Invictus Fastigheter Och Förvaltning AB logo

Invictus Fastigheter Och Förvaltning AB

0 (0)
Kontaktperson

Henrik Eriksson Verdrengh

+46707331681

Adress

JAKOBSDALSVÄGEN 5

441 96 ALINGSÅS

illustration-list-check

Godkänd för F-skatt

illustration-list-check

Registrerade för Moms

illustration-list-check

Skuldsaldo 0 kr

illustration-list-check

Godkänd kredithistorik

Vi är ett nystartat företag med ca 20 år i branschen av byggnations- och måleri-jobb. Vi utför allt från dom minsta jobben till dom medelstora jobben och arbetar för högkvalitet och ett trevligt kundbemötande. Vi utför dom flesta arbeten, så som dränering/ all slags målning/till-och ombyggnad m,m och har en stor sammarbetskrets vad gäller alla slags jobb. Vi ser fram emot att få jobba med dig!

Notera att företagen själva lägger upp de kvalitetsstämplar de vill berika sin profil med. Offerta gör vissa stickprov, men för att vara säker kan du själv be företaget styrka tillhörighet. På de flesta branschorganisationernas hemsidor kan söka i medlemsregister för att verifiera medlemskap (se länk för respektive stämpel).

Ansvarsförsäkring
Ansvarsförsäkring

Företaget har en ansvarsförsäkring.

I vilket försäkringsbolag ligger försäkringen?

Dina

Upp till vilket belopp är företaget försäkrat?

10000000

FORA
FORA

Fora AB fungerar som den förmedlande länken mellan svenska företag och deras anställda och försäkringsbolag, stiftelser och fonder när det gäller flödet av försäkringspremier och kollektivavtalade avgifter.

Truck- eller maskinförarbevis via TYA
Truck- eller maskinförarbevis via TYA

TYA erbjuder utbildningar och förarintyg för truck, hjullastare, grävmaskin/grävlastare, väghyvel, teleskoplastare, lastbilsmonterad kran, mobilkran och betongpump.

Vilken typ av förarbevis har du?

Grävmaskin/Grävlastare, Truck A2 A3 B1 B2 B3, Hjullastare C2

ID06
ID06

Obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning på byggarbetsplatser i Sverige. Det är ett steg i strävan för tryggare arbetsplatser och minskad ekonomisk brottslighet. För dig som arbetar på byggarbetsplatser innebär det att du måste kunna legitimera dig med ett godkänt ID-kort.