Kölnan Städ & Flytt AB logo

Kölnan Städ & Flytt AB

4.8 (41)
Kontaktperson

Elin

+46736228957

Adress

HANÖGATAN 5

21124 Malmö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2018

Vi vill med vår långa erfarenhet erbjuda dig högkvalitativ service till ett konkurrenskraftigt pris för att ge dig marknadens bästa hushållstjänster. Att ständigt kunna leverera kvalitet till våra kunder och skapa en god relation uppnår vi genom att följa vår värdegrund i det dagliga arbetet. Vår ambition är att utföra våra uppdrag med hög kundnöjdhet och alltid enligt dina önskemål.

Vi väljer med stor noggrannhet ut de bästa miljövänliga produkterna från våra leverantörer för att minska vår miljö- och klimatpåverkan. Det ligger i vårt intresse att göra allt vi kan för att bidra till en hållbar värld.

Vår värdegrund är alltid i fokus för att vi hela tiden skall utvecklas, möta våra kunders förväntningar och nå våra mål. De vägleder oss i vårt arbete och skapar tydlighet i våra uppdrag. Tillsammans genomsyrar de allt vi gör och präglar i vår företagskultur.

Välkomna till oss på Kölnan Städ & Flytt.

review-person
Caroline
Hemstädning 69 kvm varannan vecka i Malmö
2024-05-02

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2024-05-03

Hej Caroline, Tack för ditt omdöme det värmer! Mvh, Jonathan Kölnan Städ & Flytt AB

review-person
Anita
Hemstädning 120 kvm varannan vecka i Malmö
2024-01-08

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2024-02-09

Hej Anita, Tack för ditt omdöme det betyder mycket för oss! Hoppas vi kan få chansen igen och omvandla 4 stjärnor till 5 :) Mvh, Jonathan Kölnan Städ & Flytt AB

review-person
Eva
Hemstädning 93 kvm i Malmö
2023-12-31

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2024-02-09

Hej Eva, Tack för ditt omdöme, det gläder oss att du är nöjd med oss :) Mvh, Jonathan Kölnan Städ & Flytt AB

review-person
Petter
Flytthjälp 120 kvm i Klagshamn, Malmö
2023-11-27

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2024-02-09

Hej Petter, Tack för ditt omdöme det värmer! Hoppas vi kan få chansen igen och omvandla 4 stjärnor till 5 :) Mvh, Jonathan Kölnan Städ & Flytt AB

review-person
Karla
Hemstädning 85 kvm en gång i månaden i Malmö
2023-04-21

Very professional: easy to communicate with as Malin is quick to reply to my queries and clarifications, and when it comes to the actual cleaning, Svetlana and colleague/s do an efficient and great job. Pretty straightforward service! 👍

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-24

Hi Karla, so nice to read your nice review, thank you, it makes us happy, we will do our best to continue to make you happy :) All the best from all of us to you!

review-person
Leandro
Löpande hemstädning 100 kvm i Malmö
2023-04-19

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-19

Hi Leandro! Thank you for your review, it makes us so happy :) You are always welcome to contact us if there is something you need help with, and we will solve it as best we can :) Wish you a nice day! All the best from us :)

review-person
Åsa
Flytthjälp 52 kvm i Malmö
2023-04-12

Än så länge är kontakten bra, men vi flyttar inte förrän 2 maj.

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-19

Hej Åsa, Tack för ditt omdöme, jättekul att höra att det känns bra såhär långt, och vi ska göra vårat bästa för att det ska fortsätta så ;) Lycka till med förberedelserna inför flytten, välkommen att höra av dig om det är något jag kan hjälpa till med! Allt gott från oss på Kölnan :)

review-person
Leif
Löpande hemstädning 114 kvm i Malmö
2023-04-05

Hej Malin, nu har jag haft det fösta besöket från er. Det var Svetlana och Senada som var här. Dom gav ett oerhört professionellt intryck och var jättetrevliga. Jag lämnade ut nycklarna och bricka till porten. Jag skrev under avtalet. Vi gick igenom era och mina önskemål. Jag har inhandlat en ny dammsugare enligt deras önskemål. När jag kom hem några timmar senare var lägenheten skinande ren och katterna var helt utmattade 😀 Jag är verkligen imponerad och ser fram emot att få använda era tjänster framöver. Jag önskar er en riktigt glad påsk 🐣 Leif

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-05

Hej Leif! Så glada vi blir av att läsa ditt omdöme, stort TACK :) Toppen att du redan inhandlat en dammsugare, tack snälla, vi ser fram emot att använda den flitigt :) Önskar dig också en Glad Påsk, allt gott! Med Värme//Malin med medarbetare på Kölnan!

review-person
Kenneth
Flytthjälp & Flyttstädning 44 kvm i Malmö
2023-04-04

Överlag skötte de flytten ok. Dock beräknade de fel mängd trots platsbesök innan. Det fick bli en extra tur som jag fick betala delvis för. Tyvärr gick en del porslin sönder som jag inte har kvitto på.

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-05

Hej Kenneth! Tack snälla för ditt omdöme! Tråkigt att höra att en del av ditt porslin gick sönder, men vi hoppas att allt gått bra för övrigt och ser gärna fram emot att hjälpa dig om du behöver hjälp igen! :) Passar på att önska dig en Glad Påsk :) Allt gott//Malin med medarbetare på Kölnan!

review-person
Adrian
Flytthjälp & Flyttstädning 64 kvm i Malmö
2023-04-01

Väldigt nöjd med deras service. Kostade mer än konkurrenterna men allt från bemötande till utförande var toppen. Bra initialt bemötande och kontakt som gjorde att jag fick precis den hjälp jag behövde. Flyttpersonalen var effektiv och deras arbetsledare var supertrevlig och hjälpsam. Var ej på plats när städpersonalen var där men de ringde mig direkt efter slutfört uppdrag och informerade om avvikelser. Resultatet var super. Köparna var väldigt nöjda. Genomgående var alla pragmatiska och anpassade sig till förändringar eller oförutseda problem från mitt håll. Rekommenderas.

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-03

Hej Adrian! Så fint omdöme, stort TACK det gör oss så glada att höra :) Passar på att önska dig en Glad Påsk när det blir dags för det :) Allt gott// Malin med medarbetare på Kölnan!

review-person
Jelena
Flytthjälp 51 kvm i Malmö
2023-01-27

Har än så länge inte upplevt mer än den mycket goda servicen via Mail och telefon. Väldigt snabba på att svara och mycket trevliga och hjälpsamma. I mars flyttar vi och då hoppas jag att allt går lika smidigt med flytthjälp och städ som vi bokat. Men än så länge mycket nöjd.

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2023-04-03

Hej Jelena! Tack snälla för fina ord det värmer verkligen & gör oss så glada :) Glad Påsk & allt gott//Malin med kollegor på Kölnan!

review-person
Staffan
Flytthjälp 78 kvm i Lund
2023-01-20

Har ej flyttat. Den 24 februari.

review-person
Mikaela
Storstädning 85 kvm i Malmö
2022-10-30

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-12-20

Tack snälla du för ditt fina omdöme! :) Passar på att önska dig en God Jul & Ett Gott Nytt År när det blir dags för det :)

review-person
Johanna
Hemstädning 78 kvm varannan vecka i Lomma
2022-10-12

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-10-12

Hej Johanna! Tack snälla för dina stjärnor, dem lyser upp nu i höstmörkret :) Allt gott till dig från oss här på Kölnan!

review-person
Hans
Flyttstädning 350 kvm i Lomma
2022-10-10

Väldigt snabb och professionell återkoppling på min förfrågan. Bra förklaring på vad som gäller för offerten. Kontaktperson både kunnig och hjälpsam i samband med flytt. Personal som utförde flytt var oerhört kunniga, snabba och hjälpsamma. Städpersonalen utförde till punkt och pricka det som utlovats och utlovad tid. Enda negativa var att ägare ringde 3 dagar innan tjänsten skulle utförs och menade att man offererat ett för lågt pris. Detta beroende på att det skulle ta längre tid med flytten än angivet. Detta visade sig var fullständigt fel vilket tyder på att den som räknat på priset gjort helt rätt. Inte ok att komma så sent med en förändring i en offert då offert accepterades långt innan. Det drar ner totalbetyget till 4, allt annat var på nivå 5

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-10-11

Hej Hans! Tack snälla för ett fint omdöme, det värmer! Hoppas vi får en ny chans att gottgöra det missförstånd som uppstod gällande det offererade priset. Önskar dig lycka till med ditt nya boende och med det som ligger framför. Välkommen att höra av dig om det är något annat vi kan hjälpa dig med framöver! Allt gott från oss här på Kölnan!

review-person
Ellinor
Flytthjälp 56 kvm i Lund
2022-10-09

Är väldigt nöjd med min flytthjälp från Kölnan Städ & Flytt. De var hjälpsamma och tillmötesgående under hela processen, det vill säga både innan (med planering, hämtning av kartonger m.m.) och under flytten. Eftersom jag skulle flytta från Lund till Göteborg var det extra värdefullt med ett så bra bemötande och en så bra service, det underlättade enormt! Rekommenderar varmt Kölnan till alla som ska boka flytthjälp!!

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-10-13

Hej Ellinor! Så fint att läsa ditt omdöme, det gör oss så glada att höra att du fick en fin upplevelse med oss, TACK! Hoppas du trivs i Göteborg, det är en härlig stad, lycka till med det nya! :) Allt gott från oss här på Kölnan!

review-person
Stina
Utlandsflytt i Nesttun Bergen, Norge till Limhamn, Malmö
2022-10-06

Wow! Kölnan Städ & Flytt är otroliga trevliga, proffsiga och serviceminded. De hjälpte mig med en väldigt stressig flytt från Norge till Sverige och gjorde verkligen allt för att det skulle lösa sig - och det gjorde det, tack vare hjälpen jag fick! Dessutom prisvärda och med hög kvalitet på tjänsten - de förtjänar alla stjärnor!

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-10-13

Hej Stina! Så fint att läsa dina rader, stort TACK för ett så fint omdöme, det värmer :) Hoppas du ska trivas i det nya, lycka till med det som ligger framför! Allt gott från oss här på Kölnan!

review-person
Novin
Flytthjälp 110 kvm i Lund
2022-08-26

Bra kommunikation och bra priser! Effektiva, artiga och duktiga flyttkillar!

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-10-06

Hej Novin! Jättekul att höra, stort TACK för ditt fina omdöme! Hoppas du trivs i ditt nya boende!! :) Bästa hälsningar//Kölnan Städ & Flytt

review-person
Carolina
Hemstädning 58 kvm varannan vecka i Malmö
2022-03-09

Underbar service, med det där lilla extra.

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-04-19

Hej Carolina, Stort tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att höra! :) Mvh Kölnan Städ & Flytt

review-person
Alberto
Hemstädning 80 kvm varannan vecka i Malmö
2022-02-18

Jag har haft Kölnan städ & flytt till att städa min lägenhet varannan vecka sen november och jag måste säga att jag är mycket nöjd med städningen och samarbetet. 5 stjärnor och tummen upp 👍 /Alberto

Svar från Kölnan Städ & Flytt AB
2022-04-19

Hej Alberto, Stort tack för ditt fina omdöme, det gläder oss att höra att du är nöjd med hemstädning och vårt samarbete! :) Mvh Kölnan Städ & Flytt

review-person
Rebecca
Flyttstädning 67 kvm i Malmö
2021-03-26

Väldigt nöjd med flyttstädningen. Bra service. Lägenheten blev godkänd vid första besiktningstillfället!

review-person
Dennis
Flytthjälp 54 kvm i Lund
2021-03-14

Allt gick bra och inget gick sönder, men killarna var lite slöa och drog benen efter sig. Flytten hade säkert kunnat gå en halvtimme eller timme snabbare med lite energi.

review-person
Emil
Hemstädning 65 kvm varannan vecka i Malmö
2021-02-22

Väldigt nöjda, bra service och trevliga.

review-person
Muhammed
Flytthjälp 54 kvm i Limhamn, Malmö
2021-02-14

Väldigt tillmötesgående och duktiga!

review-person
Martin
Flytthjälp 60 kvm i Malmö
2021-01-08

Kölnan kändes professionella och trevliga. De var flexibla när jag behövde flytta tiden något och det kändes som att de verkligen utgick från mina behov som kund.

review-person
Jamie
Flytthjälp 30 kvm i Lund
2021-01-02

Jättebra.

review-person
Jens
Löpande hemstädning 125 kvm i Malmö
2020-12-20

Mycket trevlig personal och det blir skinande rent! /Jens

review-person
Carl
Hemstädning 58 kvm i Malmö
2020-04-17

Svetlana är bäst

review-person
Lena
Storstädning 66 kvm i Malmö
2019-10-03

Mycket bra städning och trevlig personal.

review-person
Sigrid
Storstädning 33 kvm i Lund
2019-07-11

Rekommendera detta förtag starkt! Bra och snabb service!

review-person
Johan
Flyttstädning 65 kvm i Lund
2019-06-23

Nöjd med utförandet och med kontalten med firman!

review-person
Emma
Flyttstädning 59 kvm i Malmö
2019-06-07

Proffsiga och mycket fint resultat av flyttstädning. Rekommenderas!

review-person
Liselott
Löpande hemstädning 150 kvm i Malmö
2019-03-29

Mkt kompetent och trevlig personal! Proffessionella!

review-person
Ellinor
Löpande Hemstädning av 90kvm i Staffanstorp
2019-02-22

Anlitade Kölnan Städ för storstädning och vidare veckostädning. Var ganska missnöjd efter storstädningen. En del hade de missat samt att altandörren stod olåst flera timmar efter att de var klara. De hade även slagit av röret från badkaret till brunnen så att det forsade ut vatten när jag skulle tömma efter bad. Möbler stod också utdragna på golvet. Fick som svar att de hade städat bakom spis och i ugnen som egentligen inte ingick men att jag skulle se det som kompensation. Valde sedan att anlita en annan firma för veckostädningen.

review-person
Sofia
Flyttstädning 56 kvm i Malmö
2019-02-17

SÅ proffsiga!

review-person
Karina
Storstädning 72 kvm i Malmö
2019-02-13

Trevliga och tillmötesgående. Utförde städningen perfekt.

review-person
Lina
Flyttstädning 58 kvm januari 2019 i Malmö
2019-01-16

Flexibel och bra dialog inför städdagen vilket underlättade i planering. Jag är nöjd.

review-person
Christian
Flyttstädning 63 kvm i Lund
2019-01-09

Jag är jätte nöjd med flyttstädningen som Kölnan Städ gjorde till mig 8 januari 2019. För lägenheten blev skinnande ren. Det var inga problem att kommunicera med Svetlana och kan verkligen tänka mig att anlita denna städfirman igen. :-)

review-person
Madeleine
Flyttstädning av 125kvm i Malmö
2018-12-03

Supernöjd och över min förväntan! Enkel kommunikation. Rekommenderat!

review-person
Mathilde
Hemstädning 65 kvm i Malmö
2018-11-11

Bra städning och smidigt att kommunicera för att boka tider

review-person
Nikki
Flyttstädning 65 kvm i Malmö
2018-10-30

Väldigt trevliga, bra städning och dem höll tiden med bra marginal. Vi kan klart rekommendera dem som flyttstäd.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000 kr

Yrkestrafiktillstånd
Yrkestrafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.

AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet
AAA Soliditet - Högsta kreditvärdighet

Högsta kreditvärdighet enl. kreditvärderingsföretaget AAA Soliditet AB.