JB Tjänster AB logo

JB Tjänster AB

5 (2)
JB Tjänster AB - Kontaktperson
Kontaktperson

Janusz Drewnowski

+46762678067

Adress

Hermanstorpsvägen 22

136 48 Handen

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2023

Företaget säljer tjänster inom byggbranschen och består av ett kvalificerad team. Att bl.an måla, spackla, snickra och renovera är det som vi är riktiga experter på. Med lika stor engagemang hjälper vi dig med små och större renoveringar. Vi är relativt nya på arbetsmarknaden men låt er inte luras av det. Företaget är resultatet av ägarens hårt arbete och erfarenhet. Företagsägaren under 20 års arbete skaffade sig inte bara yrkeskvalifikationer, utan också lärde sig känna marknaden, leverantörer, varor som garanterar hållbarheten och kunskaper för att på bästa sätt möta kundens förväntningar som alltid behandlas unikt. Effekten av vårat arbete kommer att stanna med dig kanske för alltid, och det gör oss ännu mer ansvarsfulla. I vårat arbete styrs vi av mottot: "Om det finns bättre, så är det inte bra nog". Vi baserar vårat arbete på förtroende och kvalite. Genom att bygga en team av kvalificerade anställda erbjuder vi en rad olika tjänster. Medlemskapet i Facket garanterar våra kunskaper kring befintliga lagar och regler och en trygghet för våra anställda. Genom att välja vårat företag kan du räkna med en professionell rådgivning kring alternativa lösningar och materialet. Vi satsar på hållbar utveckling och är miljömedvietna vilket garanterar minskning av byggavfallet till minimum. Med tanken på kvalite som företaget utför sina tjänster med, förses varje tjänst med en individuellt utfärdad garanti.

review-person
Per
Tätning av garagetak 50 kvm i Skogås, Huddinge
2024-05-02

Allt utfört på bästa sätt. Meddelade alltid hur jobbet förflöt.

Svar från JB Tjänster AB
2024-05-02

Tack så mycket Per!

review-person
Tobias
Laga befintlig fasad i Järna, Södertälje
2023-10-24

Janusz byte fönsterfoder åt mig och det gjorde han galant. Han pratar bra svenska och sköter sig själv. Tack för hjälpen Janusz!

Svar från JB Tjänster AB
2023-10-24

Tack så mycket Tobias! Det var roligt att jag kunde lära känna dig!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

TryggHansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

3000000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Byggnads
Byggnads

Organiserar arbetare anställda i byggbranschen.

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.