JoJo Städ och Service logo

JoJo Städ och Service

0 (0)
JoJo Städ och Service - Kontaktperson
Kontaktperson

Attajeb Ibrahim

+46735036847

Adress

Hasselvägen 18

29160 Kristianstad

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2024

JoJo Städ och Service "Vi lever efter högsta kvalitet som vårt främsta motto och ser nöjda kunder som den ultimata framgången. Våra skräddarsydda tjänster, utförda av erfarna städexperter, anpassas helt efter dina unika behov och önskemål."
Vi erbjuder 20% rabatt för alla nya kunder vid första bokning. Försäkring: Denna typ av försäkring täcker skador som kan uppstå under städprocessen, som till exempel skador på egendom eller personskador. Garanti: Detta kan vara särskilt viktigt om du inte är nöjd med städtjänsten. En ersättningsgaranti kan innebära att företaget åtgärdar eventuella brister eller erbjuder en återbetalning om kunden inte är nöjd. Flyttstädning: inkluderar vanligtvis en omfattande rengöring av hela bostaden för att lämna den i ett välstädat skick för nästa hyresgäst. Kontorsstädning Är en professionell städtjänst som syftar till att skapa en ren och hälsosam arbetsmiljö inom kontorslokaler. Storstädning Det är en djupare form av rengöring som syftar till att rengöra områden och ytor som kanske inte får lika mycket uppmärksamhet under den dagliga eller veckovisa städningen. Hemstädning Är en tjänst som syftar till att skapa och upprätthålla en ren och välorganiserad livsmiljö i ert hem. Denna typ av tjänst utförs vanligtvis av våra professionella städare och kan anpassas efter kundens behov och önskemål.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygg Hansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000