Levandestenar AB

Isak
Kontaktperson
Isak
070-002 51 55
Adress
Landsvägskroken 24
814 91  Furuvik

Företagsbeskrivning

Vi är ett Företag med stora ambitioner. Vi hjälper er i Gävle med ert projekt samt gör job åt både företag som privatpersoner. För plattsättning och microcement ska ni komma till oss för att vi gör allt för att skapa det bästa våtutrymmet. Vill ni ha ett badrum gjort lite mer kostnadseffektivt och enkelt men ser ändå som ett väldigt exklusivt badrum, så hör av er.

Välkommen!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Total badrumsrenovering 4kvm i Sandviken

I wouldnt recommend this company at all. Poor quality work and cheating by sending too many invoices through other companies which I never contracted myself. Promised 2.5 weeks but made the bathroom usable in 6 weeks. Scratches on mirror and tiles and misalignment in many places. Overall it was a disaster!

Totalrenovering av tvättstuga 7 kvm i Gävle

Fixade golvet i vår tvättstuga, det blev bra.

Klinkersättning 12 kvm i Gävle

Mycket bra specificerad offert. Proffsigt och mycket bra utfört arbete.
Kan varmt rekommendera honom.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrum

Vi gör moderna badrum, här med ledpaneler för att ge ett modernt intryck.


Badrum Basic men exlusivt

Ett badrum gjort lite mer kostnadseffektivt och enkelt men ser ändå ut som ett väldigt exklusivt badrum.


Blandade bilder

Här kommer en presentation av lite olika bilder på jobb som vi har gjort, kunden kommer alltid i fokus och att uppfylla alla önskemål.


Microcement

Ett badrum gjort med ett relativt modernt material som heter microcement. Detta är ett väldigt bra material att ha i våtrum och ett bra komplement till plattsättning. Man kan spara tid och resurser genom att restaurera gamla kaklade badrum.


Murning

Vi gör alla former av murnigsarbeten samt sten arbeten. Det kan vara reparationer eller murning av eldstäder.


Ombyggnad Kök/Badrum

Ombyggnad av en takvåning där vi skulle göra ett större badrum samt riva ut ett gammalt kök. Vi monterade ett nytt kök och murade även om väggar så det skulle passa med den nya planlösningen.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: Trygg Hansa*
Beloppsbegränsning: 10000000kr*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.


BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.


Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.


Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.


Sakkunnig av Tillgänglighet enligt TIL 2

Att vara certifierad sakkunnig av tillgänglighet innebar att personen i fråga har behörighet för att kontrollera tillgängligheten för personer med nedsatt rörelseförmåga i samband med bygglov och enligt kontrollplanen.


UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.


Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.