Jon's Alltjänst AB logo

Jon's Alltjänst AB

4.5 (4)
Jon's Alltjänst AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Sabina Kaja

+46738393871

Adress

Argongatan 8

43153 Mölndal

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2020

Jon's Alltjänst AB arbetar i flera riktningar: bygg, renovering, entreprenad, gräv- och markarbete, allt inom vägbyggen, fiber, underhåll av gröna zoner, rivning, målning och isolering av fasader, logistik och transport osv.

För dig som kund innebär det att vi enbart erbjuder hållbara och långvariga lösningar – i såväl kundrelation, materialvalens livslängd samt ur miljösynpunkt.

Vårt mål är att alltid leverera mer än vad våra kunder förväntar sig och vi arbetar uteslutande med en personlig och transparent dialog genom hela arbetsprocessen – vi garanterar att alltid leverera den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen för respektive kund.

Varmt välkommen med din förfrågan!

review-person
Gunnar
Asfaltering 100-200 kvm i Romelanda, Kungälv
2024-06-14

De gjorde ett mycket bra jobb med att asfaltera vår garageuppfart. De var noggranna med underarbetet och såg till att lägga ett extra lager grus för hållfastheten. Lutningen på asfalten blev också bra. När det var svårt att få tag på de kantstenar vi önskat hittade de snabbt ett bra alternativ. Slutresultatet blev väldigt fint. Vi är mycket nöjda!

Svar från Jon's Alltjänst AB
2024-06-17

Tack Gunnar! Vi är glada att du blev nöjd:)

review-person
Fredrik
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Landvetter, Härryda
2022-03-07

Företaget renoverade mitt badrum i början på 2022. De gjorde ett mycket gott arbete, snabba och är prisvärda. Kommunikationen har varit bra via sms, telefon och besök på plats. Var beredd på att prata engelska bara, men inget stort problem i Sverige. Alltid mycket logistik mellan snickare, VVS, och el som drar ut lite på tiden men det var kunniga killar så det gick mestadels bra. Lite ytfinish och detaljer fanns som lämnade lite mer att önska men det reddes upp på slutet så nu är det en fröjd att gå in i sitt nya badrum! Rekommenderas.

review-person
Janice
Dränering 150 lpm i Olsfors, Bollebygd
2021-12-03

Trevliga arbetare, lätt att kontakta. Arbetet tog längre än planerat, men det var förväntat pga tex väderförändringar (arbetet utförts i våras) och hur huset byggdes (huset är ett suterränghus och det finns stora stenar omkring och under huset). Fick betala mer än vad som finns på offerten då grävning tog längre tid. Offert pris: SEK139 731. Det återstår att se om det finns brister på arbetet. Det är lite svårt att jämföra nu.

review-person
Almir
Murning i Hisings Kärra, Göteborg
2021-11-15

Pålitliga och punktliga. Lyhörda och anpassningsbara efter mina önskemål. Väldigt enkla att ha att göra med. Trevligt och professionellt bemötande. Rekommenderas starkt!

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1

null - 1
null - 2
null - 3

null - 1
null - 2

null - 1

null - 1
null - 2

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

If-Skadeförsäkring

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

20 000 000

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

ISO 9001
ISO 9001

ISO 9 001 är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag som kan handla om allt från hur företaget ska svara i telefonen till hur man ska undvika tekniska problem. För att implementera systemet ska företaget upprätta en kvalitetspolicy, planera företagets arbete med kvalitetsarbete, införa och driva kvalitetssystemet samt åtgärda och ständigt förbättra arbetet.

Certifierad av?

Scandinavian Business Certification

ISO 14001
ISO 14001

ISO 14 001 är en internationell standard som utgör grunden för miljöarbetet i ett företag och är ett slags miljöledningssystem. För att implementera systemet ska företaget införa en miljöpolicy, planera företagets miljöarbete, införa och driva miljöprogrammet mot målen, kontrollera och följa upp miljöarbetet samt förbättra och åtgärda miljöarbetet.

Certifierad av?

Scandinavian Business Certification

BAS-P och BAS-U
BAS-P och BAS-U

Företaget har behörigheter inom Byggarbetsmiljösamordnare Planering och Projektering och Byggarbetsmiljösamordnare Utförande.

Unionen
Unionen

Företaget är medlem i Unionen.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

Fastighetsförbundet
Fastighetsförbundet

Bildades 1936 och organiserar främst lokalvårdare och fastighetsskötare hos privata städfirmor eller olika fastighetsägare.

Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd
Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd

Företaget får bedriva internationell trafik inom EU/EES

Inkassotillstånd
Inkassotillstånd

Den som driver in fordringar för annans räkning, eller fordringar som har övertagits för indrivning, måste ha Datainspektionens tillstånd.

UC - Kreditvärdig
UC - Kreditvärdig

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms vara kreditvärdiga och ha liten risk för obestånd.