KLBR Projekt AB logo

KLBR Projekt AB

5 (3)
KLBR Projekt AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Jim Rutström

+46705437886

Adress

Augustendalsvägen 20

131 52 Nacka Strand

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

KALIBERPROJEKTS vision är att skapa skapa unika, kreativa och moderna byggprojekt med filosofin att ingenting är omöjligt. KALIBERPROJEKT grundades i början av 2017. Vi som driver Kaliberprojekt idag är byggentreprenör i grunden med över 30 års erfarenhet av att driva nybyggnadsprojekt och s.k. Rot-arbeten i olika miljöer.

Vi utfört allt från enklare snickeri arbeten till stora totalentreprenader där vi har avtalade underentreprenörer på El, VVS, Plåt, Plattsättning samt Mål. Vi kan detta med projekt. Vi lämnar alltid garantier på vårt utförande.

review-person
Michaela
Klinkersättning 3 kvm i Järfälla
2023-12-31

Snabbt bemötande och offert samt otroligt proffsigt utfört arbete inför och under plattsättning av kalksten kring vår kamin. Kan verkligen rekommendera kalibers och Liljehammar plattsättning AB.

review-person
Hans
Kakelsättning i Stockholm
2023-12-27

Proffsigt och snabbt utförande. Rekommenderas starkt! Tack till KLBR Projekt AB och Liljehammar Plattsättning AB för ett väl utfört arbete.

review-person
Sofie
Kakelsättning 2 kvm i Hägersten, Stockholm
2023-12-21

KLBR hörde av sig, deras underleverantör Liljehammar plattsättning AB kunde göra jobbet. Royne kom ut på platsbesök och allt gick otroligt smidigt. Fick en rimlig offert och tips på hur det skulle bli riktigt fint utan att det skulle kosta skjortan. Smidig kontakt via telefon och sms. Inga konstigheter alls! Royne var snabb och resultatet blev otroligt bra. Jag ger mina bästa rekommendationer!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20000000

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt

Auktoriserat Golvföretag
Auktoriserat Golvföretag

Företaget är auktoriserat av Golvbranschen.

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Behörig Lösull
Behörig Lösull

Företaget har certifieringen "Behörig Lösull" från Lösullsentreprenörerna.

Behörig skorstensentrepenör
Behörig skorstensentrepenör

För att bli auktoriserad krävs att man har yrkeserfarenhet, goda referenser och att man har genomgått en tvådagarsutbildning med godkänt resultat.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Golvbranschen GBR
Golvbranschen GBR

Medlem i Golvbranschen.

GVK-auktoriserat företag
GVK-auktoriserat företag

GVK-auktoriserat företag (AB Svensk Våtrumskontroll).

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Måleriföretagen i Sverige
Måleriföretagen i Sverige

Medlem i Måleriföretagen i Sverige.

Målareförbundet
Målareförbundet

Medlem i Svenska målareförbundet

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

Sveriges Byggindustrier, BI
Sveriges Byggindustrier, BI

Medlem i Sveriges Byggindustrier.