Juristbyrån Din Juridik AB

Marcus Palmberg
Kontaktperson
Marcus Palmberg
08-559 162 95
Adress
Stortorget 3
111 29  Stockholm

Företagsbeskrivning

Juristbyrån Din Juridik AB är den moderna juristbyrån och det självklara valet för dig som befinner dig i tvist och behöver ett juridiskt ombud inom familjerätt, fastighetsrätt, entreprenadrätt, köprättsliga tvister och allmän civilrätt. Timarvode eller fasta priser där det är tillämpligt.

Vi upprättar även dina familjerättsliga avtal såsom testamente, gåvobrev eller annat.

Juristbyrån Din Juridik har kontor i Gamla Stan, Stockholm.

Välkommen till oss!

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Skriva samlevnadsavtal & testamente i Vikbolandet, Norrköping

Snabb kontakt. Bra personligt möte. Lyhördhet i kombination med proffsighet. Snabbt slutresultat. Mycket nöjd.

Familjejuridik Samboavtal i Stockholm

Mycket nöjd med snabb hantering , svar på mina frågor o trevligt bemötande. Marcus förklarade lugnt o informativt så jag förstod då jag hade ytterligare en fråga ang samboavtal kontra bostads lagen...

Jätte nöjd o kan rekommendera honom vidare.

Jag hade tidigare bollats än hit o än dit av olika jurist firmor o ingen erbjöd kvälls tider såsom Din Juridik.

Ylva Näktergal

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Arvstvist

Din Juridik företräder en klient i en arvstvist som uppgår till mångmiljonbelopp. Arvstvister kan ofta bli infekterade men eftersom vi tar över som ombud slipper kunden direkta kontakter med motparten.


Familjerättsliga avtal för att trygga framtiden

Din Juridik upprättade kompletta dokument för ett par i ett samboförhållande. Paret ville se till att den andre inte skulle behöva gå ifrån hus och hem vid dödsfall, varför ett inbördes testamente upprättades. Man ville även ha tryggheten om någon i förhållandet skulle bli oförmögen att ta hand om sig själv varför Din Juridik också upprättade framtidsfullmakter för båda.


Ombud för fastighetsbolag

Vi bistod företrädaren för ett bolag som var stämt i tingsrätten och stod utan ombud. Bolaget riskerade att drabbas av tredskodom, men Din Juridik Juristbyrå arbetade outröttligt under sena kvällar och utformade en grund för bolagets bestridande samt en professionell svarslinlaga. Bolaget meddelades därför inte tredskodom.


Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


Inkassotillstånd

Den som driver in fordringar för annans räkning, eller fordringar som har övertagits för indrivning, måste ha Datainspektionens tillstånd.