Jobryan Bygg AB

Angelo
Kontaktperson
Angelo
08-21 27 00
Adress
Markörgatan 10
136 44  Handen

Företagsbeskrivning

Välkomna till Jobryan AB

När det gäller badrumsrenovering och bygg i Stockholm är Jobryan Bygg AB garanterat din självklara partner.
Vi har helhetslösningen vare sig det gäller renoveringar, reparationer eller om & tillbyggnader.
Våra kunder är allt från privata hushåll till små och medelstora företag.
Våra kompetenta medarbetare bistår alltid med rådgivning och förslag inför varje projekt. Det kan vara allt från alternativa lösningar av ombyggnaden till val av material och färger. Allt för att du som kund ska få bästa möjliga lösning.

Många fastighetsägare och byggherrar anlitar oss inför en fastighetsförsäljning. Vi på Jobryan Bygg AB har genom vår breda kompetens bidragit till att höja värdet på många fastigheter i Stockholmsområdet.

Följ länken för att ta del av våra kunders upplevelser via Reco
https://www.reco.se/jobryan-bygg-ab
https://www.facebook.com/Jobryan.se/?ref=settings
https://www.jobryan.se/

Välkommen till oss med förfrågningar!
Vänligast
Angelo(vd) 08212700
Armen(projekt ledare) 0706964400
Storkundsansvarig & Grundare

Omdömen

Omdömen är betyg som företaget fått av andra användare för uppdrag besvarade genom Offerta.


Badrumsrenovering i Rönninge, Salem

Snabbt och väl utfört jobb.

Renovering 75kvm i Stockholm

Effektivt arbete och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Två saker blev lite fel Under arbetets gång pga kommunikationsmissar men företaget löste det jättebra, snabbt och utan problem. Tack!

Totalt Badrumsrenovering 8 kvm i Stockholm

Gjorde ett toppen jobb.
Tack för de varma orden och rekommendationen. Mitt team tackar så mycket för ert fina bemötande under hela projektet. Ni är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden om ni eller er bekanta behöver hjälp med renovering.

Önskar er en fortsatt underbar dag.
Vänligen
Jobryan Bygg AB
Jobryan Bygg AB

2020-05-28


Total badrumsrenovering 6 kvm i Järfälla

Anlitade Jobryan för total badrumsrenovering. 
Allt behövdes rivas o vägg flyttas på för att förstora badrummet. 
Vi stötte på en del hinder längs vägen, men tack vare god arbetsmoral o god kommunikation löstes det med bravur o slutresultatet blev bättre än jag kunde föreställa mig. Det är när man stöter på motgångar och ser hur företaget hanterar det som man förstår hur bra och seriöst företaget är... 
Rekommenderar verkligen företaget till andra som går i renoveringstankar. Jobryan är utöver konkurrenskraftiga i pris även otroligt lätta o samarbeta med. 
Angelo (VD) och Armen (projektledare) är riktigt lyhörda o gör allt för att leva upp och överträffa de förväntningar du som kund har.
Hej Navid
Den som tackar är jag för att tillåter oss att vara en del av ditt projekt.
Mvh Angelo
https://www.jobryan.se/
Jobryan Bygg AB

2020-01-30


Total köksrenovering 13kvm i Haninge

Seriöst företag, det kändes bra redan från början. Allt gick som planerad och köket blev fantastiskt fint. Vi är supernöjda med Jobryan, killarna som jobbade hos oss var superduktiga och kontakten med arbetsledaren och Angelo var toppen. Vi kommer definitivt att anlita Jobryan i framtiden igen. Så klart rekommenderar vi Jobryan för er som vill ha ett fantastiskt resultat för era renoveringsprojekt.

Total köksrenovering 15 kvm i Tyresö

Köksrenovering. Jag fick ett gott bemötande av både säljare och arbetsledare. Hantverkaren på plats kunde ej svenska och bara lite engelska, då var det bra att hålla kontakten med Armen och Angelo via chatgrupp. Jobryan utförde arbetet på ett bra sätt, höll vad de lovade och var måna om att göra ett bra resultat och såg till helheten. De var måna om att få mig som nöjd kund. De höll tiden. Jag är mycket nöjd med mitt nya kök :-).

Renovering av tvättstuga i Rönninge, Salem

Fick ett superbra bemötande och förtroende för både Vd och arbetsledare från första stund. Därefter har de och arbetarna levererat ett gott bemötande hela arbetet igenom.
Från början skulle jag bara renovera tvättstugan och vardagsrummet (bredspackla och måla väggar samt sätta upp gipstak) men när jag sedan under resans gång ville göra en del tillägg i form av tre extra takbyten, en förstoring av dörr samt en igenslagning av dörr var det aldrig några problem.
Arbetarna städade och höll koll på sina grejer.
När jag haft synpunkter på arbetet eller velat ändra något så har det åtgärdats snabbt utan problem.
Företaget erbjuder dessutom humana priser på arbetet utan att göra avkall på kvaliten!

Jag är mycket nöjd med resultatet och kommer att anlita företaget igen! Mina föräldrar tycker att arbetet hos mig blivit så bra att de nu har valt att anlita företaget för att renovera deras badrum :)
Hej Elin
Tack för de varma orden och rekommendationen. Mitt team tackar så mycket för ert fina bemötande under hela projektet. Ni är alltid välkomna att kontakta oss i framtiden om ni eller er bekanta behöver hjälp med renovering.

Önskar er en fortsatt underbar dag.
Vänligen
Jobryan Bygg AB
Jobryan Bygg AB

2019-04-06


Total Köksrenovering av 8-10kvm i Bagarmossen, Stockholm

Tillmötesgående och pålitliga. Bra jobb.

Total badrumsrenovering av 8kvm i Stockholm

Har anlitat Jobryan Bygg vid ett flertal tillfällen. Senast totalrenoverade vi ett badrum på ca 8 kvm. Verkligen supernöjda med hela prosessen, från offert till förtiga resultat. Allt skedde inom avtalad tid och avtalat fast pris. Vår plattsättare var både trevlig, noggrann och kompetent. Han gjorde ett jätte bra jobb med själva arbetet samt att hålla ordning runt omkring sig medan det pågick. Vi är så nöjda.
Vi kan varmt rekommendera Jobryan.

Renovering - golv, kök och rivning i Stockholm

Är mycket nöjd med renovering av lägenhet! Jobryan var serviceminded, uppföljningar längs hela vägen, höll vad de lovade och duktiga på sitt arbete! Kan varmt rekommendera! //
Tack Emma för ett trevligt bemötande samt ett spännande projekt att utföra!
Jobryan Bygg AB

2018-10-24


Riva & bygga nytt badrum i Stockholm

Jobryan fick ansvar för en totalrenovering av vår 2:a på Södermalm och nu när allt är klart kan vi konstatera att vi har varit supernöjda - från början till slut. De har varit noggranna, flexibla och seriösa i alla åtaganden. Visst har vi stött på lite problem under resans gång (konstigt vore det väl annars) men både hantverkare och projektledare har alltid varit lösningorienterade och fixat så som vi vill ha det.

Kan varmt rekommendera detta företag.

Badrumsrenovering i Nacka

Vi anlitade Jobryan Bygg våren/sommaren 2018 för en totalrenovering av ett större badrum. Vi jämförde flera firmor och Jobryan gav både ett bra och seriöst intryck och kändes väldigt prisvärda, de kändes som ett självklart val. Under hela processen fanns de där för att svara på frågor och funderingar och anpassa sig efter våra önskemål, de var alltid bara ett samtal bort och det uppskattade vi mycket. De höll sig både till den tid vi sagt och det pris vi bestämt. VI skulle rekommendera Jobryan Bygg till alla som ska renovera badrum. Vi blev väldigt nöjda direkt, det blev verkligen jättesnygg och även nu några månader efter känns det jättebra! Inget negativt att säga alls. Vi skulle anställa dom igen. /Anna

Badrumsrenovering 4kvm i Brandbergen, Haninge

Ni har vänliga , artiga , respektfulla, noggrana arbetare. Ni lämnade arbetet i god tid och vi är mer än nöjda.
Man ser att ni är kunniga i ert jobb. Tack för det fina arbetet.

Badrumsrenovering 3 kvm i Stockholm

Jobryan var mycket serviceminded o lyssnade på våra önskemål o kom med kreativa lösningar. Arbetet blev väl genomfört men på slutet hade de tyvärr lite för bråttom och en del detaljer hade inte tillräckligt hög finish. Alla detaljer åtgärdades dick utan diskussion och vi ät mycket nöjda med slutresultate. Vi kan rekommendera Jobryan för liknande arbete

Bygga om kök till badrum & entré i Nacka

Jobryan byggde helt nytt badrum från scratch, rev/reste väggar samt byggde om entrén till vår lilla villa från 30-talet. Jobbet innebar även nydragning av el, vattenledningar och avlopp.

De har varit mycket professionella, seriösa och tillmötesgående. Kom också med bra idéer om utförandet. Dessutom prisvärda.

Kaklingen och plattsättning av golv och trappsteg var ganska komplicerade - resultatet blev mycket bra! Tyvärr uppstod tidsbrist på slutet vilket gjorde att finishen på måleri- och visst snickerijobb inte riktigt höll samma klass. Annars hade det blivit toppbetyg.

Jag rekommenderar Jobryan å det varmaste.
/Johan

Badrumsrenovering 7 kvm i Åkersberga, Österåker

En väldigt bra firma jag är supernöjd med mitt nya badrum väldigt proffsigt gjort

Referenser

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.


Badrumsrenovering

Badrumsrenovering
Vägen klinker 80*40
Golvet 60*60

Kontakt
Daniel
070-761 84 45

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering

Kontakt
Imre Nagy
0741-793 99

Badrumsrenovering 7 kvm i Åkersberga, Österåker

Total badrumsrenovering

Kontakt
Britt
brittlouise.jansson@gmail.com
072-559 62 35

Bdrumsrenovering

badrumsrenovering

Kontakt
Gity
08-698 51 20

Bygga om kök till badrum & entré i Nacka

Bygga om kök till badrum & entré i Nacka

Kontakt
Johan Juhlin
johan.juhlin@svt.se
070-884 74 16

Köket

Montera klinker i köket

Kontakt
Keko Kumpulainen
072-263 36 24

Renovering av en lägenhet i Rörstrandsgatan 60

renovering

Kontakt
Stina Tang
stina_tang@hotmail.com
072-224 09 12

Kvalitetsstämplar

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet.
På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).


A Soliditet - Kreditvärdig

Enkel-A ges till företag vars nyckeltal ligger i närheten eller i nivå med genomsnittet för br/anschen. Kreditvärdiga företag som inte funnits så länge får A.


Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

Försäkringsbolag: IF*
Beloppsbegränsning: 10 000 000 SEK*
*Företagets egna uppgifter.


Auktoriserat VVS-företag, Säker Vatten

Företaget har rätten att benämna sig som Auktoriserad VVS-installatör. Auktorisationen görs av Säker Vatten AB.


Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.


FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.


Gemenskapstillstånd / Blått tillstånd

Företaget får bedriva internationell trafik inom EU/EES


ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.


MVK - Måleribranschens Våtrumskontroll

MVK drivs tillsammans av Måleriföretagarna, Målaremästarna, Sveff och färgproducenter. De verkar för att måleri av våtrum ska utföras med hög kvalitet genom att företag inom branschen auktoriseras enligt MVK:s krav.


SRY Yrkesbevis

SRY:s syfte är att hålla yrkesskickligheten inom servicebranschen på en hög nivå. Därför utfärdar SRY ett yrkesbevis. Företag som har detta yrkesbevis får lägga till denna stämpel.


Stockholms Byggmästareförening

Branschorganisation för bygg- och anläggningsföretag.


Våtrumsbehörig enligt BBV
Verifierad av Offerta 2018-07-20

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.


Videopresentation