KG Byggservice AB logo

KG Byggservice AB

0 (0)
KG Byggservice AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Anders Gustafsson

+46760356040

Adress

BOX 145

561 22 HUSKVARNA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

Vi är ett litet företag med många års samlad kunskap. vi utför alla byggmoment. Vi har samarbete med konstruktör och arkitekt vid behov. Vi lämnar fasta priser med Garanti. Eller om man vill köra löpande med en uppskattning brukar vara enklast om kunden vill göra det man kan själva. vi lämnar offert med rot avdrag. Vi kommer på ett personligt möte och gemensamt tittar på vad ni vill ha utfört.

-Grundarbete inklusive gjutning. -Stomresning. -Takarbeten. -plåtarbeten, tak väggar m.m -Fönsterbyten. -Murning. -Sandwich, industrihallar. -Brandtätningar. -Gips och trärbeten.
-Köksrenoveringar, listning -Tillbyggnader, Garage, attefallshus m.m

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Länsförsäkringar

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

15 000 000kr

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.