Lidéns Snickerifabrik Aktiebolag logo

Lidéns Snickerifabrik Aktiebolag

0 (0)
Kontaktperson

Victor Wahlsten

+46793341979

Adress

LÄNNAGÅRDSVÄGEN 22

142 51 Skogås

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Lidéns Snickerifabrik Aktiebolag personal utgörs av handplockade hantverkare som är välmeriterade. Anlitade underentreprenörer har goda referenser innehar id06 och ingår i vårt nätverk av samverkande byggföretag, de flesta är samarbetspartners sedan många år.

Lidéns Snickerifabrik Aktiebolag innehar F-skattebevis, id06 samt allrisk- och ROT försäkring. Om inte annat föreskrivs i kontraktshandlingarna gäller följande. Garantitiden är fem år för entreprenörens arbetsprestation och två år för material och varor. Om entreprenören har erhållit eller erhåller en längre garantitid för material eller vara, gäller denna garantitid även mellan entreprenören och beställaren.

Kvalitetsarbetet i företaget följer i allt väsentligt ISO 9001:2015 och tillämpas även vid denna entreprenad. Vid projektstart upprättas kvalitetsplanen vilken utformas som projektets handlingsplan. Projektets miljöarbete styrs i projektet enligt upprättade miljöplaner som i allt väsentligt följer ISO 14001:2015.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.