Fortunate AB logo

Fortunate AB

5 (1)
Kontaktperson

John

+46707257173

Adress

OLSBERGSVÄGEN 5 B

352 63 Växjö

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Medlem på Offerta.se sedan
2021

Vi på Fortunate AB har mångårig erfarenhet av att tillhandahålla kvalitativa och noggranna flytt- & städtjänster. När ni väljer att anlita oss så kommer ni i kontakt med professionella medarbetare som hjälper er att underlätta i vardagen med bästa möjliga resultat i åtanke.

Med lång erfarenhet av att tillhandahålla flytt- & städtjänster i Växjö med omnejd så levererar vi både anpassade och allmänna tjänster för alla sorts behov.

Vi har en gedigen historik av att med gott resultat av flytt och städ i ett flertal orter i Kronobergs län. Genom att alltid anpassa våra tjänster till våra kunders faktiska behov har vi kommit att bli i stor efterfrågan. Då vi alltid väljer de mest skonsamma och även effektiva arbetsmetoderna så minimerar vi slitaget och maximerar resultatet.

Med ett brett antal tjänster är vi övertygade om att vi kan göra det bästa för er, oavsett vilken sorts flytt och städning ni efterfrågar. När ni väljer att kontakta oss så får ni en långsiktig samarbetspartner som alltid värdesätter ert behov av pålitliga tjänster. Vi är lyhörda för era önskemål och ser alltid till att anpassa oss utifrån ert schema och era önskemål. För oss är det naturligt att värdesätta alla våra kunder.

info@fortunate.se Tel: 070-725 71 73 https://fortunate.se/

review-person
Elin
Flyttstädning 63 kvm i Växjö
2023-11-02

Svar från Fortunate AB
2023-11-02

Tack för förtroendet.

Referensjobb är exempel på uppdrag som företaget har utfört och själva lagt upp i sin företagsprofil.

null - 1
null - 2
null - 3

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Svanenmärkning
Svanenmärkning

Företaget uppger att det har en giltig licens för Svanmärkta städtjänster och uppfyller SIS Miljömärknings krav för denna miljöcertifiering

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

TryggHansa

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

150000-200000

Yrkestrafiktillstånd
Verifierad av Offerta 2024-03-12
Yrkestrafiktillstånd

Transportstyrelsen har prövat företaget som lämpligt att få ett trafiktillstånd och driva ett trafikföretag.