Jefferson Numbers AB logo

Jefferson Numbers AB

0 (0)
Jefferson Numbers AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Magnus Stangenberg

+46735076349

Adress

GUSTAVSLUNDSVÄGEN 12

167 51 Bromma

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Vi är personliga rådgivare till styrelse, vd, ledningsgrupper och ekonomiansvariga i små och medelstora tillväxtföretag. Samtidigt är vi ekonomiavdelningens verktyg för att hantera till exempel löner, ekonomi och rapportering.

Vi tar hand om den ekonomiska vardag som finns idag och ser till att den både sköts som den ska och kan utgöra underlag för beslut om framtiden. Vi är de vi själva många gånger saknat i form av ett klokt bollplank med tystnadsplikt samt energigivare med spetskompetens inom många olika områden.

De tjänster vi erbjuder är tjänster som vi många gånger själva har genomfört och då ofta i rollen som grundare, VD eller ekonomichef. Vi tror att erfarenhet är viktigt för ett framgångsrikt genomförande.

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Trygghansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10 000 000

FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare
FAR, Branschorganisation för revisorer och rådgivare

Företaget är medlem i Branschorganisationen för revisorer och rådgivare Far. Far är organisationen för revisions- och rådgivningsbranschen.