Kitmaster AB logo

Kitmaster AB

5 (44)
Kontaktperson

Anders Rolf

+46761057002

Adress

Nytorgsgatan 24

11622 Stockholm

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2011

Specialiserar sig på köksrenoveringar, men utför det mesta i hantverksväg till lägenheter, villor och fritidshus, med undantag av våtrumsrenoveringar.

review-person
Sara
Partiell köksrenovering i Bromma, Stockholm
2023-03-27

Väldigt nöjd med renoveringen av mitt kök. Den inbyggda fläkten som först kändes som ett omöjligt projekt att montera ned löste Anders utan problem. Kakelsättningen blev precis som jag tänk mig. Rekommenderar verkligen Kitmaster!

review-person
Visakh
Totalrenovering av befintligt kök 10 kvm i Solna
2022-10-06

An excellent kitchen master. Anders tries to find the optimal solution working with you. It's hard to find an all in one package like him.

review-person
Henrik
Totalrenovering av befintligt kök 4 kvm i Stockholm
2022-08-16

Är mycket nöjd med resultatet av köket. Anders uppfyllde mina förväntningar. Vi hade bra kommunikation och kom fram till smarta lösningar. Kommer definitivt att anlita er igen för framtida renoveringar. Kan varmt rekommendera Anders och den här firman. Professionell och bra kommunikation. Kan rekommendera

review-person
Ewa
Total Köksrenovering 3 kvm i Stockholm
2022-03-16

Jag är mycket nöjd med resultatet. Eftersom mitt lilla kök är litet och jag hade önskemål om att återanvända köksluckor från ett sekelskifteskök så behövde jag någon med tålamod och kreativitet. Anders motsvarar mina förväntningar. Vi hade bra kommunikation och kom fram till bra fiffiga lösningar tillsammans. Mitt kök blev över förväntan!

review-person
Yuval
Totalrenovering av befintligt kök 16 kvm i Stockholm
2021-12-30

We were very happy with the result. Kitmaster is a very professional company, communicative and precise.

review-person
Rebecca
Total köksrenovering 7 kvm i Årsta, Stockholm
2021-10-11

Totalrenovering av kök. Anders rev hela köket, la golv, målade, satte upp nytt kök etc. Mycket nöjd med arbetet och resultatet. Bra lösningstänk när småproblem dök upp (t.ex. felmätning, saknade socklar, otympliga rör som var i vägen etc.). Han höll utlovad tidsplan och det var lätt att kommunicera med honom. Kommer definitivt anlita igen vid ev. framtida renoveringar.

review-person
Hanna
Total köksrenovering 10 kvm i Ingarö, Värmdö
2021-04-19

Installation av ett litet kök, golvläggning, flytt och tapetsering. Allt flöt på riktigt bra med bra kommunikation och otroligt bra lösningstänk in i det sista. Mycket nöjd och kan verkligen rekommendera denna firma

review-person
Erik
Total köksrenovering 5 kvm i Sundbyberg
2021-04-06

Anders installerade mitt nya kök och fixade hallen (måla väggar/tak samt monterade en stor PAX garderob). Jag är supernöjd med resultatet!! Anders är mycket hjälpsam och kunnig. Han kommunicerade hela tiden under installationen så jag visst vad som gjordes eller behövdes göra extra. Rekomenderar starkt Anders och Kitmaster AB och kommer anlita honom igen för framtida renoveringar installationer

review-person
Sara
Total köksrenovering 6 kvm i Johanneshov, Stockholm
2020-07-16

Väldigt väl utfört arbete. Köket blev väldigt snyggt. Flexibel, höll tidsplan, hjälpte till med olika frågor på mejl, sms och telefon. Lyssnade och var noggrann. Bra med hantverkare som förstår att man själv inte kan så mycket, men att man ändå har åsikter om utseende och att man ibland har lite konstiga idéer. Som Anders löste exemplariskt.

review-person
Dennis
Total köksrenovering 3 kvm i Skärholmen, Stockholm
2020-04-04

Kan varmt rekommendera Anders. Han totalrenoverade vårat kök och vi är väldigt nöjda med hans arbete. 😊

review-person
Melody
Total köksrenovering 15 kvm i Bromma, Stockholm
2020-02-12

Anders är snabb och enkel att arbeta med. Vårt kök blev jättefint och han lyckades trolla bort onödiga sladdar och gav bra förslag. Rekommenderar!

review-person
Caroline
Total köksrenovering 4 kvm i Lidingö
2020-01-26

Anders har utfört ett toppenbra jobb genom att sätta in nytt kök i min lägenhet. Han är snabb och väldigt noggrann samt trevlig att ha kontakt med! Jag kan varmt rekommendera Anders och skulle gärna anlita honom för kommande uppdrag!

review-person
Sebastian
Partiell köksrenovering i Stockholm
2019-11-16

Toppen

review-person
Olivia
Total köksrenovering 7,5 kvm i Solna
2019-10-29

Prisvärd, färdigställde projektet inom angiven tidplan, löste uppstådda problem på bra sätt och kom med relevanta förslag och lösningar. Trevligt bemötande och det märks att Anders har längre erfarenhet inom branschen och köksrenovering.

review-person
Tobias
Kakelsättning 6kvm i Sundbyberg
2019-06-12

Snabb och noggrann! Bra & trevlig person att ha att göra med.

review-person
Alexander
Köksrenovering i Solna
2018-02-16

Jag valde inte inte Kitmaster pga att han gav mig den billigaste offerten, jag gick på magkänslan, vilket jag är välidigt nöjd med att jag gjorde. Kitmaster var den enda av dem jag tog in offerter ifrån som tänkte två steg längre, frågade vilka vitvaror jag skulle ha och efter att han kollade den inkommande elen insåg att behövde dra in 3-fas i lgh’n. Visst det blev en extra kostnad, men då visste jag om den. Det var flera saker han tog upp och informera om dom ingen annan gjorde. Utfört arbete är i toppklass, precis som jag ville ha det! En av sakerna jag uppskatta mest med Anders på Kitmaster var när det dök upp oförutsedda saker, allt från gamla vattenledningar till konstig kopplad el, så blev han aldrig arg, sucka och stöna för att det blev mer arbete. Istället så log han, skratta och sa jaaaa, det här var ju en intressant lösning. Jag kan absolut rekommendera Kitmaster! Och jag kommer deffenitivt använda mig av honom igen när det är dax att renovera nästa rum!

review-person
Sanna
Montera kök 5m2 & bygga innervägg i Stockholm
2017-07-25

Jag fick hjälp av Kitmaster med totalrenovering av kök samt bygge av sovalkov/innervägg. Jag är mycket nöjd med både slutresultatet och hur projektet hanterades under arbetets gång. Det var skönt att endast ha en kontakt som skötte allt och som kom med tips och idéer under arbetets gång. Renoveringen slutfördes under avtalad tid. Jag kan varmt rekommendera Kitmaster!

review-person
Linda
Köksrenovering 4,5 kvm i Stockholm
2017-06-12

Anders på Kitmaster har gjort ett utmärkt jobb med mitt kök. Anders var noggrann vid sitt första besök med att se hur avlopp och dylikt var för att se hur jobbet skulle gå till och vilka utmaningar som skulle kunna uppstå. Tiden och offerten stämde väldigt bra. Under tidens gång gav Anders status för hur renoveringen fortlöpte och bollade lösningar med mig. Jag är otroligt nöjd med mitt kök och rekommenderar varmt Kitmaster!

review-person
Eva
Köksrenovering 20 kvm i Bromma, Stockholm
2017-05-10

Uppgifterna- köksrenovering, mycket bra genomfört. God service och bra kommunikation. Rekommenderar gärna Kitmaster AB, vi blev väldigt nöjda.

review-person
Niclas
Köksrenovering i Stockholm
2017-04-12

Högsta betyg till Anders och Kitmaster. Trevlig, kunnig och snabb.

review-person
David
Partiell köksrenovering 15 kvm i Farsta, Stockholm
2017-04-06

Anders på Kitmaster har renoverat vårt kök på ett föredömligt sätt, de frågor som alltid uppstår längs vägen har han hanterat på bästa tänkbara sätt - genom att kontakta oss, förklara situationen och komma med förslag på hur man kan lösa problemet (i de fall saker har sett annorlunda ut än vi trott från början).

review-person
Emil
Köksrenovering i Stockholm
2016-11-13

Vi var mycket nöjda med Anders arbeta, noggrann och bra kommunikation. Arbetet slutfördes i tid.

review-person
Lotta
Partiell köksrenovering i Johanneshov, Stockholm
2016-03-10

Jag är jättenöjd. Gjorde en delvis renovering av mitt kök vilket innebar ny diskbänk, kakling av vägg, byte till elspis mm. Kitmaster utförde arbetet på kort tid, ordentligt och kom också med bra förslag o tips. Kan verkligen rekommendera Anders o Kitmaster??

review-person
Fatima
Renovering av 50-talskök i Stockholm
2016-03-07

Jag kan ge Anders på Kitmaster mina varmaste rekommendationer. Han utförde min köksrenovering och en del annat fix i lägenheten under februari 2016. Anders är lösningsorienterad och kommer med egna förlag på hur saker kan lösas. Det är tydligt att Anders har gedigen erfarenhet och det kändes väldigt tryggt under hela projektet. Vänligen Fatima

review-person
Sandra
Partiell köksrenovering 8kvm i Stockholm
2015-12-18

Anders har verkligen gjort ett toppenjobb med mitt kök! Väldigt lyhörd och lätt att ha att göra med. Kom med många bra idéer och lösningar på problem som dök upp på vägen. Skicklig hantverkare och väldigt serviceminded. Jag rekommenderar Kitmaster!

review-person
Pontus
Renovering av kök 20 kvm i Stockholm
2015-12-08

Anders är ett riktigt proffs på att göra kök. Han hjälpte mig redan från början att fundera över smarta lösningar och sedan färdigställa dem inom utsatt tid. Många gånger under projektet kom han på alternativa, bättre lösningar som han föreslog och genomförde. Jag kan varmt rekommendera Anders till alla som vill ha en fantastisk hantverkare som bryr sig om att det blir bra.

review-person
Samuel
Köksrenovering i Stockholm
2015-10-19

Anders på Kitmaster gjorde ett fantastisk jobb med mitt kök. Fick en bra kontakt och var väldigt enkel att göra med. Jag rekommenderar Kitmaster ifall någon funderar på att renovera sitt kök. Jag gillade också att det aldrig var något krångel eller problem. Allt flöt på och jag är mer än nöjd med resultatet.

review-person
Johan
Köksrenovering 35kvm i Stockholm
2015-10-14

Vi har använt Anders Rolf, Kitmaster för total ombyggnad av kök och hall, cirka 30 kvm. Det innebar, rivning, inläggning av golv, kakel, montering och installation av komplett kök och garderober i hall. Elarbetet utfördes av en extern elektriker men Kitmaster tog helhetsansvaret. Arbetet utfördes helt i linje med uppgjord plan, både vad gäller tid, omfattning och pris. Vi blev mycket nöjda och rekommenderar gärna Anders Rolf, Kitmaster till andra

review-person
Anton
Köksrenovering 5m2 i Stockholm
2015-09-28

På grund av leverensfel från min leverantör flyttade vi fram byggnaden av köket. Det jag dessutom skulle ha var en helt ny loftsäng. Detta fixades utan några som helst problem på extremt kort tid. Anders var toppenbra. Var alltid på plats i tid och utförde uppdraget på ett helt korrekt sätt. Skulle absolut rekommendera Kitmaster för liknande uppdrag. Det blev sååå himla fint.

review-person
Kamran
Totalrenovering av kök i Stockholm
2015-08-25

Bra och kunnig inom området. Anders var alltid lätt att nå samt kunde alltid komma med bra förslag på förbättringar. Rekommenderar absolut detta företag.

review-person
Ylva
Totalrenovering av lägenhetskök i Nacka
2014-02-08

Jag fick hjälp med köksrenovering. Under hela arbetets gång höll Anders mig underrättad om hur långt han hunnit och vad som skulle hända sen. Han var lyhörd för mina önskemål och var lätt att samarbeta med. Han svarade alltid på telefon och var lika snabb att svara på mail. Gjorde ett perfekt jobb som jag är mycket nöjd med och han höll även tiden som arbetet skulle ta. Fakturan stämde som vi kommit överens om. Kan varmt rekommendera Kitmaster AB. Ylva Söderström

review-person
Karin
Renovering av kök & hall, 16 m2 i Tyresö
2014-01-24

Vi anlitade Kitmaster för att lägga parkettgolv, sätta kakel, byta köksbänk och blandare. Vi är mycket nöjda med resultatet. Tidsplanen hölls och arbetet var noggrannt utfört. Anders på Kitmaster kom dessutom med egna lösningar på ett problem med ett inbyggt skåp som vi inte hade tänkt åtgärda. Tack Anders! Vi kan varmt rekommendera Kitmaster. /Karin och Johan i Tyresö

review-person
Jeanette
Totalrenovering av kök i Stockholm
2013-04-23

Kitmaster byggde mitt nya kök på Gärdet och det är sannerligen ett förstklassigt utfört arbete. Anders lägger golv, sätter kakel, snickrar, målar, fixar el, vvs och monterar köket. Han är väldigt noggrann. Han kommer också med egna förslag och man kan diskutera sina idéer med honom. Man får en exakt offert vad arbetet kommer kosta och han håller sin tidplan. Även priset är helt rätt. Kitmaster är både billigare och bättre än alla andra. Jag rekommenderar Kitmaster till alla som ska bygga om sitt kök och jag kommer anlita Kitmaster även i framtiden.

review-person
Lotta
Renoveringsarbete i kök i Stockholm
2013-03-26

Renovering av kök. Vi är mycket nöjda med renoveringen, av vårt kök, en hantverkare som är lyhörd, Ska ni anlita nägon för renovering, ska ni ringa Anders..

review-person
Joanna
Köksrenovering i Stockholm
2013-02-24

Lyhörd och kreativ hantverkare som lyssnar på kunden. Nöjd med renoveringen av vårt 50 tals kök. Vi strävade efter att behålla charmen och återanvändbar så mycket som möjligt, Anders fixade det åt oss till ett mkt bra pris. Kan varmt rekomendera Kitmaster.

review-person
Tom
Köksrenovering 10 kcm i Sundbyberg
2012-12-13

Proffessionellt! Fixar allt du behöver för en total köksrenovering. Jättenöjd!

review-person
Johan
Partiell köksrenovering i Sollentuna
2012-10-18

Mycket nöjda med det jobb som utfördes! Dessutom i tid, bra tidsuppskattning av arbetstiden, noggrann + städade efter sig, flexibel ---->duktig hantverkare.

review-person
Lena
35 kvm, renovering kök i Solna
2012-04-24

Kitmaster lämnade en konkurenskraftig offert på fast pris för totalrenovering av kök och två rum, tak, väggar och golv, ej badrum. Endast ett mindre belopp tilkom för merarbete. Anders har varit kreativ på ett hänsynsfullt sätt och bidragit till en mycket bra renovering av vår gamla lägenhet. Vi tog vara på gamla detaljer som skapar atmosfär och kombinerade med moderna tekniska lösningar. Vi kunde inte detaljplanera allt utan fick lösa problem när de uppstod. Jag är mycket nöjd med bemötandet och samarbetet har fungerat fint. Jag kan verkligen rekommendera Kitmaster för den här typen av arbete.

review-person
Mona
Uppsättning av innerväg,målning av rum i Stockholm
2011-12-09

Snabb, noggrann och lätt att ha att göra med.

review-person
Jimmie
Skiljevägg för sovalkov i Danderyd
2011-11-19

Bra utfört arbete! Precis enligt mina önskemål. Stort plus att arbetet kunde påbörjas omgående efter min förfrågan.

review-person
Helena
Uppsättning av vägg i Stockholm
2011-10-24

Kitmaster byggde en innervägg i ett rum i lägenhet. Ett bra och noggrant jobb utfördes. Jag fick under byggets gång information om vad som behövdes göras för att det skulle bli så bra som möjligt. Arbetet gjorde efter den plan som var översenskommet. Jag är mycket nöjd med arbetet.

review-person
Victoria
Uppfrächning av litet kök på 2 kvadrat meter i Stockholm
2011-09-14

Uppfrächning av kök (kakel, installation av diskmaskin, byte av bänkskiva, diskho, blandare, installation av skåp, el arbete, ) Jag är mycket nöjd med arbetet som kitmaster utförde i mitt kök. Offerten var tydlig och jag fick den 1 dag efter besöket. Kitmaster är noggrann och stämmer av med kunden regelbundet. Vidare har kitmaster varit välstrukturerad och kommit med bra förslag på lösningar. Arbetet utfördes enl beräknad tidsplan. Jag rekommenderar varmt kitmaster till alla som söker en seriös och duktig hantverkare.

review-person
Mitra
Mindre köksrenovering i Danderyd
2011-06-17

Kan bara säga att jag blev supernöjd med renoveringen. Snyggt och noggrant jobbat samt bra kommunikation under renoveringstiden. Om ni vill bli nöjda med er framtida renovering så kan jag starkt rekommendera Kitmaster.

review-person
Ulla
I samband med planerat byte av spis och kyl i 60-talskök önskas smärre snickeriarbeten i Stockholm
2011-04-30

Mycket nöjd med omsorgsfullt och noggrannt utfört arbete. Bra kommunikation i diskussion om praktiska detaljer, stor hjälpsamhet. Rekommenderar gärna Kitmaster AB

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

Hagakök

Totalrenovering av kök i lägenhet från förra sekelskiftet. Måttbeställd inredning och platsbyggt kallskafferi.

Hagakök - 1
Vindsisolering

Isolering av vindsutrymme med flockad cellulosa.

Vindsisolering - 1
Sovplats med inbyggd förvaring

Platsbyggd sängmöbel med integrerade garderober och skåp. Har figurerat i flera tidningsreportage rörande "compact living". Senast 2011 i Östermalmsnytt nr 42.

Sovplats med inbyggd förvaring - 1
Sovloft

Loftsäng i 30-talslägenhet. Stege i ek.

Sovloft - 1
Friggebod

Friggebod under uppförande. Byggd i samma stil som en äldre stuga på tomten.

Friggebod - 1
Ombyggnad av kök

Totalrenovering av kök från 30-talet, nytt golv, ny inredning. Väggen togs upp mot vardagsrummet.

Ombyggnad av kök - 1

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

AA Soliditet - God kreditvärdighet
AA Soliditet - God kreditvärdighet

AA (Dubbel-A) är den högsta rating ett handels-, kommanditbolag och enskild firma kan få. För aktiebolag krävs det att omsättningen är över 1 miljon och nyckeltalen ligger över branschens genomsnitt