Kristall Service i Stockholm AB logo

Kristall Service i Stockholm AB

4
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
(1)
Kristall Service i Stockholm AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Patrik

+468321471

Adress

GJUTERIVÄGEN 13

168 67 BROMMA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Din betrodda städfirma. Vi är ett städföretag som är verksamma i Stockholm, för vilka städindustrin inte håller några hemligheter. Baserat på vår erfarenhet, förvärvade yrkeskunskaper och organisationen av vårt arbete, har vi stolt tillhandahållit städtjänster i Stockholm i 8 år, med början som enskild firma och sedan omvandlats till ett AB-företag. Vi är ett team av experter för vilka ingen uppgift är omöjlig att slutföra. Vi bryr oss alltid om kundnöjdhet och uppmärksammar deras behov, så att du kan vara säker på att vi kommer att möta dina individuella preferenser!

Kristall Service personal är ett kvalificerat team av medarbetare som har all obligatorisk utbildning och tar sig an alla beställningar med engagemang och perfektion. Våra anställda arbetar enligt fackliga priser, har tilläggssjukvårdsförsäkring och ytterligare pensionsavgifter till Fora. Vi tror att en anställd som är rätt uppskattad och glad kommer att ge utmärkt service på högsta nivå.

Vårt uppdrag Vårt uppdrag är att förse dig med kristallklara städtjänster. Vi finns här för och på grund av våra kunder. Vi är tacksamma för ditt förtroende och vi strävar ständigt efter att ge dig den servicekvalitet du förväntar dig och förtjänar. Vi håller högsta standard på våra städtjänster och vi vet att du kommer att bli imponerad av de tjänster vi tillhandahåller. Vi inser att du kanske inte har mycket tid, så vi tar gärna hand om dina dagliga uppgifter och anpassar oss efter ditt schema. Tack vare detta sparar du tid och har ett noggrant städat hus, lägenhet, kontor eller byggnad.

Varför Kristall Service? Vi anser att din lycka är vår primära definition av framgång. Vi gör allt för att ge dig den bästa möjliga städupplevelsen. Många företag lovar mycket men misslyckas med att uppnå det när det är dags att leverera. Vi gillar att hålla vad vi lovar och vi tror att våra nöjda kunder och många års erfarenhet talar för sig själva. Vi ger dig en snabb offert för städning av ditt hem, kontor, företag, lägenhet och ordnar städning vid en tidpunkt som passar dig. Vi garanterar punktlighet och nöjdhet med tjänsten. Men om du mot förmodan inte skulle bli nöjd med vårt arbete, kommer vi gärna tillbaka och rättar till det så att du blir helt nöjd.

Pålitlig, heltäckande och till ett konkurrenskraftigt pris! Vårt erbjudande skapades för medvetna kunder som inte accepterar halva åtgärder och vill njuta av kristallren renhet. Systemet för våra tjänster förbereds alltid individuellt för varje kund - för att möta alla förväntningar. Det finns många företag och människor på marknaden som tillhandahåller städtjänster - men vårt företag har haft en hög grad av tillfredsställelse med kvaliteten på de tjänster som tillhandahålls i flera år.

De 7 viktigaste funktionerna i vårt företag:

-professionalism -hållfasthet

  • noggrannhet -erfarenhet -Omsorg om miljön och sociala mål -ansvar -pålitlighet

100% kvalitetsgaranti

Det viktigaste för oss, och förmodligen för dig, är att du känner dig trygg när du anlitar oss. Detta är den främsta anledningen till att vi alltid utför arbeten enligt Svensk standard/Mäklarsamfundet. Vi lämnar även en städgaranti, det vill säga en kvalitetsgaranti. Om du inte är nöjd så återkommer vi och löser problemet inom 24/48 timmar – utan extra kostnad förstås.

Varför Välja Kristall Service AB?

Lokal Närvaro Ett Städföretag I Stockholm med stark lokal förankring
Kristall Service AB erbjuder pålitliga och professionella städtjänster i Stockholm och dess närområden sedan 2015. Med vår lokala närvaro, god service och erfarna städare levererar vi alltid det där lilla extra till våra kunder. Kontakta oss idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Miljö och hållbarhet Vårt hållbarhetsarbete präglas av engagemang för både kunder och miljö.
På Kristall Service AB strävar vi alltid efter hållbarhet i vårt arbete. Vi använder endast miljömärkta produkter och ser till att både material och redskap kan återanvändas eller fyllas på. Kontakta oss idag för råd och tips om miljövänlig städning!

Lägsta pris bland städfirmor i Stockholm! Vi är stolta över att erbjuda alltid låga priser för våra städtjänster. Vi strävar efter att hålla våra priser konkurrenskraftiga och överkomliga för alla. För mer information om priserna på våra olika tjänster, inklusive hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputs.

Kollektivavtal & Försäkring Vi har kollektivavtal för rättvisa villkor och förmåner till våra anställda. Dessutom är vi försäkrade för att garantera säkerhet för både kunder och personal.

Ansvarförsäkring Vi värnar om din trygghet och har därför tecknat en ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar, ett av Sveriges största försäkringsbolag. Det betyder att du kan lita på att eventuella skador som kan uppstå under vår städning är täckta och möjliga att få ersättning för. Sov gott på natten med vetskapen om att du är i trygga händer.

Checklista Och Nyckelkontrakt Vi tar säkerheten på stort allvar och ser till att era nycklar, passerkort, blippar och brickor förvaras tryggt. Vi använder checklistor för att dokumentera och spåra våra arbeten, så du kan enkelt se vad som har gjorts och vem som har utfört det. Vi tillhandahåller också en dedikerad kontaktperson och samma städare vid varje besök för att skapa kontinuitet och förtroende. Vi upprättar även kontrakt där vi noggrant noterar serienummer och antal nycklar samt vilken handledare de överlämnats till. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

VI HAR ID 06-LEGITIMERAD STÄDPERSONAL Samtlig personal är ID 06-legitimerade när de besöker byggarbetsplatser. ID 06 är FotoID-kort som Sveriges Byggindustrier i samverkan med Byggbranschen har skapat standarden för. Syftet med ID-06 är framförallt att försvåra svartarbete och ekonomisk brottslighet, och att höja säkerheten på byggen.

Du kan läsa våra kunders åsikter här:

https://www.reco.se/kristall-service-i-stockholm-ab-bromma?q=Krista

review-person
Anita
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Hel stjärna
Tom stjärna
Hemstädning 42 kvm i Stockholm

Pålitliga vad gäller ankomsttid. Städaren ordentlig men drog inte ut soffan för att dammsuga bakom. Kanske inte är brukligt ändå nöjd med städningen och behandlingen av ärendet

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkring

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Google Partner
Google Partner

Google partner är ett program som riktar sig till reklambyråer och aktörer inom digital marknadsföring

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.