JLD Bygg & Entreprenad AB logo

JLD Bygg & Entreprenad AB

4.6 (57)
JLD Bygg & Entreprenad AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Nikita Kalashnov

+46768276009

Adress

Ringvägen 72

13731 Västerhaninge

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2016

Välkommen till JLD Bygg & Entreprenad AB!

Vi är ett familjeföretag med en stor kompetens inom byggbranschen. Vårt mål är, att du ska känna dig trygg med valet av entreprenör, därför jobbar vi ständigt i tät kontakt med våra kunder. Vi arbetar med målsättningen att varje kund ska fungera som referens.

Vi är en totalentreprenör, som jobbar inom alla segmenten av byggbranschen, allt från grunden till taket. Självklart samarbetar vi med flera duktiga och certifierade företag inom VVS- och el-arbeten, för att tillsammans nå det bästa resultatet för våra kunder. Vi besitter all kunskap och certifikat för att kunna leverera din önskan till hög kvalité och 100% kundnöjdhet.

Se gärna vad våra kunder säger i våra referenser.

Kontakta oss gärna för mer information!

review-person
Ali
Målning Utvändigt 300 kvm i Tyresö
2023-07-20

Bra bemötande och bra utfört jobb (fasadmålning).

review-person
Per
Golvläggning 47 kvm i Nacka
2023-07-19

Vi är supernöjda både med leverans och pris. Vi la om golvet i hallen, köket och vardagsrummet. De utförde arbete med hög kvalitet och vi hade en bra dialog på svenska genom hela arbetet. De kom punktlig och utstålande kunskap och erfarenhet vilket ficl oss att känna oss väldigt trygga i deras leverans. Så vi kan varmt rekommendera dem

review-person
Kerstin
Målning, Tapetsering, Spackling 50 kvm i Västerhaninge, Haninge
2023-07-04

JLD Bygg gjorde ett gott intryck redan i första kontakten och vi tycker det mesta har fungerat mycket bra genom hela arbetet. Lätt att få kontakt med arbetsledaren som snabbt och smidigt löste ett oväntat problem som hade uppstått till följd av arbetet.

review-person
Mats
Golvläggning 12 kvm i Sköndal, Stockholm
2023-02-06

review-person
Morgan
Totalrenovering av befintligt badrum, tvättstuga i Sorunda, Nynäshamn
2022-06-27

Bra intryck från första mötet fick oss att välja JLD till vår renovering. Överlag så har hela renoveringen gått mycket bra. Företaget löste oförutsedda uppkomna problem längs resan på ett snabbt och smidigt sätt med bra resultat. Arbetarna som var hemma hos oss höll så god ordning som man kan kräva vid en renovering och städade kontinuerligt. Det var relativt smidigt att både bo och arbeta hemma under renoveringen. Bra flexibilitet i arbetet när vi som beställare valde att ändra några av våra önskemål efter påbörjat arbete. Slutresultatet är väldigt fint och vi är mycket nöjda. Mindre kommunikationsproblem med några av arbetarna som inte talade så god svenska. Men detta löstes alltid snabbt genom att vi hade direkt kontakt med personer som pratade svenska och som vidare befordrade våra kommentarer vid behov. Överlag ett proffsigt och smidigt utförande från första möte till färdigställande av arbetet. Små skavanker som vi hittade efter färdigställt arbete löstes snabbt och smidigt efter kontakt med dem. Överlag mycket nöjda och skulle rekommendera denna firma till andra.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2022-06-27

Hej och tack för så fina ord. 🙂 Det var lätt och trevligt ha er som kunder. Mvh JLD Bygg //Lena

review-person
Fredrik
Målning Utvändigt 220 kvm i Nynäshamn
2022-06-07

Efter att vi godkänt deras offert, så återkommer de efter två veckor och säger att det blir för stressigt och måste därför tacka nej till jobbet. Så nu står vi här på ruta ett igen mitt i högsäsong satta på pottkanten av detta företag.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2022-06-27

Hej, Vi beklagar att vi inte kunde hjälpa er med ert projekt, det var för kort tid avsatt för att slutföra uppgiften, enligt era krav. För att undvika stress på arbetsplats och slarvigt utfört arbete vi valde att avstå utföra detta uppdrag. Vi hoppas att ni hittar en annan företag som kommer att kunna utföra fasadmålning enligt er önskemål. Med vänlig hälsning JLD Bygg & Entreprenad AB

review-person
Moa
Totalrenovering av befintligt badrum, tvättstuga i Ösmo, Nynäshamn
2022-04-07

Slutresultatet blev till slut bra men vi skulle inte anlita dem igen. Räkna med lång renoveringstid & att dem inte är på plats varje dag, det tog 2 månader för vårt badrum & dem blev inte klara på utsatt tid i kontraktet utan gick över en vecka utan att säga något. Då hade projektledaren ändå sagt att vi inte skulle oroa oss, att de skulle bli klara på utsatt datum när vi reagerade på att dem inte var där varje dag & heller inte heldagar. Vi ringde sedan projektledaren om förseningen som ändå blivit och fick då till svar att dem inte trodde det var så viktigt att dem skulle vara klara på utsatt datum?! Sen blev det panik, det var 4-5 personer samtidigt och jobbade. När vi äntligen kunde flytta hem igen med två barn efter 2 månader upptäckte vi det ena felet efter det andra som att duschvägg var sned, siliconskarvar var slarvigt gjorda och saknades på fler ställen. Det var takfärg på väggar & nya takduschen, en takspot var av annan modell mm. Detta rättades till efter tillsägelse. Vi kom också överens med kakelsättaren om ett mått på duschväggen efter att projektledaren hade bett oss ha möte med honom utan henne, den informationen nådde inte projektledaren så klinker sitter nu utanför duschväggen & det blev vårt fel. Det sattes inte upp någon skyddsvägg i plast eller liknande mot kök eller vardagsrum så hela huset blev snabbt full med bygg och slipdamm. Slutresultatet blev bra, men vi skulle som sagt inte anlita dem igen & kan därmed inte rekommendera denna firma.

review-person
Marko
Partiell badrumsrenovering 5 kvm i Söderby, Haninge
2022-04-02

Proffsigt utfört jobb,snabb kontakt med ledningen,superbra hantverkare! Kan varmt rekommendera JLD Bygg&Entrepenad AB

review-person
Temirzon
Totalrenovering av befintligt våtutrymme i Bandhagen, Stockholm
2021-12-19

Jag har gjort en totalrenovering av mitt badrum. Jag hade tre olika företag som lämnade offert och JLD Bygg & Entreprenad AB blev ett självklart val med tanke på bemötande och proffesionalitet. Under hela processen, som blev långdragen, pga av fuktskador, har Jura som var projektledare varit tillgänglig, personlig och alltid svarat på mina frågor. Jag är otroligt nöjd med mitt nya fina badrum, kunde inte blivit bättre. Tack till Lena , som gav ett första bra intryck, tack till alla hantverkare, som gjort ett superjobb och tack till Jura som varit helt fantastisk. Kan varmt rekommendera !

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2021-12-19

Tack för ditt förtroende och tålamod! Vi är vana att lösa komplexa och icke-standardiserade situationer. Resultatet - kvalitet & en nöjd kund.

review-person
Björn
Total badrumsrenovering i Ösmo, Nynäshamn
2021-12-06

Bra jobb, knepigt med tidplanering, språkförbistring med VVS-installatör, endast chefen prata svenska.

review-person
Mikael
Byggnation av nytt våtutrymme i Sköndal, Stockholm
2021-11-03

JLD anlitades av oss för att bygga om och kakla toalett, även byte av avloppsrör, taksänkning, infällnad av spottar mm. De hade från start en mycket bra dialog och var smidiga att samarbeta med. Bra dialog, bra utfört jobb. Vi kommer använda dem igen.

review-person
Vilhelm
Total fasadrenovering 70 kvm i Vendelsö, Haninge
2021-10-01

Duktiga noggranna killar som passade tider. Bra samarbete med ledning o jobbare. Mycket nöjda och vi kan rekommendera företaget. // Ville o Carina

review-person
Christofer
Total fasadrenovering 36 kvm i Farsta, Huddinge
2021-06-26

Gör ett mycket bra jobb med ett bra bemötande.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2021-06-26

Tackar! Slut resultat blir ännu bättre!

review-person
Josef
Målning Utvändigt 190 kvm i Saltsjö-Boo, Nacka
2021-06-10

Inga konstigheter! De utförda målning av vårt hus snabbt, med kvalitet och till ett bra pris.

review-person
Max
Total Badrumsrenovering 6 kvm i Årsta, Stockholm
2021-06-03

Rekommenderar JLD till alla som söker på den här sidan. Jag tog in offerter från ett flertal företag men endast JLD gav mig ett seriöst intryck vid platsbesök. Jurij och Lena är riktigt bra att ha att göra med och jag är väldigt nöjd med resultatet! De kommer lyckas framöver.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2021-06-03

Tackar, Max! 🙂

review-person
Kalle
Total Badrumsrenovering i Jordbro, Haninge
2021-05-06

After a frustrating and stressful situation with a another company called Löfstrom Kakel och Bygg, working with JLD Bygg & Entreprenad AB was heaven sent. JLD Bygg & Entreprenad AB is not only a professional and efficient company but most importantly: honest. The job was done up to the expectations and the whole process went smoothly, stress free and they even earlier than expected. There were some minor hiccups during the project, as it’s expected in any renovation, however the Project Managers skillfully solved any issues arose in a fashionable manner. I’d not only highly recommend JLD Bygg & Entreprenad AB to others but they’ll be our go-to company for future projects. It’s always pleasant to find a work ethic oriented company that gets the job done.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2021-05-06

Tack ni för så fina ord. Vi är glada att våra kunder kan lita på oss. Nöjda kunder är den bästa reklam för företag!

review-person
Rai
Målning, Spackling 230 kvm i Enskede, Stockholm
2021-03-16

Mycket bra och smidigt, blev fint och är väldigt nöjd

review-person
Dimitris
Fasadarbeten 40 kvm i Enskede, Stockholm
2020-10-04

Mycket bra utfört arbete

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2020-10-04

Tack för din omdöme, Dimitris. Du är välkommen kontakta oss vi behov.

review-person
Jan
Reparation/målning staket, renovera trappa i Tyresö, Haninge
2020-10-02

Målade och renoverade staket samt bytte en ytterdörr. Gjorde ett bra jobb. Snyggt och med kvalitet. Lovade att senare byta en toalettstol som dock aldrig blev gjort.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2020-10-04

Hejsan Jan, Tack för fin omdöme, varje nöjd kund är viktig för oss! Ber om ursäkt, det var inte mening alls att lura med WC byte. Rörmokare hade otroligt fullbokad scheman.

review-person
Nathalie
Målning Utvändigt 190kvm i Trångsund, Huddinge
2019-08-12

Väldigt duktiga och väldigt bra bemötande ifrån både Lena och hennes personal. Vi anlitade dom för taktvätt och fasadmålning. Vi är väldigt nöjda med resultatet samt att vår målare jobbade på väldigt bra. I helhet med pris och arbete så är vi nöjda och kommer definitivt att använda oss av dom till andra projekt i huset.

review-person
Ronnie
Målning Utvändigt 200kvm i Vendelsö, Haninge
2019-06-10

Mycket bra bemötande och professionellt utfört arbete. Vi la till ett extraarbete under bygg / målningstiden som dom utförde utan några som helst problem. Vi rekommenderar JLD Bygg & Entreprenad AB

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2019-06-10

Tackar er för trevligt samarbete! Med vänlig hälsning Lena

review-person
Anders
Målning 200 kvm i Huddinge
2019-06-04

JLD bytte träpanel på vårt hus, inklusive att olja och lasera plankorna. Mycket professionellt bemötande. Bra kommunikation med Lena om alla detaljer. Alltid snabb respons, och de fixade och åtgärdade allt vi bad om. JLD är prisvärda, kunniga och gör ett bra jobb!

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2019-06-10

Hej Anders & Madeleine Vi tackar er för så fint omdöme. Ni alltid är välkomna kontakta oss igen. Med vänlig hälsning Lena

review-person
Kris
Renovering av hall,sovrum,tvättstuga & tak 27kvm i Saltsjöbaden, Nacka
2019-05-13

JLD var prisvärt! De renoverade fyra rum hos oss; nytt tak, golv och väggar (målning/tapetsering), inklusive ett våtrum. Kommunikationen var utmärkt. Killarna som utförde arbetet var trevliga, arbetssamma och bra på att hitta lösningar. De höll rent och snyggt. Vi kan rekommendera JLD.

review-person
Hans
Altanbyggnation 100 kvm i Djurhamn, Värmdö
2019-05-06

Ett väldig bra bemötande och noggrann förfrågan om hur vi ville ha det. Genom hela arbetet fördes en bra dialog och killarna som byggde vår altan gjorde ett väldigt bra arbete. Dom var noggranna och ville verkligen få det snyggt också. Allt sköttes på utsatt tid. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar stark detta företaget. //Hans

review-person
Violeta
Renovering 15 kvm i Tungelsta, Haninge
2019-02-04

Jag anlitade företaget för att slutföra ett eget på börjat projekt av renovering i ett rum, från början till slut hade vi god kommunikation och god flexibilitet. Jag är nöjda med utfört arbete av golvläggning, nya dörrkarmar och dörrar som har sats på plats, socklar, dörrfoder och taklister och väldigt bra spaklingsarbete av snickaren V. Ni får mina goda rekommendationer.

review-person
Marie
Kakla väggar i badrum i Enskede, Stockholm
2019-01-21

Mycket nöjd med plattsättning i vårt badrum. Snabbt och noggrant utfört arbete!

review-person
Alexei
Partiell badrumsrenovering 10 kvm i Solna
2019-01-04

Exemplariskt utfört helrenovering av två badrum. Kvalitet och priset bättre än förväntat. Renoveringen var utfört inom överenskomen tid. Trevlig, tillmötesgående och mycket duktig personal. Ska anlita utan tvekan JLD Bygg & Entreprenad AB när jag behöver hjälp nästa gång och varmt rekommendera till alla bekanta.

review-person
Josefin
Renovering av väggar, vävtapet 70 kvm December 2018 i Vendelsö, Haninge
2019-01-03

JLD Bygg gjorde ett bra jobb med renovering av två rum i vår villa. De var noggranna och vi är nöjda över resultatet.

review-person
Björn
Målning 80 kvm i Skarpnäck, Stockholm
2018-11-21

Mitt uppdrag var totalentreprenad för renovering av en bostadsrätt, 4 RoK, ca 100 m2. Måla om alla väggar. lägga nytt golv överallt. Riva ut hela badrummet och wc. Nytt kök, Klinkers med golvvärme o hall. Ny elcentral. Byta 1 -3 fas. ALLT. Arbetet var planerat att pågå i 4-5 veckor men pga överraskningar under arbetets gång blev det ca 7 veckor. Pga av mig själv så flyttades byggstarten en vecka. Hantverkarna hos LJD har utfört ett riktigt proffsigt jobb. Lena som är ansvarig har hela tiden kommit med information om hur arbetet går och kommit med förslag på lösningar. T ex byta ut enkla gipsväggar mot plyfa + gips, gjuta extra lager cement i badrum för säkerhetsskull. slipning och målning av dörrar mm. Alla hantverkare pratar inte svenska men de flesta bra engelska men det spelar ingen roll. I slutändan är det kvalitet som har betydelse. JLD hade inte det lägsta priset. Jag gjorde mitt val efter ha läst andra kunders omdömen. Jag är mycket nöjd. Lämnar gärna referenser om så önskas.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2018-11-21

Tack Björn, för en underbar omdöme! Vi är jätte glada, att du är nöjd med vår arbete.

review-person
Ingacarin
Målning Utvändigt av 200kvm i Tyresö
2018-08-26

Obehagligt! Vi hade avtal med JLD om målning av fasad och fönster. Målarna var noggranna och vänliga men talade ingen svenska. All kommunikation skedde med Lena(Elena) via telefon och sms. Hon var först trevlig. Det var en del språkliga svårigheter men vi tyckte att det fungerade. Lena blev dock alltmer otrevlig och höjde ofta rösten. Plötsligt skickade hon ett sms att vi måste betala 50% inom två dagar. Vi hänvisade till avtalet att betalning ska ske vid arbetets slut. Hon skickade nytt sms och skrev att vi ska betala samma dag annars slutar de måla. När jag kom hem från arbetet var ställning och målare borta. Lena skickade faktura och hotade med inkasso. Vi höll fast vid avtalet och till slut, efter två veckor, kom de tillbaka och målade klart. Slutresultatet ser fint ut, men - efter avslutad målning hittade vi grundfärgen kvar i garaget. De har inte använt den! Nu är vi oroliga för om färgen kommer hålla.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2018-08-27

Arbetet var utfört enligt alla normer och standarder med ett resultat som var godkänt och omtyckt av kunden. Vi garanterar att resultatet kommer att hålla länge, dessutom lämnar vi alltid två års garanti på allt arbete vi utför. Vi försöker alltid ta hänsyn till alla kundernas önskemål och strävar efter att kunden blir nöjd med slutresultatet.

review-person
Hezha
Målning Invändigt & Tapeter av 190kvm i Tyresö
2018-08-16

JLD bygg & entreprenad AB målade om hela huset på 200 kvm samt rev vissa vägar och byggde walk-in-closet. JLD har varit ett av de bästa företag jag har jobbat med. De har gjort exakt det de har lovat. Otroligt duktiga och noggranna. Jag rekommenderar de STARKT!

review-person
Jan
Målning Utvändigt 130kvm i Älta, Nacka
2018-08-16

JLD Målade om fasaden och fönster på vårt radhus, samt bytte några ruttna paneler. Hög kvalitet på jobbet, Prisvärt, De höll vad de lovade och mer därtill. Snyggt städat hela projektet, ordning och reda. Kan varmt rekommendera dem Janne.

review-person
Mona
Fasadarbeten 1 sida brf i Nynäshamn
2018-08-06

Under den varmaste sommaren på 260 år genomförde JLD Bygg fasadrenovering på föreningens hus ifrån 1889. Och vilket fantastiskt fint jobb ni gjorde! Noggranna och proffesionella. Ständig dialog om allt och till ett mycket bra pris. Vi är supernöjda och kommer absolut att kontakta er igen. Tack, tack, tack!

review-person
Synnöve
Badrumsrenovering 4 kvm i Sorunda, Nynäshamn
2018-08-02

100% nöjd. Gjorde ett bra jobb och kom när de skulle. Behövde INTE betala något i förskott innan jobbet var klart. På så sätt var jag inte rädd för att bli lurad. Någon hade nämt att det var svårt att kommunicera med byggjobbarna. Det kände aldrig jag. För jag fick god kontakt med Lena som kom och tittade och räknade på jobbet. Om det var något så ringde jag bara henne och hon i sin tur kontaktade byggjobbarna. Mycket trevligt bemötande hela tiden. Kan varmt rekommendera JLD bygg.

review-person
Anders
Laga befintlig fasad i Huddinge
2018-07-09

skulle komma på måndag kl 17, jag väntade till kl 18 sen gav jag upp

review-person
Ludwig
Spackling & Måning invändigt 40-50kvm i Nynäshamn
2018-07-01

Bra och snabbt utfört jobb av JLD. Prisvärt och proffsigt, rekommenderas!

review-person
Soma
Badrumsrenovering 5 kvm i Ösmo
2018-06-21

JLD utförde en helrenovering på vårt badrum (6,5 kvm). Vi tittade på tio olika offerter och valde JLD på grund av det professionella intrycket, närheten till oss och deras konkurrensmässiga priser. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Mycket skickliga hantverkare som var noggranna med detaljerna och en professionell projektledning som gjorde ett lysande jobb att koordinera alla arbeten. Allt gick smidigt till. Uppkommande problem löstes snabbt. Alla inblandade var trevliga att göra med och fick känslan att de gör allt att vi skulle bli nöjda. Badrummet blev precis som vi tänkte. Det blev klart till och med snabbare än utsatt tid och för överenskommet pris. Jag kan varmt rekommendera JLD.

review-person
Johanna
Målning 160kvm i Tumba, Botkyrka
2018-05-23

Målning av fasad samt bygge av altan! Snyggt och noggrant utfört arbete. Vi är mycket nöjda med det arbete som JLD Bygg och Enterpenad AB utförde. Både vad gäller målningen och altanbygget. Det fanns en bra dialog genom hela arbetet och de var tillmötesgående och effektiva. Vi kan varmt rekommendera JLD Bygg! /Marcus och Johanna, Tumba

review-person
Gustav
Renovering - målning & spackling - bygga ut kök i Stockholm
2018-03-21

JLD utförde en renovering på min lägenhet och jag är supernöjd! Det var enkelt att kommunicera med dem, kvalitet på resultatet är 100% och allt till ett konkurensmässigt bra pris. Arbetet inkluderade: riva väggar & snygga till efter rivning, spackla hela lägenheten (38kvm) måla väggar/tak/socklar, dra ny el samt lägga microlit i taket pga sprickor. Allt utfördes med 100% kvalitet vilket var viktigt både för mig och dem, inget gjordes halvdant. Kommunikationen mellan båda parter flöt på bra och vi förstod varandra väl genom ett tydligt dokument upprättat i början av arbetet av vad som skulle utföras. De kom även med egna idéerr och förslag på lösningar till spörsmål som dök upp under arbetets gång. Jag rekommenderar JLD till alla som vill ha pålitliga och proffisionella hantverkare.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2018-03-21

Tack, Gustav, för så fina ord. Vi är verkligen glada höra de! Hälsningar Lena & Jurij

review-person
Niklas
Målning Invändigt & Tapeter 45 kvm i Stockholm
2018-01-27

Snabba i kommunikation och dedikerade i sitt arbete. De mötte upp mina ganska oflexibla tider med att vara mycket flexibla själva.

review-person
Jessica
Renovering lister, vägg, målning, rivning om 260kvm i Lidingö
2017-12-19

JLD Bygg var tillmötesgående och seriösa. De kom även med förslag på lösningar. JLD genomförde en förhållandevis stor renovering i villa som inkluderade, alla ytskick dvs spackling och målning av väggar, tak samt snickerier, rivning och uppbyggnad av diverse väggar, montering av tak resp golvlister samt läggning av en modern heltäckningsmatta m.m. De gjorde även en del inköp åt oss. I det stora hela är vi mycket nöjda med slutresultatet. Tog något längre tid än beräknat men de jobbade överlag på bra. Enda minuset är att det är lite svårt med kommunikationen ibland med målare och hantverkare.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2018-01-25

Tack för omdöme, Jessica, vi kommer att försöka bli ännu bättre !

review-person
Stefan
Måla och ta bort gamla tapeter i en 4:a på ungefär 90 kvm. i Skogås, Huddinge
2017-12-03

Gjorde ett perfekt jobb och var dom enda som kunde hålla våran tighta tidram. Kommer garanterat använda igen.

Svar från JLD Bygg & Entreprenad AB
2017-12-03

Tack, Stefan, att ni valde oss! Välkommen åter.

review-person
Niklas
Målning Utvändigt 110kvm 3 fasader i Uttran, Botkyrka
2017-10-16

De var snabba och höll sig till fastpris även om det blev lite justeringar som skulle kunnat göra det dyrare. Rekommenderar dem varmt.

review-person
Jeanette
Målning Utvändigt ca 320kvm i Sollentuna
2017-10-12

Duktiga och väldigt tillmötesgående.

review-person
Nader
Målning 200 kvm fasad i Sollentuna
2017-07-27

Mycket bra arbeten. Bra planering och kommunikation med kund. Duktiga målare. arbetade intensivt med bra resultat.

review-person
Pia
Målning Invändigt & Tapeter 95 kvm i Muskö, Haninge
2017-07-19

Rak och tydlig kommunikation fortlöpande genom hela projektet. Kreativitet och benägenhet att lösa uppgiften på bästa sätt. Finns inga problem, bara lösningar för JD bygg! Mycket nöjd med slutresultatet, snyggt och proffsigt på alla sätt. Alltid tjänstvilliga. Jag kommer åter då behov uppstår! Tusen tack för ett suveränt jobb!

review-person
Marcus
Målning av hus 166kvm i Ösmo, Nynäshamn
2017-06-24

Snabbt, smidigt, bra resultat. /Marcus

review-person
Kenneth
Målning ca 100kvm i Nynäshamn
2017-06-07

Ett företag jag stark kan rekommendera. Bra priser, mycket bra utförda arbeten, lätta att komma överens och att ha att göra med. JD verkar ha inställningen att kunden ska vara nöjd och det blev jag verkligen. Inget är heller omöjligt, vilket är skönt när man kommer på något "på vägen" Enda lilla minuset är att de som utför jobben inte kan svenska. Men de är skickliga på det de gör och det är huvudsaken.

review-person
Richard
Målning 70 kvm i Ösmo, Nynäshamn
2017-06-06

De gjorde ett jättebra jobb!

review-person
Tina
Målning & spackling 70m2 & sätta igen dörr i Hägersten, Stockholm
2017-05-20

Arbetet utfördes effektivt under ca 2 veckor och vi är supernöjda med resultatet. När arbetet startade var vi inte helt säkra på exakt hur vi ville ha det men JD tog hänsyn till detta och det var lätt att kommunicera med dem under hela tiden som arbetet utfördes.

review-person
Gustav
Målning ca 70-80m2 i Stockholm
2017-04-10

Vi anlitade JD Bygg för golvslipning samt ommålning av tak och väggar. De var väldigt professionella och pålitliga vilket uppskattades mycket. Arbetet blev väl utfört inom den överenskomna tidsramen. Rekommenderas!

review-person
Nader
Rivning av fritidshus 8m3 i Norra Sorunda, Nynäshamn
2017-03-12

Det var bra jobb som ni har utfört.

review-person
Kolbeinn
Målning 60 kvm i Solna
2017-02-13

Målning av vardagsrum och hall. Vi är mycket nöjda med utfört arbete och upplevde JD Bygg som pålitliga och professionella.

review-person
Haleh
Målning av panel 2 plan 177 kvm i Täby
2016-11-17

Smidig kommunikation längs hela projektet som utfördes felfritt!

review-person
Josefine
Målning Invändigt, lister, dörrar samt fönsterparti i Solna
2016-11-04

Trevliga hantverkare som arbetar snabbt och med väldigt bra resultat! Byggstädade ordentligt efter sig och hjälpte till med en extragrej som vi upptäckte efter det stora arbetet var klart. Vi använder gärna deras tjänster igen!

review-person
Carl
Byta träpanel 30 kvm i Nynäshamn
2016-10-20

Mycket nöjd med arbetet. Trevliga grabbar. Städat och fint efteråt.

review-person
Fredrik
Total fasadrenovering ca 90kvm i Täby
2016-09-20

Vi är väldigt nöjda med JD Byggs arbete i samband med fasadrenoveringen! De var effektiva, nogranna och väldigt professionella genom hela arbetet.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

null - 1
null - 2
null - 3
null - 4
null - 5

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis
Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis

Företagets hantverkare har Byggnadsindustrins Yrkesnämnd Yrkesbevis.

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

FOLKSAM

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

UC - God kreditvärdighet
UC - God kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha god kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

UC - Högsta kreditvärdighet
UC - Högsta kreditvärdighet

UC beräknar risken för att företaget inte kan fullfölja sina betalningsåtgärder det kommande året. Ett företag med denna stämpel bedöms ha högsta kreditvärdighet och liten risk för obestånd.

VVS Företagen
VVS Företagen

Medlem i VVS Företagen.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.

Våtrumsbehörig enligt BBV
Våtrumsbehörig enligt BBV

Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

Auktoriserat PER-företag
Auktoriserat PER-företag

Ett Auktoriserat PER-företag har genomgått en särskild vidareutbildning sedan de blev Behörigt PER-företag, som omfattar ekonomi, juridik, teknik, kvalitet och miljö. Ett auktoriserat PER-företag har även en dokumenterad lång erfarenhet av stora och kvalificerade plattsättningsarbeten. Auktorisationen är vanligast hos större företag som också utför större uppdrag, på t.ex. bostadsrättsföreningar.