Kjellgrens El i Tumba Aktiebolag logo

Kjellgrens El i Tumba Aktiebolag

0 (0)
Kjellgrens El i Tumba Aktiebolag - Kontaktperson
Kontaktperson

Andreas Johansson

+46853060013

Adress

SADELMAKARVÄGEN 11 B

146 33 TULLINGE

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Kjellgrens El grundades 1994 av Mikael Kjellgren. Vi består idag av ett 20-tal medarbetare. Vi har med tiden vuxit väldigt organiskt, detta för att kunna upprätthålla den kvalité som våra kunder eftersträvar.
Vi utför samtliga typer av el-installationer där vårt mål är att alltid göra våra kunder nöjda. Detta görs med största noggrannhet med allt från små uppdrag till de stora. För oss är alla uppdrag lika viktiga. Kjellgrens El omsätter idag ca 40 mkr och vårt kontor hittar man i Tullinge. Vi värnar väldigt mycket om våra medarbetare och vi har en väldigt låg personalomsättning, Vi har idag ca 15 år erfarenhet i snitt på våra anställda i företaget.

Vår vision och målsättning är att alltid förse våra kunder med hög kvalitet men även komma med smarta lösningar om så frågan ställs. Vi arbetar hela tiden med att utvecklas både som företag men även oss som individer på företaget.

Hållbarhet är något som vi ser som den viktigaste aspekten just nu. Vi arbetar hårt med att upprätthålla ett högt miljömedvetande, då med allt från källsortering till återbruk. Vi tittar hela tiden framåt för att hitta ny lösningar för vår organisation.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-05-20
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.