Knyta-Konsult Marginalen logo

Knyta-Konsult Marginalen

0 (0)
Kontaktperson

Sofia Näsström

+46104951941

Adress

Box 26134

10041 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2015

Är din arbetsdag fylld med tråkiga administrativa uppgifter?

Vi vet att många företagare lägger sena kvällar på bokföring, lönehantering eller kunder som inte betalar. Är detta inte den dröm du hade när du blev företagare? Då kan vi hjälpa dig!

Gör som många andra företagare redan har gjort och låt oss ta hand om din löneadministration, redovisning samt obetalda kundfakturor.

Vi kan erbjuda dig bokföring från framtiden redan idag. Hos oss får ni hjälp att sätta upp realtidsredovisning och löneadministration, oavsett om du söker hjälp till ett mindre projekt eller behöver assistans med hela företagets ekonomi.

Vårt team av auktoriserade redovisningskonsulter samt seniora lönekonsulter finns där för att hjälpa dig, så att (du) (ditt företag) kan fokusera på kärnverksamheten

Kontakat oss redan idag!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

veritas

Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF
Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF

Företaget är medlem i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund SRF, den äldsta och ledande branschorganisationen för redovisnings- och ekonomikonsulter.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

SRF konsulterna AB, AIG Europe S.A. försäkringsgivare

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

500.000