Kerridge Norén Snickeri logo

Kerridge Norén Snickeri

5 (4)
Kontaktperson

Adam Kerridge

+46763034227

Adress

Björnvägen 7 lgh 1101

181 50 Lidingö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

I am a British Stockholm-based fine carpenter, with over 20 years' experience in the construction industry. I specialise in fine, interior carpentry, but am also available for more general carpentry tasks. Some examples of the work that I carry out:

  • Custom wardrobes and bookshelves

  • Radiator covers

  • Skirting and architrave

  • External timber decking and handrails

  • Building and installing kitchen units

I provide high quality work, and take pride in respecting my clients' homes with regards to noise and dust. I prioritise clear and regular communication at all times.

I speak English, but my Swedish is improving all the time due to my studies.

Jag är en brittisk Stockholmsbaserad finsnickare, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen. Min inriktning är inredningssnickerier, men jag är även tillgänglig för mer generella uppdrag, anpassade efter behov. Exempel på kundanpassade uppdrag:

  • Snickeriarbeten inomhus/utomhus

  • Platsbyggda snickeriarbeten (garderober, bokhyllor, elementskydd m.m)

  • Finsnickeri (lister, fönsterbrädor m.m)

  • Fasadarbeten (puts eller trä)

  • Bygga och montera kök

Jag utför mina arbeten med finess och noggrannhet och har ett öga för detaljer. Jag lägger stor vikt vid att respektera mina kunders hem med avseende för damm och oväsen och prioriterar tydlig och regelbunden kommunikation.

Jag talar engelska, men min svenska förbättras hela tiden tack vare mina studier.

review-person
Emil
Byggnation av bänk med förvaring i Stockholm
2024-05-06

Väldigt nöjd med Adam! Snabb på att svara, strukturerad och väldigt trevlig. Super duktig snickare som anpassade allt utifrån mina behov och preferenser, med ett grymt öga för detaljer. Väldigt smidig process helt enkelt med grymt resultat.

review-person
Miritt
Möbelsnickeri i Sundbyberg
2024-04-05

Vi anlitade nyligen Kerrige Snickeri för att bygga en helväggsbokhylla i vår lägenhet, och är väldigt nöjda med resultatet! Snickaren var både trevlig och mycket professionell under hela projektet. Han tog sig tid att sätta sig in i våra önskemål och var öppen för eventuella ändringar vi föreslog under projektets gång. Kan varmt rekommendera Kerrige Snickeri till alla som letar efter skickligt hantverk och utmärkt kundservice.

review-person
Jesper
Möbelsnickeri i Stockholm
2024-02-10

professionell och skicklig. Adam hjälpte oss bygga nya fönsterbrädor och vi är extremt nöjda! Det var ett snyggt resultat, han var omtänksam om vår lägenhet och städade bort allt sågspån etc efteråt så man knappt sett att det hade arbetats i rummet. dessutom trevlig. Rekommenderar starkt!

review-person
Johan
Mindre byggnationsuppdrag 1 kvm i Stockholm
2023-11-04

Montering av golvlister. Jag rekommenderar verkligen Kerridge Norén snickeri. Adam är väldigt trevlig och respektfull, både mot kund men också vårt hem. Lämnade det rent och snyggt och resultatet blev väldigt bra! Kommer anlita Adam igen nästa gång vi behöver en snickare.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

1000000