Kista Stenläggning AB

Kontoret
Kontaktperson
user Kontoret
phone 076-920 79 11
Adress
pin
Dragonvägen 88
Box411
194 04  Upplands Väsby

Företagsbeskrivning

Vi är ett pålitligt företag som tar hand om alla dina asfalt och trottoar behov, stensättning- och markstens-arbete. Hos Kista Stenläggning AB får du allt detta och mer därtill, insvept i ett exceptionellt företag med över 30 års erfarenhet.
I branschen har vi varit sedan 1986 och konsekvent rankas i landets tio bästa av Pavement Magazine, har vårt företag gett det bästa i kundservice, material, asfaltering och stensättnings-relaterade arbeten.

Från vår vänliga reception till vårt fulländade installationsteam, vi är här för att ta hand om dig varje steg på vägen.

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Plattläggning 50kvm i Älvsjö, Stockholm

Veckan när jobbet skulle påbörjas fick jag beskedet att företaget skulle avvecklas

Asfaltering, Stensättning, Utgrävning och schaktarbete 26kvm i Huddinge

Vi vill verkligen rekommendera Kista Stenläggning!

De asfalterade en mindre parkering om ca 26 kvm och la ny gräsmatta om ca 15 kvm på en bara en dag. De var snabba att komma hem till oss för bedömning och snabba med att lämna offert. Inga problem att tillmötesgå våra önskemål och krav. Superbra kontakt med Angram på kontoret, verkligen imponerande tillgänglighet och vänlighet. Extra stort tack för det! Vi är jättenöjda!

Stensättning ca 40 kvm i Järfälla

Vi är mycket nöjd med Thomas och hans team. Jobbet gjordes under två intensiva dagar och resultatet blev toppen.
Hoppas att vi är nöjda även nästa år, det är alltid svårt att se ev brister direkt efter ett arbete, men det känns tryggt att ha tre års garanti. Rekommenderar gärna Thomas och hans team:-)

Asfaltering ca 108 kvm i Upplands Väsby

Inte den billigaste offerten men bra bemötande och villig att diskutera olika lösningsförslag gjorde att
jag valde Kista stenläggning AB. 5 killar som jobbade i perfekt samarbete klarade att stenlägga min stora
uppfart på 110m2 på 2 dagar trots svåra kantlinjer.
Jag var med 1a dagen och såg att underlaget gjordes utan fusk.
Inga problem att få lite extra grejor fixade för samma pris.
Några stenar låg inte helt perfekt men det fixade jag enkelt till själv med gummihammaren.
Glad att jag inte tog fina firman som kostade 35000kr mer.
Det är frågan om det går att göra ett sånt här jobb mycket bättre
Samanfattningsvis så är jag absolut nöjd med jobbet

Asfaltering, stensättning, schaktarbete 100 kvm i Spånga, Stockholm

Snabbt ,effektivt och väl genomfört arbete. Ordentligt grundarbete

Asfaltering av 100-200kvm garageuppfart i Saltsjö-boo, Nacka

Kista Stenläggning hjälpte oss med stenläggning av vår uppfart (~160 m2) och vi är mycket nöjda. Om alla kontakter med hantverkare ändå vore lika smidiga. Några exempel:
- Snabb återkoppling och offert på arbetet,
- Ett trevligt och proffsigt kundbemötande från uppdragets start till slutförande,
- Arbetsledaren Thomas erfarenhet och råd var mycket värdefulla för slutresultatet,
- Skickliga yrkesmän som höll avtalade tider,
- Konkurrenskraftigt pris.

Vi kommer att anlita Kista Stenläggning igen till våren för ytterligare sten- och anläggningsarbeten på vår tomt, rekommenderas varmt.

Johan, Saltsjö-Boo

Bygga en stödmur i Vallentuna

Snabba men glömde en sopsäck i rabatten fylld med material som inte tillhörde bygget.

Stensättning av 10x15 trappa i Järfälla

Stenläggning av framsida samt 2 trappsteg. Vi är mycket nöjda med resultatet. Snabbt gick det också. Lite småändringar behövde göras allt eftersom arbetet fortskred men det var aldrig något problem. "Det fixar vi" sa dom. Bra service och bra kontakt med Thomas som var här varje dag för att stämma av hur allting gick!

Asfaltering 30-50 kvm i Huddinge

ABC

Asfaltering av uppfart 50-100kvm i Stocksund, Danderyd

Gjorde vad de lovade och snabbt

Anlägga garagenedfart i Huddinge

Fick hjälp med att göra en parkeringsplats. De gjorde ett bra jobb och blev klara tid. Jag är riktigt nöjd ned resultatet och priset och kan varmt rekommendera dem.

Stensättning ca 28kvm i Stockholm

Mycket nöjd!
Vi valde kosta stenläggning främst för att de var enda bolaget som kunde komma med konstruktiv, konstnadsmedveten input till hur vi bäst skulle bygga vår uppfart.
Grym känsla för service, smakråd och att leverera i tid.
Rekommenderas starkt!

Asfaltering i Vallentuna

hej
jag är jätte nöjd med kista stenläggning snabbt o bra arbete väl bemött bra information därför ger jag 5 stjärnor

Mark & Anläggning 125 kvm i Täby

Snabbt jobbat och bra..

Trädgårdsdesign 45kvm i Sollentuna

Snabb respons, lyhördhet och ett snabbt och väl utfört arbete.

Schaktarbete & stensättning 33kvm i Åkersberga, Österåker

Vi valde Kista Stenläggning främst pågrund av den personliga kontakten med arbetsledaren Thomas, deras offert samt deras yrkeskunnande. Otroligt duktiga hantverkare som kunde komma med bra förslag på vad som skulle bli finast. Lyhörda och engagerade medarbetare vilket underlättade hela arbetet. Framförallt skickliga stenläggare.
Resultatet blev mycket fint!

Vi rekommenderar starkt Kista Stenläggning.

Åtgärda parkeringsplats framför garage i Solna

Bra utfört arbete. Dock stressigt inledningsvis. Hade kommit överens om vad som skulle göras och också tid när man skulle komma. Men det blev en halv dag innan och jag upplyste om att jag inte kunde förrän en viss tid. Men när jag kom ut den tiden hade de redan börjat och också tagit bort de växer som jag sagt att jag ville behålla. Man var dock väldigt måna om att återställa och inget som helst undanglidande hur man uppfattat utan mycket bra bemötande rakt igenom. Sedan kan jag väl tycka att det vore bra om man på offerten anger att man har fem dagar på sig att betala. I mitt fall ingick då lördag och söndag. Det kanske inte är så självklart att man har en större summa på ett konto utan behöver flytta över från annat konto.

Stensättning 170kvm i Bålsta, Håbo (Bålsta)

Fick kontakt med Kista Stenläggning efter en annons i offerta. Det var tre saker som gjorde att vi fastnade för Kista Stenläggning. Först och främst och det kanske viktigaste, många mycket positiva omdömen, den snabba kontakten med arbetsledaren Thomas samt ett fördelaktigt pris.
Jobbet var ganska stort. Ca 200 kvadrat garageuppfart, gångar och entré. En del svårigheter med ett garage som låg för lågt i förhållande till marknivån. Jag kan även påpeka att jag är både pedant och perfektionist och har mycket stora krav på arbeten som jag vill få utförda.
Thomas, Edward ( far och son och ägare till företaget ) tillsammans med teamet med förmannen Nico utförde ett helt fantastiskt arbete. De löste allt med lång erfarenhet och yrkeskunskap. De snålade inte på materialvalet av plattor och kantstenar. Alla 200 kvadrat ramades in med kantstenar i flammad granit ( mycket vackert och dyrt val ). Det var inget vi över huvud taget hade pratat om utan det ingick i offerten som inte kostade en krona

Asfaltering & utjämning av mark 100-200kvm i Tyresö

Snabbt utfört & till fast pris.

Lite småfix och korrigeringar som behövde ordnas under projektet för att säkerställa att allt blev enligt överrenskommelse. I det stora hela mycket nöjd med resultatet och dialogen med leverantören.

Stensättning 50-100kvm i Ekerö

Bra kontakt, snabbt och vad jag kan bedöma väl utfört arbete

Stensättning 50-100 kvm i Kista, Stockholm

Snabbt och bra. Resultatet blev utmärkt och precis som vi ville ha det och de förberede kabelkanaler för belysningar som va bara installera i efterhand. Många tummar upp från grannarna. Ca 60kvm på en dag!

Utgrävning & schaktarbete 90kvm i Tumba, Botkyrka

Proffsiga och ärliga med hela jobbet. De är verkligen prisvärda. Från att offerten godkändes av oss till att jobbet var klart var knappt tre dagar. Inget fusk eller billigt material. De såg till att ha det så snyggt de kunde runt arbetet. Vi blev tillfrågade med jämna mellanrum om allt såg ut som vi tänkt oss. Inget var någonsin omöjligt. Vi kommer vända oss till Kista Stenläggning nästa gång vi vill ha något gjort. Vi rekommenderar dessa killar varmt.

Stensättning av gång och uppfart om 100-200kvm i Ekerö

Snabb återkoppling. Kunnig personal. Bra dialog och snygga lösningar. Efter vintern hade jag fått nån tjälskada, man var på plats och fixade till detta inom ett dygn. Rekommenderas.

Stensättning 75 kvm i Ekerö

Snabbt och allt blev bra, precis som planerat.

Asfaltering 140kvm i Bro, Upplands-Bro

Mycket bra utfört arbete. Garageuppfarten myckt vacker. Lutningen är runt 25 - 30 grader, men man har förstärkt på ett bra sätt för att förhindra att plattorna rör på sig.
Arbetet tog två dagar att genomföra med sex personer. Mycket effektivt. Kan rekommenderas.

Nysättning av sten 55kvm i Täby

55 kvm asfalterad garageuppfart stensattes av Kista Stenläggning AB, snabbt och bra. Lyhörda för våra önskemål. Resultatet blev precis som vi önskade.

Stensättning 20-50kvm i Spånga, Stockholm

Snabbt svar, kunde påbörja arbete inom kort, snabbt utfört. Professionellt bemötande och till ett bra pris samt med smarta lösningar.

Kan verkligen rekommendera Thomas och hans killar!

Asfaltering av uppfart 30-50 kvm i Ekerö

Asfaltering av uppfart som skulle utföras på 2 till 3 dagar. Första dagen dök ingen upp fick då efter att själv kontaktat entreprenören veta att lastbilen var trasig så man skulle komma dan efter. Dagen efter jobbade man desto mer, man utförde jobbet på 4 timmar och det verkar inte varit noggrant underarbete för nu börjar det växa ogräs genom asfalten. Efter att påtalat fel kom man tillbaka och rättade till en del av felen.
Hej Fredrik!

Vi har försökt nå er tidigare per telefon. Vad tråkigt att du missnöjd. Vi har alltid 3 års garanti på alla våra arbeten. Vi har inte fått någon anmälan från er och har därför inte kunnat åtgärda felet. Ni är mer än välkommen att kontakta oss för att åtgärda detta, så att vi kan hjälpa er snarast möjligt. Vi strävar efter att göra dig nöjd och belåten, så tveka inte att höra av dig till oss igen.
Kista Stenläggning AB

2017-08-14


Stensättning om cirka 35kvm i Sollentuna

Ett super bra företag med snabb svar , snyggt resultat och goda erfarenheter . Edward och Tom företags chef är trevliga och kunniga och har väldigt duktiga medarbetare !
Vi fick ett bra och rimligt pris. Vi rekommenderar starkt detta företag.
Ali

Stensättning av ingång i Sollentuna

Vi är nöjda med arbetet. Stenläggning och gräsmatta. Dom blev snabbt klara och vi fick ett bra pris. Vi kan tänka oss att anlita dom igen. Vi rekommenderar dock företaget att skaffa svenskregistrerade bilar. Några grannar som blev lite nojiga.

Stensättning 45 kvm i Upplands Väsby

Snabba och bra resultat. Efter dag ett var det några saker som behövde åtgärdas men detta va löst innan jag kommunen från jobbet dag 2. Supersnyggt resultat snabbt utfört och ett väldigt bra pris.

Asfaltering 30-50 m2 i Tullinge, Botkyrka

Bra pris och snabbt arbetat. Rekommenderas!

Stensättning av uteplats 40 kvm i Vällingby, Stockholm

Stenläggning på cirka 40 kvm i Kälvesta

Vi planerade stenläggning på framsidan av vårt radhus. Vi tog in några offerter och föll för Kista Stenläggning AB dels på grund av priset och dels för Edwards skicklighet och planering av hela arbetet. De var mycket effektiva och gjorde ett väldigt bra jobb på kort tid.

Vi rekommenderar Kista Stenläggning AB varmt.

Stensättning på uteplats 100-200m2 i Huddinge

Vi valde Kista Stenläggning AB att utföra stenläggningen. Arbetet är utfört i tid och allt blev som det var lovad. Företaget är mycket tillmötesgående och flexibel. Företags chef Edward är väldigt kunnig och ställer stor krav på kvalitet. Priset som för arbetet är rimligt och det dyker inte upp " dolda kostnader" utan fast gäller genom hela arbetet. Vi valde att genomföra en besiktningskontroll med Diagona, och besiktnings man som var på plats hittade inga stora fel och även mindre fel åtgärdades på plats utan tjafs. Vi fick också 3 års garanti på utfört arbete. Starkt rekommenderar och ser fram emot nya projekt med Kista Stenläggning, sort tack!
Med vänlig hälsning
Olga och Maxim.

Stensättning 30m2 i Täby

Bra bemötande som kom med goda råd om vad som skulle bli bra. Prisvärt och snabbt utfört.
Är mycket nöjd! Kommer anlita dem till nästa jobb.

Asfaltering, 100-200m2 i Vallentuna

Mycket trevliga att ha och göra med.

Stensättning 20-50 kvm i Västerhaninge, Haninge

Vi fick mycket snabb hjälp av Edward och hans killar! På samma vecka fick vi offert och jobb utfört för ett bra pris!

Stensättning av gångväg 22 meter i Södertälje

Snabbt svar på vår förfrågan. Startade jobbet dagen efter accepterad offert!! Snabba med att göra mindre justeringar på utfört jobb. Angelägna om att jag som kund blev nöjd. Bosse

Murning/bygga stödmur+trappa ca 15 m i Sollentuna

Resultatet blev bättre än vi kunnat föreställa oss!
2 stödmurar, anläggning av garageuppfart med grus och stenlagda trädgårdsgångar. Edward är mycket sympatisk, skicklig och noggrann. Jag blev först lite skeptisk när de kom ut för att lämna offert, det verkade nästan för bra. Jag fick en "grov offert" på 15 min och ett löfte om att allt skulle göras till "customer satisfaction". När jag sedan bad om en mer specifik skriftlig offert var den inte speciellt detaljerad men återigen löfte om "no payment until fully satisfied". Jag tog in ytterligare 3 offerter som var betydligt mer detaljerade, med nästan identiskt pris men magkänslan för Edward var bäst. Under hela projektet var Edward mycket närvarande, körde själv grävmaskinen. Då hans rumänska killar (som f.ö. var mycket skickliga, speciellt Nico) gjorde ett klantigt fel då han inte var där var det inget snack, han sa bara "tear it up, do it right"!
Klart i tid, fast pris och ett fantstiskt resultat! Rekommenderas varmt!

Målning av garage 60 kvm i Upplands Väsby

Kista Stenläggning har, med därtill tillhörande grundarbete, målat vårt garage samt tvättat vårt hus. Kontakten med företaget har känts professionell från början dvs. man kom ut och tittade på vad som skulle behöva göras och återkom sedan med konkurrenskraftig offert.

Arbetet har utförts till full belåtenhet och de synpunkter och önskemål vi har haft längs vägen har man varit mycket lyhörda för.

Vidare kan också nämnas att företagets arbetsledare har tillbringat avsevärt mycket mer tid på plats hos oss än vad vi varit vana vid för andra leverantörer vi haft = något vi ser som väldigt positivt och som borgar för att ett gott jobb blir gjort.

När det blir dags för kommande arbeten på hus etc. kommer jag naturligtvis vända mig till samma företag igen för en offert.

Martin (Upplands Väsby)

Ta bort rabatter, fylla på med jord mm 500-700 kvm i Sundbyberg

Dom gjorde ett mycket bra jobb ordning och snabba transporterade bort allt och städade efter sig.Jag är mycket glad att Kista stenläggning gjorde arbetet och om jag behöver hjälp så skall jag kontakta dom igen.Tack.

Stensättning ca 70m i Täby

Vi tog offerter från 5st bolag via offerta och slutgiltiga valet föll på Kista Stenläggning pga flera faktorer.

* Pris.
* Tidig start.
* Bra tidsplanering och snabba!

Vi rekommenderar Kista Stenläggning med Edward och Klas. De har mycket bra priser och svarar i telefon vid frågor. Vi gjorde en mur, samt kantsten och stenläggning runt nybyggt hus för ett kanonpris! Vi är supernöjda och är gärna referens.

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Asfaltering 120kvm och granitstenlaggning

Vi har anlitat Kista Stenläggning AB för asfalteringsarbeten på vår infart till fastigheten Vallmyravägen 1 i Länna.
I arbetet har ingått läggning av ca 120 kvm asfaltyta och 25 kvm gräsyta med färdig gräsmatta.Dessutom stensättning av kanter med grå/vit granitsten.

Arbetet har utförts utan avbrott under fyra dagar samt har man sedan avlämnat allt i städat skick och med överblivet material bortforslat.

Upprdaget anser vi vara genomfört med noggrannhet samt har utförts till vår fulla belåtenhet.
Vi kan därför rekommendera företaget för arbeten av liknade slag.

Länna 2016 09 20

Kontakt
Bjorn Ahlstrand
08-771 85 01

STENLÄGGNING SAMT BREDDNING AV GARAGEUPPFARTEN

VI BLEV MYCKET NÖJDA MED DET STENLÄGGNINGSARBETE SOM KISTA STENLÄGGNING AB GJORDE FÖR OSS NÄR VI BREDDADE GARAGEUPPFARTEN.
ALLT BLEV MYCKET JÄMNT OCH FINT, OCH DE SÅG TILL ATT DE BEFINTLIGA OCH NYA DELARNA SMÄLLTE SAMMAN PÅ ETT MYCKET SÄTT.
ARBETET GENOMFÖRDES PÅ ETT EFFEKTIVT OCH OMSORGSFULLT SÄTT.
INGA PROBLEM UNDER ARBETET, BRA RESULTAT OCH GENERÖS GARANTI.

DANIEL FÄRM

Kontakt
DANIEL FÄRM
Hällmarksvägen 39, 18653 VALLENTUNA
072-579 70 72

Stensättning ca 70m i Täby

23/08

Vi tog offerter från 5st bolag via offerta och slutgiltiga valet föll på Kista Stenläggning pga flera faktorer.

* Pris.
* Tidig start.
* Bra tidsplanering och snabba!

Vi rekommenderar Kista Stenläggning med Edward och Klas. De har mycket bra priser och svarar i telefon vid frågor. Vi gjorde en mur, samt kantsten och stenläggning runt nybyggt hus för ett kanonpris! Vi är supernöjda och är gärna referens.

Kontakt
NIKLAS NYSTRÖM