Kågeröds Finstäd AB logo

Kågeröds Finstäd AB

5 (2)
Kågeröds Finstäd AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Liudmila Sukhotskaya

+46707870468

Adress

Näktergalsgatan 5

268 77 Kågeröd

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Välkommen till Kågeröds Finstäd!

Kågeröds Finstäd är ett städföretag med sätet i Kågeröd, som erbjuder kvalitativ städservice mest i Svalövs kommun. Men vi jobbar också i Bjuvs kommun, Klippans kommun, Kävlinges kommun, Eslövs kommun och Löddeköpinge. Vi erbjuder tjänster såväl för dig som behöver regelbunden hjälp som för ett enstaka tillfälle. För oss är det väldigt viktigt att produkterna vi använder är miljömärkta för att vi ska kunna ha bästa förutsättningarna så vi ska kunna utföra det bästa jobbet. Ifall ni behöver städning så kan jag komma på lördagar med samma pris.

Vi jobbar med kvalitetsgaranti. Som innebär att du som kund mot förmodan skulle vara missnöjd med vår service, kommer vi tillbaka och gör om arbetet utan kostnad.

Hos oss är trygghet och säkerhet en viktig del i vårt dagliga arbete, det gäller både för de som anlitar oss för städhjälp. Städfirman har full ansvarförsäkring och företagsförsäkring för kundernas trygghet.

Vi erbjuder hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs.

review-person
Linda
Löpande hemstädning 115 kvm i Löddeköpinge, Kävlinge
2021-11-22

Några inledande missförstånd vilka Liudmila löste snabbt och enkelt. Haft 3 städtillfälle och är hitintills väldigt nöjd.

review-person
Malin
Hemstädning 130 kvm varannan vecka i Svalöv
2021-08-10

Mycket bra. Så nöjda!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Folksam

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

3000000