Lanner Bygg AB logo

Lanner Bygg AB

4.8 (6)
Kontaktperson

Magnus

+468212540

Adress

Sandsborgsvägen 50

12233 Enskede

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2016

Kort presentation av Lanner Bygg!

Tack alla! Vi finns tack vare er Vår målsättning och fokus är kundnärvaro, riktighet och ansträngningar där vi försöker hörsamma er. Vi jobbar med synsättet ”ert hem skall förädlas” och inte bara ”ytterligare ett byggprojekt”. Vår inställning gör att vi kan leva upp till många förväntningar och önskemål. Vi jobbar i nära samarbete så att man känner sig trygg genom hela projektet.

Efter många år i branschen vet vi vad som krävs av en totalentreprenör för att utföra hela projekt på ett så sätt som många önskar.

Vi arbetar i brett spektra men har genom åren blivit specialinriktade på tillbyggnader,

review-person
Erik
Tillbyggnation om 18,75kvm i Sköndal, Stockholm
2018-08-13

Vi anlitade Lanner Bygg för två mindre tillbyggnader på vårt hus som är relativt nybyggt. Vi är mycket nöjda med resultatet som utseendemässigt blev väldigt lika befintligt hus. Både det nya sovrummet och det isolerade förrådet blev klara i tid och till ett rimligt pris.

Svar från Lanner Bygg AB
2018-08-28

Tack Erik för ditt omdöme. Då vår strävan är att alltid leva upp till kundens förväntan så glädjer det oss att vi lyckades med det.

review-person
Jesper
Ombyggnation i Sundbyberg
2018-02-22

Vi hade en vind som efter många år skulle delas upp och bli allrum/vardagsrum, förråd och tonårsrum. Vi sökte efter ett pålitligt bolag som skulle kunna hålla vad de lovade, och på ett bra sätt skulle kunna lösa alla eventuella utmaningar med vår kommande byggnation. Diverse komplikationer med snedtak, ventilationstrummor och annat i utrymmet vi skulle åtgärda gjorde också att vi behövde hjälp med "tänket" kring hur allt skulle utformas på bästa sätt. Ett stort ingrepp i vår vardag under byggnadstiden var vi beredda på, men hoppades på en hänsynstagande hantverkare. Lanner Bygg har mött alla våra förväntningar med råge, och vi är mycket nöjda kunder.

Svar från Lanner Bygg AB
2018-02-22

Hej Jesper! Tusen tack för ditt fina omdöme! Vill passa på att säga att även ni som kund har varit en glädje att jobba med! Varma hälsningar Magnus Lanner

review-person
Mikael
Tillbyggnation 16+10m2 i Hägersten, Stockholm
2018-02-12

1: Lämnade en rimlig offert på utsatt tid(mycket ovanligt för byggfirmor) 2: Mycket lyhörda då verklighet och min ritning inte stämde riktigt överens. Men Lanner med sina duktiga hantverkare hade en lösning och fick till det precis som jag ville ha det. Jag är supernöjd 3: Kommer garanterat anlitas igen av mig när fas två drar i gång på mitt hus.

Svar från Lanner Bygg AB
2018-02-13

Hej Mikael! Vad roligt att du är så nöjd med oss!! Måste även säga att du var en väldigt bra kund på alla vis. Glad, positiv och lösningsorienterad. Vi kommer gladeligen till baks till dig när du är redo för fas 2!! Varma hälsningar /Magnus Lanner

review-person
Jessica
Markarbete & montera Attefallshus i Ingarö, Värmdö
2018-02-12

Anlitade Lanner Bygg för utbyggnad av badrum, hall och altan. De gjorde även ritningen på detta projekt. De är seriösa och har ett mkt bra bemötande. Utbyggnaden blev jättefin och jag är väldigt nöjd!

Svar från Lanner Bygg AB
2018-02-12

Hej Jessica! Tack för ditt fina omdöme! Roligt att du är så nöjd med hur din utbyggnad blev och vårt arbete. Varma hälsningar /Magnus Lanner Lanner Bygg

review-person
Mats
Tillbyggnation 15 kvm på fritidshus i Ingarö, Värmdö
2017-04-23

Jag tycker att Lannerbygg var bra att ha att göra med, vi hade en bra dialog inga problem med att ringa för att ställa frågor eller ändra lite i arbetet. Bygget blev utfört enligt plan och tidsplan, till och med något snabbare än vi hade gjort upp.

Svar från Lanner Bygg AB
2017-07-05

Vi tackar för de orden Mats, Det glädjer oss att vi levt upp till era förväntningar. Det är bara att återkomma om ni har några frågor eller funderingar framöver! Mvh Magnus Tucheck

review-person
Christoffer
Uppföra altanstomme ca 95m2 i Spånga, Stockholm
2017-02-08

Otroligt professionellt intryck. Magnus var enkel att prata med och tog självständigt ansvar för att planera arbetet och kommunicera med mig som kund. Snickare Björn var snabb, kunnig och trevlig. Toppbetyg rakt igenom.

Svar från Lanner Bygg AB
2017-02-09

Tack Christoffer, Det glädjer oss enormt mycket att du blev nöjd. Du är välkommen åter när du vill! Med vänliga hälsningar Magnus Tucheck

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

IF

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR
Svenska Byggingenjöres Riksförbund, SBR

Medlem i Svenska Byggingenjörers Riksförbund.

Isocert
Isocert

Isocert är en certifiering för de entreprenörer som hanterar Isodrän-skivor, som är ett vanligt material för fuktskydd av husgrunder.