JPR Entreprenad AB logo

JPR Entreprenad AB

5 (4)
JPR Entreprenad AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Philip Stjernholm

+46790683714

Adress

Brovägen 9

182 76 Stocksund

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

JPR Entreprenad AB

JPR Entreprenad den är totalentreprenören med den stora erfarenheten, så ser vi på oss själva när frågan ställs. Vår styrka ligger i den lilla organisationens snabba beslutsvägar och nära relation med kunden där vår ambition är att fullt fokus ska riktas mot er och just ert projekt. Att finnas tillgänglig och från start till färdigställande och alltid leverera arbeten med hög kvalité är för oss otroligt viktigt.

​​​​​​​Den långa och breda erfarenheten kommer från oss som jobbar inom JPR entreprenad där alla har mångårig erfarenhet inom respektive proffession. Den kompetens vi inte har inom bolaget, kompenserar vi med goda relationer med våra samarbetspartners inom alla tänkbara yrken inom bygg.

JPR Entreprenad startades med ambitionen att erbjuda er som kund en partner med bred kompetens och kapacitet att ta helhetsansvar inom bygg och måleri där såväl privatperson som företag skall finna den hjälp ni söker. Vi åtar oss alla former av nybyggnationer till ombyggnationer och är behjälpliga från projektering till färdigställande. Kontakta oss gärna med ert projekt och diskutera era planer med oss. Vi finns alltid där för er under vilket skede ni än befinner er i.​​​​​​​

review-person
Carl
Tillbyggnation 19 kvm i Stocksund, Danderyd
2022-11-22

Vi är supernöjda med Philip och gänget på JPR. Trevliga, noggranna och löser de problem som uppstår på vägen i projektet. Jag kan verkligen rekommendera JPR och vi kommer absolut att använda dem igen när vi ska bygga om/nytt nästa gång.

review-person
Björn
Takrenovering 20 kvm i Åkersberga, Österåker
2021-12-05

Vi anlitade JPR Entrepenad som entreprenör för att byta ut ett läckande tak samt därefter bygga en takterrass på taket. Vi är väldigt nöjda med vårt val av entreprenör. JPR Entrepenad var seriösa, noggranna och resultatet blev jättebra

review-person
Frida
Målning Utvändigt 300 kvm i Uppsala
2021-09-27

Bara positivt att säga om JPR, dom kom hit på utsatt datum, var trevliga, proffsiga, gjorde ett bra jobb och prisvärda!

review-person
Håkan
Mindre byggnationsuppdrag 5 kvm i Stocksund, Danderyd
2021-02-02

Relativt nystartade och hade ingen recension. Men Philip var svin trevlig att prata med och jag fick bra magkänsla efter att han varit förbi för att titta på vad som kulle göras. Regla och klä in en glasvägg samt lite små fix. Små saker som gjorde mig väldigt nöjd. Att han frågade om jag kunde hjälpa till att bära två tunga glasväggar för att slippa ta dit en extra person vilket resultera i ett bättre pris. Ur min erfarenhet tummar många med dammsugare, jobbar man med trä med tex en cirkelsåg ska det vara klass M inte L eller ännu värre ingen klass alls. För att få undan och stänga in hälsofarligt farligt damm i dammsugaren. Det är dumsnålt att köpa fel klass för några tusenlappar mindre. JPR och Philip kom med damsugar klass M. Summan av kardemumman, det blev väldigt fint. Nöjd.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5
null - 6
null - 7
null - 8
null - 9

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Heta Arbeten
Heta Arbeten

Certifiering utfärdad av Brandskyddsföreningen för svetsare, smeder och andra hantverkare som arbetar med metoder som kan orsaka brand.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

TRYGG HANSA

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000