JR Elektriska AB logo

JR Elektriska AB

5 (2)
Kontaktperson

John Sköld

+46707767376

Adress

VETESTIGEN 3

137 55 TUNGELSTA

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

JR ELEKTRISKA har över 10 års erfarenhet inom elinstallationer, belysning, laddboxar och fastighetslösningar. Vid frågor eller behov av hjälp, är vi tillgängliga för att göra er upplevelse så smidig som möjligt. Vi ser fram emot att höra från er!

Nyproduktion: Vi förenklar hela processen för dig från första kontakten. Våra erfarna elektriker och projektledare engagerar sig fullt ut för att förstå dina unika behov och önskemål. Genom skräddarsydda lösningar anpassade för dig skapar vi en perfekt matchning för ditt projekt.

Service: Som auktoriserat elföretag med lång erfarenhet garanterar vi pålitlig och effektiv service för er elektriska anläggning. Vårt teknikerteam hanterar allt från mindre underhåll till omfattande reparationer och uppgraderingar, anpassat efter era specifika krav. Samarbetet med oss ger er fördelen av höga branschstandarder och den senaste tekniken för bästa möjliga service. Kontakta oss för att diskutera era servicebehov och håll er elanläggning i toppskick!

Underhåll: Vi är er partner för fastighetsunderhåll och elsäkerhet. Genom regelbundna inspektioner och skräddarsydda underhållsprogram håller våra erfarna tekniker er fastighet i toppskick, undvikande driftstopp och onödiga kostnader.

review-person
Mikael
Elinstallation i Tyresö
2024-04-10

Vi behövde byta trasiga delar i vårt huvudsäkringsskåp och uppgradera huvudsäkringen. Verkligen bra service och supersnabbt fixat. Jag skulle inte tveka att använda dem igen. Kan rekommendera dem varmt.

review-person
Jan
Elinstallation Eluttag, Belysning i Stockholm
2024-02-27

Beställde igår, de kom idag och höll ett högt tempo. Snabba, smidiga och flexibla. Jag kunde göra några förändringar på plats utan att det blev varken dyrare eller uppstod några konstigheter. Rekommenderas varmt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Installatörsföretagen
Installatörsföretagen

Installatörsföretagen är en del av Svenskt Näringsliv och har sina rötter i Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Installatörsföretagen representerar branschen för tekniska installationer och dess medlemsföretag är verksamma inom VVS, el- och teleteknik, kyla och teknisk isolering.

Svenskt Näringsliv
Svenskt Näringsliv

Arbetsgivarorganisation som företräder privata företag i Sverige.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

200 basbelopp = 11 000 000

Auktoriserat elinstallationsföretag
Verifierad av Offerta 2024-02-22
Auktoriserat elinstallationsföretag

Ett företag måste enligt lag vara auktoriserat för att få utföra elinstallationsarbeten. Du kan enkelt ta reda på om ett företag är auktoriserat genom att kolla i Elsäkerhetsverkets register. Offerta kontrollerar att företaget är registrerat och behöriga att utföra elinstallationer, men inte för enskild verksamhetstyp.