K&S Services AB logo

K&S Services AB

5 (1)
Kontaktperson

Karolina Kalarus

+46729134377

Adress

ALVÄGEN 3

52293 TIDAHOLM

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2022

Vi är ett lokalt städföretag som verkar sedan 2012. Tillhandahåller tjänster inom hemstädning, flyttstädning, fönsterputsning och mm. Våra kunder är både privata personer och firmor. Vi arbetar i Hjo, Skövde, Tibro, Tidaholm och Falköping.

Vi försöker alltid vara en pålitlig och effektiv tjänsteleverantör för vår kund, därför att fokuserar vi på utveckling, få erfarenhet och kunskap om vår bransch. Städning behandlar vi som en utmaning vilken ger oss stor tillfredsställelse. Vi styrs av en passion för renlighet. Vi vet att varje hem, varje sovrum, vardagsrum och kök har en egen särprägel.

Vår prioritet är hög kvalitet, professionella tjänster och kundtillfredsställelse.

review-person
Thomas
Hemstädning 74 kvm varannan vecka i Tidaholm
2023-06-10

Det har gått jättebra, jag är mer än nöjd. K&S personal är effektiva, grundliga och trevliga. Jag har hemstäd en gång i månaden och det blir jättefint här i lägenheten. De har ett bra pris och jag rekommenderar K&S Städ för alla som behöver städhjälp!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?