas! Tack för denna gång!

review-person
Mats
Renovering av hall och badrum, Huddinge
2015-03-11

Likana har noggranna hantverkare som gör lite mera än vad som beställts. Vi hade bl a beställt målning av ett hallgolv (trä) och fick tröstlarna iordninggjorda på köpet. Snygga målningsarbeten på grund av noggrannt underarbete. Trevlig personal som hade lite svårt med både svenska och engelska men Vadim översatte så att det inte blev några missförstånd. Likana har en bra affärside med att inte göra något påslag för material som Likana tillhandahåller. Ärliga och samarnetsvilliga. Jag rekommenderar Likana, vi är nöjda med arbetet som blev klart på överenskommen tid. Vi använde Hantverkarformularet som kontrakt. Det fungerade bra. Mats och Kerstin Söderberg Huddinge

review-person
Elisabeth
Köksrenovering i lägenhet i Huddinge
2015-03-01

Överlag är vi mycket nöjda med arbetet som Vadim och hans hantverkare har utfört åt oss. Det var enkelt att kommunicera med Vadim som alltid var anträffbar och noterade våra önskemål. Det enda problemet var kommunikationen mellan Vadim och hans medarbetare som inte alltid verkade uppfatta vad som behövde göras. Därmed försenades arbetet ett par dagar, men detta rörde sig enbart om elarbetet och andra småsaker. Förutom detta är vi mycket nöjda med resultatet som präglas av hantverkarnas skicklighet och stora noggrannhet utan något slarv, detta till ett mycket bra pris. Därför vill vi ändå ge dem 5 stjärnor. Vi skulle verkligen rekommendera Likana Bygg & Platt!

review-person
Barbro
Renovering av lgh, 70m2 i Södertälje
2015-01-08

Jag valde att Likana Bygg för ett mindre arbete än vad jag hade bett om offert på. De var mycket hjälpsamma.

review-person
Jan
Badrumsrenovering 4,1x1,65x2,5 m i Botkyrka
2014-12-21

Redan från första kontakten såg man att LIKANA BYGG&PLATT AB är en seriös och professionell firma. Dom var mycket professionella, förklarade hur dom ska jobba, vilka alternativ som finns och vad som är bäst att använda. Under arbetets gång flöt det på bra, dom jobbade snabbt och med jättebra kvalitet. Mycket duktiga och kunniga hantverkare.Bästa betyg till Vadims och Salims ledning av arbete. Om någonting saknades hjälpte dom till med råd och transport. Dom var mycket punktliga med tider, kom ibland tidigare än utlovat. Allt arbete var klar i tid. Vi är jätte nöjda med hur vårt nya badrum ser ut! REKOMMENDERAS STARKT! 5 av 5 stjärnor! Jan

review-person
Sara
Badrumsrenovering 9,25 kvm i Salem
2014-12-04

Vi kan verkligen rekommendera Likana. Vi fick en snabb kontakt,en snabb offert och ett bra bemötande. Vi ville ha vårat badrum renoverat så fort som möjligt och det ordnade dom. All personal är trevliga, har kunden i fokus och vi kunde alltid ringa om vi undrade något. Likana har gjort ett bra och mycket noggrant arbete. Vi är jätte nöjda med vårat nya badrum.

review-person
Sandra
Badrumsrenovering, 12 kvm i Södertälje
2014-10-09

Vi är jätte nöjda! Likana Bygg är lätta att ha att göra med, trevligt bemötande från början till slut. Tillsammans löste vi problem smidigt och enkelt. Dom såg till att vi blev nöjda. Arbetet sköttes snyggt och utan några klagomål från grannar. Man kunde alltid ringa, och va det något kom dom direkt. Alla som har varit på plats har vart mycket trevliga och tillmötesgående. Rekommenderar verkligen Likana Bygg! Kunde inte fått ett finare badrum och hall! Tack Likana Bygg för ett fint arbete!

review-person
Fayyad
Badrumsrenovering, 3 m2 i Södertälje
2014-10-08

Effektivitet, professionalism och tydlighet! Vi är verkligen väldigt nöjda med Likana Bygg. Så fort jag skickade en förfrågan till Offerta ringde dem upp, vi bokade ett möte och gick igenom allt steg för steg och kom överens om pris och tid etc. Jag har ingen tidigare erfarenhet av liknande jobb men kände mig väl informerad och hade väldigt bra kontroll över uppdraget. Under arbetets gång har vi bara behövt stämma av några gånger utan några krångligheter. Det känns bra att dem ringer för att hålla mig uppdaterad och ställt detaljfrågor som uppkommit under arbetets gång. Vi fick det vi efterfrågade och var informerade under hela arbetet. Trevliga och ärliga människor men framförallt väldigt duktiga med tanke på hur snygga mina badrum är idag? rekommenderas starkt!!!

review-person
Jesper
Köksrenovering, 8 kvm i Stockholm
2014-08-10

Likana bygg renoverade mitt kök. Jag är mycket nöjd med resultatet. Alla som har varit och jobbat hos mig har varit väldigt trevliga och lätta att ha och göra med, kommunikationen har fungerat väldigt bra. Mycket snyggt städat efteråt. Kan rekommendera Likana. Jesper

review-person
Anna
Renovering av 2 st badrum ca 6 & 8 m2 i Huddinge
2014-08-03

Likana bygg gjorde två badrum hos oss. Resultatet blev väldigt bra. Vi tycker att de var professionella, ambitiösa och snabba. Renoveringen flöt på och det är ett företag vi kan rekommendera. Sven och Anna

review-person
Karolina
Renovering av 3 rum, 30m2 i radhus i Haninge
2014-07-01

Jag är väldigt nöjd med arbetet som Likana utförde hos mig. Jag flyttade in i ett radhus på 80 kvadrat som var väldigt slitet och jag blev besviken när jag väl fick tillträde. Då gick jag in på offerta och fick kontakt med 3 företag. Av dessa var det redan från början Likana som stod ut med sitt trevliga bemötande och professionella förhållningsätt. De gav mig många råd och vi kom fram till en bra och trygg lösning för min renovering. På 7 dagar renoverade de hela min övervåning , med byte av alla golv, målning av väggar och tak, nya lister och målning av trappa samt att de la matta i trappan. Snyggt , snabbt och professionellt gjort. Allt väldigt smidigt och städat! Jag kan varmt rekommendera Likana bygg och jag kommer definitivt ta in dem igen för kommande renovering! Toppen jobb!!!

review-person
Conny
Badrumsrenovering ca 5 m2 i Stockholm
2014-06-04

Kanonbra!!! Vi anlitade LIKANA BYGG AB att totalrenoverabadrummet. Allting gicks igenom innan själva renoveringen började. Vänligt bemötande, rimligt pris och bra resultat. Vi är mer än nöjda och kan stark rekommendera. Tveka inte, ta kontakt med LIKANA BYGG AB direkt!!! Conny B

review-person
Vladimir
Badrumsrenovering ca 6 m2 i Södertälje
2014-05-26

Riktigt nöjd med resultat och servicen!!! LIKANA BYGG AB har visat sig varit pålitliga, kunniga och ett företag att lita på. De höll tidsschemat precis som de lovat och vi var med under alla steg. Jag kan varmt rekomendera LIKANA BYGG AB. Vladimir G

review-person
Anna
Köksrenovering ca 15-20 kvm i Stockholm
2014-03-06

Vi fick vårat kök renoverat av Likana Bygg och är mer än nöjda! Inte bara för att priset var otroligt bra jämfört med andra offerter vi fick, och den korta estimerade tiden det skulle ta för dem att utföra arbetet. Utan även för deras proffesionalism, entusiasm och engagemang i att lyssna och utföra arbetet till precis så som vi ville ha det. De är noggranna, hjälpsamma och har även hjälpt oss med utlägg för material samt att hämta material om det varit nyågot vi glömt att köpa in. Vi är jätte nöjda över att vi valde dem till att renovera vårt kök och rekomenderar dem varmt. Mvh Anna & Paz

review-person
Louise
Renovering av 2 rum 21 + 15 m2 i Danderyd
2014-01-07

Ytskiktsrenovering vardagsrum ca 37 kvm. Golvslipning, gipsning väggar, målning, tapetsering, nya foder, lister, paneler, takrosetter. Väl utfört jobb, och på utlovad tid. Mycket nöjd.

review-person
Dan
Golvläggning ca 40 kvm i Tyresö
2013-10-16

Väl utfört arbete, snabbt o smidigt.

review-person
Virginia
Lägga parkettgolv, 52m2 i Huddinge
2013-09-08

Tack Likana och framförallt Vadim och Solim. Effektiva, pålitliga, snabb respons, höll sig till överenskomna tiden, arbetesledare har hög tillgänglighet och bra bemötande, vill även lifta fram att Solim efter avslutat arbete återkommit och åtgärdat "små fel"efter slutbesiktning snabb, jag är nöjd och rekommenderar stark Likana och de kommer att vara min första kontakt i nästa projekt.

review-person
Anna
Målning & Tapetsering ca 55 kvm i Stockholm
2013-09-05

Snabbt utfört arbete till rimligt pris.

review-person
Mats
Byte av bänkskiva samt nytt kakel i Stockholm
2013-08-03

Pålitliga, trevliga, punktliga och framförallt mycket duktiga! Rekommenderas starkt!

review-person
Simon
AKUT!Reparera fuktskadat köksgolv + golvslipning, 50 m2 i Södertälje
2013-07-23

Tack offarta att du har skickar så proffsiga hantverkare till mig ifrån LIKANA BYGG & PLATT AB ,, jag är mycket nöjd med grabbarna som utförde jobbet hemma hos mig, bästa grabbarna vadim och solim, jag kan med gott samvete rekomendera dessa hantverkare till alla som vill ha ärliga och proffsiga människor i sitt hem, 5 av 5 stjärnor mycket nöjd kund. H/Simon

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

Byggkeramikrådet
Byggkeramikrådet

Företaget har genomgått utbildning i Byggkeramikrådets Branschregler (BBV) och har därmed våtrumsbehörighet.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Behörigt PER-företag
Behörigt PER-företag

Medlem i Plattsättningsentreprenörers Riksförening.

Stockholms Byggmästareförening
Stockholms Byggmästareförening

Branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Golvbranschen GBR
Golvbranschen GBR

Medlem i Golvbranschen.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat PER-företag
Verifierad av Offerta 2018-07-20
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.

LIKANA BYGG & PLATT AB - video thumbnail
play-button