LA Takvård AB logo

LA Takvård AB

4.7 (3)
LA Takvård AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Christoffer

+46735309798

Adress

Fjärilsgatan 49

60361 Norrköping

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2017

Vår affärsidé är att så skonsamt som möjlig behandla tak från påväxt och få helt fritt från mossa, lager och lavar – för att undvika onödiga och kostsamma takbyten Grundarna Leo Juujärvi och Ari Vähäjylkkä startade verksamheten 2004. LA Takvård AB är nu en kedja av lokala och driftiga entreprenörer från Västerbotten i norr till Skåne i söder. Vi håller ditt tak fritt från påväxt och därmed förlänger vi livslängden och skjuter ett kostsamt takbyte långt in i framtiden. Som en extra bonus så ser ditt tak trevligare och mer välvårdat ut. Det är ofta väl så viktigt. Det inte många tänker på är att påväxt av mossa, alger och lavar på tak är ett vida spritt problem som kostar svenska husägare stora pengar Anledningen är att påväxten sliter ut takpannorna snabbare än vad som är fallet för rena och behandlade tak. Det handlar om nötning, frostsprängning och vattenläckage. När skadorna tilltar finns risk för vattengenomträngning och fuktproblem. Då väntar kostsamt takbyte. Det vill vi vara med att förhindra. LA Takvårds affärsidé är att så skonsamt som möjlig behandla tak från påväxt och få dem rena från mossa, lager och lavar. Under åren har intresset för våra tjänster spridit sig snabbt och vi har fått allt fler långväga kunder. Det är vi mycket stolta över. Vår enkla målsättning är att kunna erbjuda alla fastighetsägare i Sverige takvård enligt affärsidén: prisvärd och garanterat pålitlig takvård för längre livslängd. Vårt löfte är att det ska vara enkelt och bekvämt att anlita oss Förbehandling av taket ingår alltid och vi städar upp efter oss och tar med oss skräpet. Vårt takvårdsprogram kommer med garantin att hela taket behandlas och all påväxt upphör. Vi finns här för att hjälpa dig.

review-person
Gunnar
Takrengöring i Strängnäs
2023-03-12

LA Takvård svarade både på offertförfrågan och gjorde en besiktning snabbt. Offert lämnades vid besiktningen. Trevligt och förtroendegivande bemötande. Offerten var konkurrensmässig i jämförelse med övriga offerter.

review-person
Marita
Takrengöring 170 kvm i Åkers Styckebruk, Strängnäs
2021-04-16

Trevliga killar, billigt, snabbt och kvalitativt jobbat. Supernöjda. Stort TACK.

review-person
Tomas
Tak- & Fasadrengöring i Norrköping, Söderköping
2018-06-01

Mycket nöjd med LA Takvård AB. De kom i tid och gjorde jobbet klart under samma dag. Trevliga och arbetssamma killar som gjorde ett mycket bra jobb!!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Liftutbildning enligt Liftläroplanen
Liftutbildning enligt Liftläroplanen

Efter avslutad utbildning enligt Liftläroplanen kan liftanvändare på ett bra sätt möta de utbildningskrav som finns i lagstiftningen.

Skotta Säkert
Skotta Säkert

Skotta säkert är ett utbildningsprojekt som ska leda till ökad säkerhet kring skottning av tak.

Fastighetsförbundet
Fastighetsförbundet

Bildades 1936 och organiserar främst lokalvårdare och fastighetsskötare hos privata städfirmor eller olika fastighetsägare.